Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sadyba B Agaty i Klaudiusza - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 696
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aktualnie w październiku zamierzam być na 5 roku już ;) A obecnie pracuję w takiej firmie, która mnie gania z miejsca na miejsce i chociaż kasa jest niezła to mam bardziej wygórowane ambicje, poza tym chcę pracować w zawodzie ;) No i oczywiście mówię o umowie na stałe a nie na umowę zlecenie :/ bo takich to ja już w życiu przerobiłem kilka.

Prace pięknie posuwają się na przód. Mogę tylko pozazdrościć wkładu własnego - umiejętności, zapału i chęci.

Droga utwardzona płytami betonowymi to już dużo, a że nie będzie regularnego odśnieżania - nic to - obyś tylko z takimi trudnościami musiał się w życiu borykać :)

Generalnie piękny start będziecie mieli :D

Prace pięknie posuwają się na przód. Mogę tylko pozazdrościć wkładu własnego - umiejętności, zapału i chęci.

Droga utwardzona płytami betonowymi to już dużo, a że nie będzie regularnego odśnieżania - nic to - obyś tylko z takimi trudnościami musiał się w życiu borykać :)

Generalnie piękny start będziecie mieli :D

Dlaczego ma nie być regularnego odśnieżania? Przecież tam w dalszym ciągu jest studnia, która zaopatruje całe bloki w wodę. OPK będzie dalej dojeżdzał robić pomiaru po 3 razy dziennie, wiec i będą musieli odśnieżać dalej ;)

Czasem zapał i chęci już nie wystarczają. Brakuje po prostu sił :(

Edytowane przez klaudiuszozo

wielkie brawa za ogrom wykonanej roboty

Twoja narzeczona to wiedziała jakiego pracowitego chłopa bierze? jeszcze trochę i o Kamę będzie zazdrosna bo mimo że ma słuszną wagę to widać, że dobrze robi ;)

A skąd ja mogę wiedzieć ;)

Kurde!!!! :eek: serio usunęliście dziennik? Dlaczego, przez tego pajaca? Już go zbanowali i więcej nie będzie wkurzał ludzi. Czytałem jego wcześniejsze posty i wszystkie są tego samego typu jakie były u Was. Ech... :eek:

Edytowane przez klaudiuszozo