klaudiuszozo 11.08.2011 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Gratuluje i stanu zero, i dobrego zakupu:) Dzięx Stan zero niestety był tylko jeden dzień, ale dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 11.08.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Stan zero za sobą to już pójdzie z górki. Dalej będzie tylko lepiej. Do wykończeniówki... Hej! Wykończeniówką się nie przejmuję W tym roku jej nie planuję, nie wiem nawet czy w przyszłym. Kasa się powoli kończy... Robimy dach i wstawiamy okna. To priorytet na następne kilka miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 11.08.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Gratuluje stanu zero, a teraz niech mury pna sie do gory Mury się pną do góry chociaż pracuje przy nich tylko trzech ludzi. Chociaż ani mi ani im się za bardzo nie śpieszy, to widać postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 11.08.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Byliśmy w sobotę wieczorem i widzieliśmy jak Sadyba Wam rośnie:) Klaudiusz, a Ty nie powinieneś teraz siedzieć w nadmorskiej knajpce i jeść halibuta;) Nie lubię ryb Wolę Kebaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 11.08.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Fajnie rosnie:) Mozesz mi napisac dlaczego pierwsza warstwa jest z cegiel?? Ta warstwa cegieł nazywa się "Opaska". Robi się ją dlatego, żeby zmieścić w niej styro oraz inne rurki i wylewki. Jest podwójnie izolowana więc nic jej nie grozi. inni wykonują ją ze zwykłych bloczków betonowych. Ale ponoć cegła jest zdrowsza i cieplejsza. No i żeby wymiar się zgadzał z projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 11.08.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 pięknie się mury pną do góry, to na kiedy przewidujecie zalewanie stropu? Nie wiem, wrócę ze słonecznego Mielna to pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 11.08.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 no nareszcie wygrzebałeś się z ziemi aż miło popatrzeć jak sie czerwieni na Waszej działeczce I ja również jestem z tego powodu rad! Pewnie czerwień zagości na naszych ścianach baardzo długo, ze względu na późne planowane ocieplenie budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 ach cóż za ignorancja!! halibut i flądra czekają a ten kebaby wcina! ja tam ubolewam że przez budowę nas na wczasy nie stać i nie było jak pójść na pyszną rybkę z oleju z 10 smażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.08.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Zawsze można wybrać rybę z pieca;) zresztą nad morzem nawet te z dziesiątego smażenia lepiej smakują Wróciliście? Bo widzę, że nadrabiacie forumowe zaległości... Udało się rozpoznać Sadybcię, bo nieźle urosła:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 12.08.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) Nadrobiłem trochę, ponieważ natrafiłem na promocję TIGERÓW. Wziąłem chyba z 20 i potem zasnąć nie mogłem prawie do rana... Wracamy jutro późnym wieczorem Ja jeszcze nie widziałem jak wygląda ale ponoć jest sporawa... Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 12.08.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 ach cóż za ignorancja!! halibut i flądra czekają a ten kebaby wcina! ja tam ubolewam że przez budowę nas na wczasy nie stać i nie było jak pójść na pyszną rybkę z oleju z 10 smażenia Ja musiałem odpocząć od tych wszystkich stresów za każdą cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 jak się ma dzieci to "za wszelką cenę" już nie jest takie łatwe zresztą mój mąż w sezonie nie może wziąć urlopu a ja nie mam go później więc urlopowo się zgrywam raz na kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.08.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Tigery i kebab świetny wakacyjny zestaw;) Sadybci chyba nie rozpoznasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Klaudiusz bo Ci pikawa siądzie nim budowę zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 13.08.2011 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Spoko, spoko:) pikawe mam mocna, nie wypilem wszystkich od razu:) po 1 dziennie mi schodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.08.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 eee to ty ekonomiczny jesteś jak ci jeden bezsenność zapewnia u mnie ze 3 kawy siekiery i redbull dopiero coś są w stanie zdziałać tyle że ja to nocny marek i bez wspomagaczy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.08.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Ekonomiczny?! On 150m tylko dla siebie potrzebuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.08.2011 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) Ojtam ojtam! Edytowane 14 Sierpnia 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.08.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Widzę, że ze szczęścia lewitujesz;) Na razie Sadybcia, ale za chwilę Wielmożna Sadyba:) Piękny dom Wam rośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.08.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Ze szczęścia to Agata lewituje http://img9.imageshack.us/img9/6677/20110808805.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts