klaudiuszozo 05.07.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 ja nie wiem jaki u nas styropian ostatecznie poszedł, się dowiem jak proformę dostanę. U nas wszystko załatwia wykonawca. W sumie to nie są trudne do wykonania samemu prace ale my braliśmy firmę od wykopania pod więźbę więc tam nawet nie ma aż tak wyszczególnionego wszystkiego. Zresztą mamy mało czasu na budowę, za rok się przeprowadzać chcemy a ślubny wraca z pracy ok.18 a urlop w okresie wakacyjnym nie bardzo może wykorzystywać. Wczoraj nawet rozmawialiśmy, że może na wiosnę weźmie kilka dni i jednak trochę byśmy pooszczędzali i np ocieplenie dachu sami zrobili bo aż wstyd przyznać ale na razie nasze umiejętności kończą się na malowaniu ale jak czytam, że kobiety same panele kładą czy wełną dachy utykają to przecież nie może to być takie trudne Wiele najprostszych rzeczy można zrobić samemu położenie kostki brukowej, czy jak piszesz docieplenie poddasza nie jest wielką filozofią, tylko trzeba wiedzieć jak się za to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.07.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 MUS, tutaj masz pokazany prawidłowy montaż styro: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.07.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 oj widziałam kostkę brukową kładzioną przez właścicieli i mimo iż wiem że chłopak się starał to nie wygląda to najlepiej :/ w obecnym mieszkaniu mój mąż kładł panele i terakotę i o ile panele pozwolę mu na górze położyć o tyle gres już tylko w garażu, pomieszczeniu gospodarczym czy na naszym tarasie, w widocznych miejscach wolę żeby to zrobili fachowcy ps. jak się natkniesz na filmik instruktażowy z prawidłowego ocieplania dachu to ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.07.2011 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 A proszę bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.07.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Dawaj, dawaj klaudiuszozo i się nie poddawaj!!! Dopingujemy Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.07.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 wielkie dzięki za instruktaż, już zapisane w ulubionych i jak, gonisz nas troszkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 08.07.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Z dnia na dzień coraz bardziej Siatka założona, klej zaciągnięty. Jutro malujemy dysperbitem i mogę folię kłaść W poniedziałek mam nadzieję, że przyjedzie piasek, a jeszcze wcześniej kopara. Potem tylko hydraulika i można zalewać Aha, zrobiłem podkop pod fundamentem na rurę z wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 08.07.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Dawaj, dawaj klaudiuszozo i się nie poddawaj!!! Dopingujemy Cię Daję, daję Ręce mam niestety jak z waty. Po robocie podjeżdżając na LOTOS tankowałem trzymając pistolet dwoma rękoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.07.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 no co dzień chyba nie pracujesz fizycznie więc co się dziwići tak świetnie dajesz sobie radę i kaskę oszczędzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.07.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Jest niedzielny wieczór, więc zgodnie z obietnicą czekamy na sprawozdanie z budowy... chociaż pewnie już bez cud-cytatów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Twoje zmęczenie jest uzasadnione, ale efekt - piękna ta czerń Cieszymy się razem z Wami z budowlanego sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 11.07.2011 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Ja cieszę się z wyboru ekipy. Będzie to robił mój wujo z dwoma synami, którzy jak mało kto przykładają się do pracy. I co najważniejsze - nie piją A cena również bardzo dobra P.S. Dzwoniłem do Waszej kosmoekipy, ale dostałem odpowiedź: ooo panie... może na początku przyszlego roku, albo w listopadzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Tym bardziej się cieszymy, chociaż niektórzy przestrzegają przed współpracą z rodziną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 11.07.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Dlatego się zabezpieczam umową. Chcę spisać wszystko na papierze tak aby ani ja ani oni nie byli pokrzywdzeni w jakikolwiek sposób i wszystko było jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.07.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 o tak umowa dobra rzecz chociaż z rodziną jest o tyle gorzej, że głupio ich obstawić czy nie ulec ich namowom, no chyba że ty jesteś bardziej asertywny niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 11.07.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Ja może i bym dał się namówić, ale mój teść to taka osoba, że nie idzie na żaden kompromis. On jest kierownikiem na mojej budowie i to jego mają słuchać. I uprzedziłem ich o tym fakcie. Myślę, że będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.07.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 nie myśl, po prostu w to uwierz będzie dobrze, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.07.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Klaudiusz, czy dziś to Ciebie widzieliśmy, czy brata-ksero;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 13.07.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Mnie Brat ksero siedzi w robocie od 5 do 21 więc, aby go zobaczyć należy szukać go na Facebook'u Ja też późno załapałem, że to Wy, ale potem powiedziałem Agacie i się pytała czy Wam pomachałem Jak u Was prace? Ja się waham nad kanałem w garażu. Z jednej strony jest to bardzo przydatna rzecz, ale z drugiej pewnie będzie mi potrzebny raz na rok i zastanawiam się czy to nie jest przerost formy nad treścią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.07.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 No to, mąż Cię nie rozpoznał ja nawet nie próbowałam;) Jak Agacie się to udaje? Do nas po 15. 07. wchodzą dekarze (chociaż przez te deszcze to nic pewnego) Mój mąż należy do ludzi, którzy znają się na wielu rzeczach, ale na pewno nie na mechanice samochodowej:no:, więc u nas kanału - brak. Jeśli grzebanie w samochodzie nie jest Twoją pasją to pewnie nie znajdziesz czasu, żeby korzystać z tego kanału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts