Ardea 10.06.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 I na to właśnie czekałam:) Jest budowa, są fotki. I radzę przyzwyczaić się do szybkiego tempa życia i do tego, że doba może okazać się za krótka... Stała narzeczona to ostoja spokoju i łagodności - ciekawe kto by się jej przestraszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.06.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Ja tam się jej boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 11.06.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Fajnie, ruszyło że tak powiem z kopary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 11.06.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Wszystko na razie dzięki teściowi. Widziałem u Was MSU, że już niedługo będzie stan zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 14.06.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Witam, podczytuję Was. No i na początek rada, rozejrzyjcie się za innym elektrykiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.06.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Dobrze, że się ruszyło. Będę stałą fanką nowego cyklu:) Nasi to nudziarze, normalne rozmowy, żadnych tekścików ku pamięci (chociaż ja tekścików mam sporo w miejscu pracy) Stemple zdjęte możemy pożyczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.06.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Witam, podczytuję Was. No i na początek rada, rozejrzyjcie się za innym elektrykiem pozdrawiam No na pewno już z tego samego nie będę korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.06.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Dobrze, że się ruszyło. Będę stałą fanką nowego cyklu:) Nasi to nudziarze, normalne rozmowy, żadnych tekścików ku pamięci (chociaż ja tekścików mam sporo w miejscu pracy) Stemple zdjęte możemy pożyczyć. Natomiast moi Panowie do każdego słowa znajdą rym... Muszę ich więcej słuchać, bo naprawdę kwiatki walą że szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.06.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Hej no,no szalunki idzie ku dobremu:). A Ty nie miales samorobnie stawiac domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 15.06.2011 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Miałem, w dzienniku napisałem dlaczego tego nie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.06.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 O jakie wiekie wykopy!!! Już niedługo będzie szło w górę A ustanowienie nowej świeckiej tradycji z zapisywaniem cytatów - doskonałe. W gruncie rzeczy budowanie jest zabawne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 18.06.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 EEEEEEEEEe, no idzie,idzie. Ale najbardziej mi sie podobalo stwierdzenie :" Podczas zalewania ław fundamentowych zabrakło około 2m3 betonu i należało dowieźć. Czy to ja źle policzyłem? Wątpliwe... Wiec, albo panowie dali za mało podsypki z chudego betonu, albo za mało dowieziono. Obstawiam na to pierwsze. " Oj widze,ze typical man zawsze niewinny )))))))), dobre, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 19.06.2011 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 EEEEEEEEEe, no idzie,idzie. Ale najbardziej mi sie podobalo stwierdzenie :" Podczas zalewania ław fundamentowych zabrakło około 2m3 betonu i należało dowieźć. Czy to ja źle policzyłem? Wątpliwe... Wiec, albo panowie dali za mało podsypki z chudego betonu, albo za mało dowieziono. Obstawiam na to pierwsze. " Oj widze,ze typical man zawsze niewinny )))))))), dobre, dobre Nobody's perfect. I am nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 20.06.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Nobody's perfect. I am nobody hehehehe, like it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.06.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 To ja po polsku;) Byliśmy wczoraj u Was z wiztyacją (jakoś bardziej mi się skojarzyło niż wizyta) i szykuje się oooggromny dom, w porównaniu do naszego. A mojemu mężowi tak się spodobało, że dziś pojechał jeszcze raz, ale Inwestora nie było, tylko "tekściarze" pracowali. Nasi magicy wystraszyli się deszczu i nie przybyli, mają być jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 20.06.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 No to mógł napisać smsa, to bym podjechał albo coś Ostatnio mam bardzo mało czasu, i do konca tygodnia nie będę miał go praktycznie w ogóle, z uwagi na ciężki egzamin. Ale od nauki zawsze można się wyrwać na kilka minutek No i faktycznie - dom duży. Jestem przerażony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.06.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Wiesz po co są egzaminy - po to, aby je zdawać Następnym razem da znać, gdy będzie planował odwiedziny. A duży dom zapełnicie dużą ilością klaudiuszozątek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 20.06.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 No zobaczymy co się uda z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 20.06.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 budowa posuwa się do przodu, aż miło popatrzeć Ławy już są - czyli podwaliny pod Wasz nowy dom - a jak bardzo to cieszy to wiesz z pewnością sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.06.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 to po ile te bloczki ze taka roznica, albo pierwsza oferta byla mega droga albo druga mega tania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts