Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sadyba B Agaty i Klaudiusza - komentarze

Recommended Posts

Chodzi oto, że drobne naprawy typu wymiana drążków kierowniczych, stabilizatorów i innych elementów można zrobić z pozycji lewarka, ale wygodniej jest zrobić z pozycji kanału. I teraz kurde się zastanawiam. Niby koszty nieduże, około 200-300zł.

Dobra! Decyzji podjęta! Nie będzie kanału i już. Jeszcze mi woda będzie nachodzić :/ a tego "nie zniese".

A Agata mnie rozpoznaje tak jakoś normalnie. Chociaż czasem przez telefon ma problem ;)

• Odpowiedzi 696
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie wiem jak u was w okolicy ale u nas są tzw samoobsługowe warsztaty samochodowe, wkleję Ci info

w sumie jestem ciekawa jak ten interes się rozwinie, całkiem dobre rozwiązanie jak ma się odrobinę pojęcia o samochodach :)

Klient, który odwiedzi zakład będzie mógł skorzystać dwóch podnośników hydraulicznych oraz całej gamy narzędzi niezbędnych do przeprowadzenia większości prac w samochodach osobowych i dostawczych. Za godzinę wynajmu stanowiska warsztatowego z wyposażeniem znajdującym się na hali zapłacimy 15 zł, za każdą rozpoczętą godzinę pracy. Jeśli nie mamy własnego sprzęty niezbędnego do pracy, to dodatkowe złotówki powinniśmy przygotować także na wynajęcie kompletu kluczy, podnośników i różnego rodzaju elektronarzędzi. W warsztatowej wypożyczalni znajdziemy między innymi zestawy kluczy płaskich, nasadowych, oczkowych, klucze specjalistyczne do filtrów oleju, tłoczków, klucze pneumatyczne oraz elektronarzędzia takie jak wiertarki, szlifierki itp. Za wynajem podstawowego pakietu narzędzi i elektronarzędzi na czas wynajmu stanowiska zapłacimy 18 zł, niezależnie od ilości godzin.