klaudiuszozo 20.07.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Szybkiego budowania, oby rodzina spisała się na medal Bardzo mądry pomysł z tą umową z wujkiem. No i gratuluję zaręczenia się Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 20.07.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 sam będziesz zagęszczał i ubijał że sprzęt kupiłeś? Przecież mam dwie ręce Hydraulikę też sam będę robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.07.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 jak masz czas (w sensie czas was nie goni z budową) to jasne że można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 20.07.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Jakoś bardzo mnie nie goni Chcę prace tak rozciągnąć, żeby trochę materiałów kupić zimą jak są tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.07.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Pewnie ubijanie, jest calkiem przyjemne:) Zwlaszcza jak sie ubija dla siebie Czyli ze niebawem stan zero, widac postepy. Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.07.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 a no to nas czas goni, w czerwcu - lipcu przyszłego roku musimy się przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 21.07.2011 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 a no to nas czas goni, w czerwcu - lipcu przyszłego roku musimy się przeprowadzić Ja mieszkam jeszcze z rodzicami więc nie spieszno mi do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.07.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 a kiedy ślub? bo nie ma jak po ślubie iść od razu na swoje my musimy jak najszybciej mieszkanie sprzedać, żeby rata kredytu nas nie zabiła zwłaszcza że przez chwilę przyjdzie płacić i kredyt i tutaj opłaty mieszkaniowe wcale nie małe. także u nas im wcześniej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 21.07.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 A jakos tak niedlugo Ja skoncze szkolę i zacznę zarabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.07.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ale super ida Wam prace aby tylko pogoda dopisala... 3mam kciuki za sloneczko Inwestorzy..hmm tworzycie piekna pare:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 22.07.2011 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Inwestorzy..hmm tworzycie piekna pare:yes: A dziękuję A prace od 1 pojdą ostro do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 22.07.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 myślałam, że Ty już zawodowo pracujesz a tu wychodzi że studenciak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 22.07.2011 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Aktualnie w październiku zamierzam być na 5 roku już A obecnie pracuję w takiej firmie, która mnie gania z miejsca na miejsce i chociaż kasa jest niezła to mam bardziej wygórowane ambicje, poza tym chcę pracować w zawodzie No i oczywiście mówię o umowie na stałe a nie na umowę zlecenie :/ bo takich to ja już w życiu przerobiłem kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 23.07.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Fajnie idzie. Jak już zasypiesz, wylejesz chudziak i pojadą mury to będzie cieszyć - najfajniejszy i w miarę tani etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 24.07.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 No mam nadzieję że to już pójdzie wszystko z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 25.07.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Prace pięknie posuwają się na przód. Mogę tylko pozazdrościć wkładu własnego - umiejętności, zapału i chęci. Droga utwardzona płytami betonowymi to już dużo, a że nie będzie regularnego odśnieżania - nic to - obyś tylko z takimi trudnościami musiał się w życiu borykać Generalnie piękny start będziecie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.07.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 wielkie brawa za ogrom wykonanej roboty Twoja narzeczona to wiedziała jakiego pracowitego chłopa bierze? jeszcze trochę i o Kamę będzie zazdrosna bo mimo że ma słuszną wagę to widać, że dobrze robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 25.07.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 (edytowane) Prace pięknie posuwają się na przód. Mogę tylko pozazdrościć wkładu własnego - umiejętności, zapału i chęci. Droga utwardzona płytami betonowymi to już dużo, a że nie będzie regularnego odśnieżania - nic to - obyś tylko z takimi trudnościami musiał się w życiu borykać Generalnie piękny start będziecie mieli Dlaczego ma nie być regularnego odśnieżania? Przecież tam w dalszym ciągu jest studnia, która zaopatruje całe bloki w wodę. OPK będzie dalej dojeżdzał robić pomiaru po 3 razy dziennie, wiec i będą musieli odśnieżać dalej Czasem zapał i chęci już nie wystarczają. Brakuje po prostu sił Edytowane 25 Lipca 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 25.07.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 (edytowane) wielkie brawa za ogrom wykonanej roboty Twoja narzeczona to wiedziała jakiego pracowitego chłopa bierze? jeszcze trochę i o Kamę będzie zazdrosna bo mimo że ma słuszną wagę to widać, że dobrze robi A skąd ja mogę wiedzieć Kurde!!!! serio usunęliście dziennik? Dlaczego, przez tego pajaca? Już go zbanowali i więcej nie będzie wkurzał ludzi. Czytałem jego wcześniejsze posty i wszystkie są tego samego typu jakie były u Was. Ech... Edytowane 25 Lipca 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.07.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Pięknie się prace posuwają, a samodzielność i niezależność na pewno satysfakcjonują Co z tego, że boli i trzeba się narobić - ważne, że są wymierne efekty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts