klaudiuszozo 13.07.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Chodzi oto, że drobne naprawy typu wymiana drążków kierowniczych, stabilizatorów i innych elementów można zrobić z pozycji lewarka, ale wygodniej jest zrobić z pozycji kanału. I teraz kurde się zastanawiam. Niby koszty nieduże, około 200-300zł. Dobra! Decyzji podjęta! Nie będzie kanału i już. Jeszcze mi woda będzie nachodzić :/ a tego "nie zniese". A Agata mnie rozpoznaje tak jakoś normalnie. Chociaż czasem przez telefon ma problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.07.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 nie wiem jak u was w okolicy ale u nas są tzw samoobsługowe warsztaty samochodowe, wkleję Ci info w sumie jestem ciekawa jak ten interes się rozwinie, całkiem dobre rozwiązanie jak ma się odrobinę pojęcia o samochodach Klient, który odwiedzi zakład będzie mógł skorzystać dwóch podnośników hydraulicznych oraz całej gamy narzędzi niezbędnych do przeprowadzenia większości prac w samochodach osobowych i dostawczych. Za godzinę wynajmu stanowiska warsztatowego z wyposażeniem znajdującym się na hali zapłacimy 15 zł, za każdą rozpoczętą godzinę pracy. Jeśli nie mamy własnego sprzęty niezbędnego do pracy, to dodatkowe złotówki powinniśmy przygotować także na wynajęcie kompletu kluczy, podnośników i różnego rodzaju elektronarzędzi. W warsztatowej wypożyczalni znajdziemy między innymi zestawy kluczy płaskich, nasadowych, oczkowych, klucze specjalistyczne do filtrów oleju, tłoczków, klucze pneumatyczne oraz elektronarzędzia takie jak wiertarki, szlifierki itp. Za wynajem podstawowego pakietu narzędzi i elektronarzędzi na czas wynajmu stanowiska zapłacimy 18 zł, niezależnie od ilości godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.07.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 U nas czegoś takiego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.07.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 o widzisz, przez przypadek Ci właśnie pomysł na własny business podrzuciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.07.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Szukam koparki! Ma ktoś coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.07.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 moja była tania i operator przypominał Kevina Costnera ale do Ciebie trochę daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.07.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 My braliśmy z Bibianowa, ale nie mogę znaleźć nr. tel.(no i operator wogóle nie podobny do Costnera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.07.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 no aż jeździłam sobie popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.07.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 no aż jeździłam sobie popatrzeć Taki przystojny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.07.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 My braliśmy z Bibianowa, ale nie mogę znaleźć nr. tel.(no i operator wogóle nie podobny do Costnera) Jutro się tam przejadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.07.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 powiem tylko OOOOOOCH, AAAAAAAAAAACH dobrze że nasz wykonawca jest totalnie jego przeciwnością bo mój mąż by pewnie nie zniósł tak częstych kontaktów jak do tej pory hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.07.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 (edytowane) A jak o przystojności mowa, to pan w MS miał urodę skandynawskiego pisarza (te moje dziwne skojarzenia:D i szef naszej ekipy jest niczego sobie, a i oczywiście wicekierownik budowy;) Pozdrawiamy klaudiuszozo! Edytowane 14 Lipca 2011 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.07.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 powiem tylko OOOOOOCH, AAAAAAAAAAACH dobrze że nasz wykonawca jest totalnie jego przeciwnością bo mój mąż by pewnie nie zniósł tak częstych kontaktów jak do tej pory hihihi Mężowie chyba nie są tak zazdrośni jak Wy kobity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.07.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 A jak o przystojności mowa, to pan w MS miał urodę skandynawskiego pisarza (te moje dziwne skojarzenia:D i szef naszej ekipy jes niczego sobie, a i oczywiście wicekierownik budowy;) Pozdrawiamy klaudiuszozo! Zastanawiam się kto to pisał Czy inwestor czy inwestorka, hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.07.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 mój się dopiero po fakcie domyślił z tym panem koparkowym buehehehe mój mąż jest zazdrosny, baaaardzo zazdrosny chyba nawet bardziej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.07.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Zaufanie cza mieć! Zaufanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.07.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 uuuuuffff ufffff ja to nawet sobie nie ufam a co tu mówić chłopu, mimo że 10 lat po ślubie jesteśmy i dobrego chłopa mam ot zboczenie akie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 17.07.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 pumpaluna nie strasz Kllaudiusza On to ma jeszcze przed sobą Fakt - zaufanie kontrolowane - dobra rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 20.07.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Szybkiego budowania, oby rodzina spisała się na medal Bardzo mądry pomysł z tą umową z wujkiem. No i gratuluję zaręczenia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.07.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 sam będziesz zagęszczał i ubijał że sprzęt kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts