Mmelisa 03.04.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Tak czulam,ze sie nie wpisalam tutaj...ehh a bylam,ale odciagnieto mnie od laptopa i mi wylecialo,ale jestem i sie melduje:D Oj te ceny to sa przerazajace...my to mamy piekne rachunki za prad, od lipca juz drugi wyniosl 500zl,gdzie nawet betoniarka u nas nie byla podlaczana, tylko grucha...a ilez to wiertarka czy tez radyjko tego pradu naciagnie? ...tak wiec, radze sie przygotowac na kosmiczne ceny nie wiadomo za co:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.04.2011 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Siedzę w szkole i zamiast się uczyć, to ja czytam dzienniki budowy Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.04.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Klaudiusz, powodzenia - a już mysleliśmy, że nikt z Ozorkowa się nie buduje... Też czytamy z żoną dzienniki budowy i trafiliśmy na Wasz. Teraz mała zagadka - kto Cię uczył o wojnach napoleońskich i wyprawach krzyżowych, ten pozdrawia Ciebie i Inwestorkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.04.2011 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Klaudiusz, powodzenia - a już mysleliśmy, że nikt z Ozorkowa się nie buduje... Też czytamy z żoną dzienniki budowy i trafiliśmy na Wasz. Teraz mała zagadka - kto Cię uczył o wojnach napoleońskich i wyprawach krzyżowych, ten pozdrawia Ciebie i Inwestorkę. O wyprawach krzyżowych uczył mnie pewien kolarz, który pędził z góry w Hiszpanii na złamanie karku Czy to ta sama osoba? Z Ozorkowa buduje na pewno jeszcze jedna osoba Konkretnie ewanz Również życzę powodzenia i mam nadzieję, że niedługo będziemy mogli wpisywać się do dzienniczka Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 04.04.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Czy mógłbyś zdradzić u kogo kupowałeś sławojkę? W tartaku na Wytrzyszczkach kosztuje 500zł, a na Łęczyckiej 550zł ( przy Twojej cenie zostało by w kieszeni trochę grosza na pizzę i orzeszki ) A ten blaszak to też w promocyjnej cenie? Pytam, bo w tym tygodniu chcielibyśmy zainwestować w małą architekturę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 04.04.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 W naszym miasteczku buduje się całkiem sporo osób, lecz albo nie korzystają z portali społecznościowych (różnej maści ) albo zajęci są budową, albo w ogóle nie lubią surfować,... ja tam bardzo lubię BTW: Dzięki za rekomendację jako budującej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.04.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Nie ma za co:)Wychodek wykonał mi Pan Jurek, sąsiad z Chociszewa. Początkowo chciał 250zł, ale na koniec zrobiło się 450zł za naprawdę piękny kibel. Z resztą można obejrzeć na działce:) Myślę, że jakby się z nim dogadać i pomarudzić to zrobi dużo taniej. Ponieważ u nas wykonywał altankę, super budę dla psa z gorącym sumieniem mogę go polecić. Wychodek bardzo solidny. Sam bym go nie przesunął, dopiero 3 osoby dały radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.04.2011 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Za blaszaka zapłaciłem 1370zł. Na początku myślałem, że go opchnę po budowie, ale chyba go zostawię na np. węgiel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.04.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Pamięć absolutna! Wiem, że buduje więcej osób, na naszej uliczce toczą się 4 budowy w różnym stadium zaawansowania, chodziło mi o to, że mało nas na Muratorze. Dziennika nie umiem założyć, bo rzadko jestem przy komputerze, to żona jest od strategii i przeżywa forumowe rozterki przez wiele godzin, ja zajmuję się brudną robotą. Może kiedyś... Jeszcze raz gorąco pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.04.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) A co to za problem? W razie czego służę pomocą a dziennik warto prowadzić z wielu względów, chociażby warto mieć takie swoje miejsce w Internecie do którego można wrócić np. na końcu budowy Jak dobrze pójdzie, ja swój zakończę za 5 lat... Edit: Jaka cena za Winerberger 25P+W? I gdzie był kupowany? Ja się zastanawiam nad Leierem, troszeczkę tańszy. Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 04.04.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Fajna miejscówka no i ekipa budująca budująco się zapowiada - powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 04.04.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 hej ładny domek kibicuję i obiecuję że będę zaglądać pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Siedzę w szkole i zamiast się uczyć, to ja czytam dzienniki budowy Nawet na zajeciach troche rozrywki sie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.04.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 No tak, tylko biorąc pod uwagę, że w środę szykuje mi się z tego egzamin to rozrywka była jak najbardziej wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.04.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Egzamin pojdzie jak po masle-czyli zaliczony jak bedzie 5 to polecam czestsze takie rozrywki, ja sie juz tak wciagnelam w FM ze nie wyobrazam sobie nie wejsc na te strony, to jest jak ukojenie dla moich oczu i uspokojenie mojej duszyczki,a jak sie fajnie po takich lekturach spi P.S. bede tzrymac kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 05.04.2011 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Ja też się przywitam, życzę powodzonka i miłego budowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek84 05.04.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Widze, że u Was prace ostro ruszyły. Tak trzymać. Domek zapowiada się bardzo fajny. Będę tutaj często zaglądać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 06.04.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam, również wpadam się przywitać z "prawie" sąsiadami:) Tez będę się przyglądać i kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 06.04.2011 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Ja również się witam. A co to znaczy "prawie sąsiadami"? Ozorków, Zgierz, Aleksandrów? Tak się zastanawiam dlaczego nie mam dostępu do Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.04.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Jeżeli to pytanie o Winerbergera było do mnie to zakupu dokonałem w Centrobudzie P+W o wymiarach 280\25 z dostawą i hds oraz z przechowaniem towaru, wymianą uszkodzonych pustaków i przyjęciem ewentualnych nadwyżek 4,80. W Piątku niby taniej, ale niby, bo po doliczeniu transportu wyszło drożej... Możesz jeszcze sprawdzić w Garwolinie i Wieluniu, jeśli masz własny transport to się opłaca. Oczywiście negocjuj ceny.Chyba muszę założyć dziennik, będzie gdzie powymieniać doświadczenia, ale to żona się logowała i to jej konto, może zechce pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts