Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sadyba B Agaty i Klaudiusza - komentarze

Recommended Posts

kładziemy blachodachówkę plannja royal w kolorze grafitowym, tanie nie jest ale ponoć warto więc się szarpnęliśmy zwłaszcza że wykonawca załatwił royal taniej niż normalnie proponują smart ;)

a na zdjęciu to mąż inwestorki, tak sam o sobie mówi bo wszystkie papiery na mnie i on występuje jako 'partycypujący w kosztach" :D

normalnie zazdroszczę wsparcia rodziny, pomijam że na finansowe czy fizyczne nie możemy liczyć ale nawet z dobrym słowem bywa trudno. ale budujemy dalej, sami dzielnie no i przynajmniej nic nikomu zawdzięczać nie będziemy. ot i moje podejście do sprawy, można nawet się przyzwyczaić ;)

• Odpowiedzi 696
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to faktycznie. Moi rodzice też musieli do wszystkiego dochodzić od zera, bo różnie bywało w rodzinie. Pewnie dlatego chcą nam tak bardzo pomóc. Im zawdzięczam wszystko, bo gdyby nie oni to nawet bym nie pomarzył o własnym domu. I faktycznie. Najgorsze w robocie na działce jest to jak się idzie samemu i nie można gęby otworzyć do nikogo. Praca idzie powolutku i wszystko wygląda tak jak bieganie w śnie, czyli w zwolnionym tempie. Od poniedziałku idę do pracy ale już w innej roli ;) Mam nadzieję, że się spiszę. Trochę szkoda, bo na działce będę mniej czasu spędzać, potem wakacje od 6 do 13 sierpnia. Jak ja wytrzymam bez tej budowy?! Jakoś będę musiał ;)

Gratulujemy stanu "0". No i faktu że w tak młodym wieku wziąłeś się za budowę. Jednak są młodzi i odpowiedzialni mężczyźni na tym świecie

mam pytanie? Możecie się pochwalić w jakiej kwocie udało Wam się zamknąć stan "0"?

jeszcze jedno? Wymysliliście już jak powiększyć łazienkę na dole? ja ciągle myślę!

Edytowane przez flamee

Gratulujemy stanu "0". No i faktu że w tak młodym wieku wziąłeś się za budowę. Jednak są młodzi i odpowiedzialni mężczyźni na tym świecie

mam pytanie? Możecie się pochwalić w jakiej kwocie udało Wam się zamknąć stan "0"?

jeszcze jedno? Wymysliliście już jak powiększyć łazienkę na dole? ja ciągle myślę!

Przesunąć ściankę działową w stronę przejścia do garażu ;) Zobaczyć ile miejsca zostanie i wtedy pomyśleć co z tym faktem dalej ;)

brawo! teraz już będzie szybko widać efekty

jak to mówią - grunt to wyjść z ziemi

ps.

z mojego placu boju - ścianki działowe stoją, na dniach ma przyjść blacha a dekarz najpóźniej powinien zacząć od 16go sierpnia a może się uda że i pod koniec przyszłego tygodnia

No to ja myślałem, że Cię trochę podgonię a tu tyłek zbity!

no wiesz nas czas goni także inaczej wszystko kombinujemy no i ty oszczędzasz na robociźnie a my od samego początku płacimy ekipie, nie ma czasu na wieczorną robotę..

ach gdyby jeszcze te okna przyszły szybciej a nie przy dobrych wiatrach pierwszy tydzień września to już byłaby pełnia szczęścia :/

Hej, gratuluję stanu zerowego. Mnie trochę podłamała w tym samym momencie myśl, że tyle pracy i mamy... zero, czyli nic ;)

Teraz, niech się mury pną do góry :)

Ja się tym nie przejmowałem ;) Wiedziałem, że coś w końcu będzie widać ;) Chociaż będę tęsknił za moimi fundamentami ;) Polubiłem się z nimi ;)