ewanz 27.07.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Gdy sił zaczyna brakować to należy się wesprzeć słodką wizją przyszłości Wyzwanie ogromne, ale kto da radę, jak nie Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.07.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 usunęłam bo cenię sobie swój spokój, to miała być miła odskocznia a nie jakieś dodatkowe nerwy, no ale nie znaczy to że znikam z muratora jak dom będzie przykryty to moim forumowym podglądaczom nie omieszkam go na privie pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 27.07.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Wiesz pumpaluna, doskonale Cie rozumiem. Zakładamy dzienniki żeby podzielić się swoją radością płynącą z budowania i realizacji marzeń, a okazuje się, ze nie brakuje tutaj takich, co to tylko nóż prosto w serce raz po raz wbijają. Są tutaj nie po to, żeby poradzić, ale skrytykować i wyszydzić. Sorry Klaudiusz, ale musiałam wyrazić zrozumienie dla pumpaluny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.07.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Klaudiusz, ta 6 rano to jakieś zabójstwo, jeeej ja o tej porze na drugi bok się przekręcam więc szczerze współczuję tych pobudek. to kiedy leci hydraulika i chudziak? ps. dzięki Ewa teraz mi pozostaje prywatę u innych robić ale mam nadzieję że Klaudiusz się nie pogniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 27.07.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 ewanz Nie no pewnie Nie ma za co sorrować. Ja też ją doskonale rozumiem. A dać radę oczywiście muszą ja, ale pogoda mi w tym w ogóle nie pomaga! pumpaluna , no to ja się już doczekać nie mogę na zdjęcia więźba stoi? Ardea, welcome back! Jak pogoda na wakacjach? Ja byliście na wyjeździe u mnie prawie nic się nie działo, ale od poniedziałku wchodzi ekipa! Prace do przodu! Hurrraaaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.07.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Pogoda w kratkę (a to nie mój ulubiony deseń) - jednak urlop udany! Też miałam nieciekawą historię, gdy w jednym z wątków poprosiłam o radę, panowie (to w ich przypadku już kurtuazyjne określenie) opowiadali o higienie swoich odbytów( oczywiście używając innych słów) więc się zwinęłam, nie zniżam się do pewnego poziomu. Z drugiej strony gdzieś muszą leczyc swoje kompleksy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 27.07.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Wiesz Ardea, uwielbiam twoje komentarze. Z lekka powątpiewam, czy w pracy możesz się odpowiednio wyżyć. Może lepsze było by dziennikarstwo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.07.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Sądzisz, że ja też się realizuję na forum;) Mam nadzieję, że nie robię tego niczyim kosztem:) Poważnie mówiąc moja praca jest moją pasją (tak jest, chociaż brzmi jak slogan), a znajomi nazywają mnie Stasią Bozowską (tą z "Siłaczki" - info dla tych, którzy dawno temu czytali opowiadania Żeromskiego), bo jak można dobrowolnie zrezygnowac z posadki copywritera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 27.07.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) Stasia Brzozowska była swego czasu moją idolką, naprawdę ją lubiłam... Nauczycielem się jest, a copywriterem tylko bywa Ale za takie pieniądze można skręcić na tę ścieżkę - choćby na krótko Edytowane 27 Lipca 2011 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.07.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 ewanz - toż dawno temu skręciłam, ale za bardzo tęskniłam za swoim powołaniem, a i przeprowadzka do stolicy wtedy nie wchodziła w rachubę, myślę, że mogłabm tam utknąć na dobre i ciągle żałować, że nie o to mi w życiu chodziło (ale jak czasem pomyślę o kasie to:bash: klaudiuszozo - pogadałyśmy sobie u Ciebie, bez Ciebie, bo Ty zapracowany jesteś a godzina S(jak sierpień) blisko:) Trzymamy kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 28.07.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Oj tak, kciuki mocno trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 28.07.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Bardzo mi miło i dziękuję za słowa otuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flamee 30.07.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Chciałam się przywitać i pochwalić, że z dumą dołączamy się do "Sadybowiczów". z uwagą śledzimy Wasze poczynania. Będziecie dla nas pewnie nauczycielami w kwestii budowy Sadyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.07.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Widzę,że Pan Klaudiusz to zdolniacha:) Dobrze Ci idzie! Tak ciągle piszemy o satysfakcji z samodzielnego budowania, ale to przecież też duża oszczędność i pewność, że dobrze zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 30.07.2011 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Chciałam się przywitać i pochwalić, że z dumą dołączamy się do "Sadybowiczów". z uwagą śledzimy Wasze poczynania. Będziecie dla nas pewnie nauczycielami w kwestii budowy Sadyby. Dziękuję bardzo I Witam serdecznie w moich jakże skromnych progach. Wam pewnie budowa pójdzie dużo szybciej niż nam, niestety liczymy się z każdym groszem i to co możemy wykonać sami robimy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 30.07.2011 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Widzę,że Pan Klaudiusz to zdolniacha:) Dobrze Ci idzie! Tak ciągle piszemy o satysfakcji z samodzielnego budowania, ale to przecież też duża oszczędność i pewność, że dobrze zrobione. I właśnie oto właśnie mi chodzi! Żeby było tanio i dobrze Jedyny problem w tym, że przy 60-70 taczce już nie można wyprostować palców samodzielnie, ale i ten problem rozwiązany ręką mogę ruszać to wyginam je sobie nogą i już krew dopływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.07.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 No proszę jakie połączenie fizjologii z ekwilibrystyką Co do pomocy rodziców, to co my byśmy bez nich zrobili:) i już wiesz, że masz do odpracowania dług wobec własnych dzieci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.07.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 my też liczymy mocno kasę ale nie mamy możliwości czasowych, marnie z umiejętnościami a i czasu do przeprowadzki niewiele; no ale my nie budujemy z oszczędności, naszym zabezpieczeniem i majątkiem jest nasze mieszkanie a gdzieś trzeba mieszkać więc na razie wszystko na kredyt a tu terminy gonią a propos - masz pocztę wewnętrzną do sprawdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 30.07.2011 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 No i świetnie u Was to wygląda co kładziecie na dach i dlaczego to jest takie drogie? Ten Pan na zdjęciu to sam inwestor w roli własnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 30.07.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 No proszę jakie połączenie fizjologii z ekwilibrystyką Co do pomocy rodziców, to co my byśmy bez nich zrobili:) i już wiesz, że masz do odpracowania dług wobec własnych dzieci;) Taki dług to będę spłacał całe moje życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts