MusiSieUdac 22.06.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 To dobrego bedziesz mial tescia:)U nas tez burza - wygnało nas z budowy, tak lunął deszcz ze nie zostawil suchej nitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 23.06.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 My umowę spisaliśmy z murarzem - taką ogólną, na wykonanie i cenę za całość, a oprócz tego kosztorys i za poszczególne etapy płaciliśmy według kosztorysu. No i wszystko było ok. Z ekipą od dachu umowy nie spisaliśmy, no i może dlatego od początku idzie jak baba na wyprzedaży -co ruszy, to zaraz za chwilę przystanie Właśnie się zastanawiam, że chyba zaproponujemy dekarzowi spisanie umowy, trochę głupio w środku prac, ale może lepiej późno niż wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 23.06.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Tylko ciekawe czy traz będzie chciał cokolwiek pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 25.06.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Niestety, ale u mnie panowie zrobili sobie dłuugi weekend nikomu o tym nie mówiąc... Ciekawe czy w ponedziałek będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 25.06.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 długie weekendy są modne wśród ekip, słyszałam nawet o "wielkim tygodniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 26.06.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 długie weekendy są modne wśród ekip, słyszałam nawet o "wielkim tygodniu" W takim razie, dobrze że oni nie słyszeli o adwencie, wielkim poście i innych okresach dluższych niż kilka dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.06.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 fajny domek, idealny dla rodziny rozwojowej widzę, że jesteśmy na podobnym etapie pozwolę sobie zajrzeć od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 27.06.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Witam się!Zaglądałam tu na początku - przy ogrodzeniu.A teraz już ścianki fundamentowe:oGratuluję postępów, teścia, działeczki i w ogóle!Trzymam kciuki i będę podglądać ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 27.06.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ale miałam zaległości w podczytywaniu, ale się przegryzłam. Widzę, że ruszyliście pełną parą. Mój majster ma teraz dwa tygodnie urlopu od nas, także ekipa pojawia się i znika kiedy im się zachce. Na szczęście w pt skończyli dach. Byleby szło do przodu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 27.06.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Miło że wpadliście Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.06.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ja prosiłam o zdjęcia Inwestorów, ale Naczelny miał być przy pracy;) Cała inwestorska trójka cudnie się prezentuje. Już nie mogę doczekać się spotkania z dziewczyną o pięknym imieniu - muszę ją popytać o wspólnnych, dawnych znajomych... Udanej podróży służbowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 28.06.2011 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Ja Ci dam dziewczyną! Narzeczoną Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 29.06.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Hej, widzę, że masz niezłe urwanie głowy. Fajny to czas kiedy człowiek wstaje rano, potem budowa - praca - budowa - praca... i nagle wstaje się następnego dnia rano Spokojnej podróży, bez telefonów z budowy "musi Pan szybko przyjechać bo jest problem...". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 30.06.2011 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Pozazdrościć takiej podróży służbowej cote d'azur jest urocze, miałam okazję byc tam kilka lat temu na wakacjach. Nicea, Cannes, Monako, lazurowe pola Prowansji - eh, to są niezapomniane wrażenia. Jeśli choć trochę z tego zobaczysz, to na pewno będziesz chciał tam wrócić ( i z pewnością nie sam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 30.06.2011 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Do samego Cannes nie wjeżdżałem. Byłem jakieś 30-40 km od tego miasta, ale chęć powrotu do domu była milion razy większa niż chęć obejrzenia Cannes. Poza tym musiałbym czekać całą noc żeby zobaczyć co nie co. Ale za to zwiedziłem trochę Alp, piękne winnice. A dzięki remontom na autostradach mogłem podziwiać piękne wsie z kilkunastoma restauracjami, kanały, rzeczki i w ogóle było super Ale najbardziej mi się podobały autostrady w Niemczech no i oczywiście na nich auta:) Natomiast Francja motoryzacyjnie to chyba najnudniejszy kraj na świecie. Ciągle można było spotkać albo Renaulta, albo Peugeota albo Citroena. Jak ktoś jeździł VW to było chyba święto Podróż się udała. Szkoda tylko, że Francuzi nie chcą się uczyć języków obcych np. angielskiego. Natomiast sam przejazd przez Niemcy pokazał, że jeszcze dużo pamiętam z tego co się uczyłem w szkole, a i dogadać się jako tako mogłem. No i dużo ludzie mówiło bardzo dobrze po angielsku, więc Niemcy na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.06.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Cannes, nie żałuj, widziałam je wiele razy, o różnych porach dnia i roku - zawsze tak samo rozczarowuje (nie to, co podczas relacji z festiwalu, ale to pewnie sprawa kadrowania) Co do francuskiej motoryzacji to widać każdy zwraca uwagę na coś innego, ja nic nie mogę powiedzieć o autach we Francji... Język angielski znają tylko dla zasady się w nim nie porozumiewają (szczególnie kelnerzy), a ja mam policealny uraz do tego języka;) Cieszę się, że podróż udana - Francja to piękny kraj. A teraz na budowę i nie wysługuj się drogi Inwestorze teściem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 30.06.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Byłem dzisiaj na budowie, pomalowałem z teściem jakieś 120m2 ścian fundamentu dysperbitem. Jutro idę z bratem malować drugi raz i w środku pomaluje. Jak się uda to zacznę kleić styropian wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 01.07.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Z tym malowaniem to praca odmóżdzajaca i tak prosta, ze szkoda za to placic. Ale jak sie nawachasz lepiku, bedziesz sie caly kleił, ciuchy przykleją sie do ciała, umazesz na czarno i namachasz szczota to masz dosc i masz juz ochote zaplacic, byleby tego juz nie robic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.07.2011 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Z tym malowaniem to praca odmóżdzajaca i tak prosta, ze szkoda za to placic. Ale jak sie nawachasz lepiku, bedziesz sie caly kleił, ciuchy przykleją sie do ciała, umazesz na czarno i namachasz szczota to masz dosc i masz juz ochote zaplacic, byleby tego juz nie robic:D Nie jest tak CZARNO jak opisujesz Fajna robota Tylko nie fajnie, że panowie pozostawiali dziury, że można normalnie palce wkładać... Powinni przyjść i to poprawić, ale na razie mam ich dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 01.07.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Chcesz mieć dobrze - zrób to sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts