klaudiuszozo 14.09.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Pewnie dopiero w przyszłym tygodniu Beton na schody będą kręcić sami, więc przynajmniej z tym jest taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.09.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 No jasne, że jeżeli można oszczędzić to grzechem byłoby tego nie zrobić U nas różnica w kosztach nie była chyba zbyt duża i poszło wszystko z gruchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.09.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 U mnie po prostu zostanie trochę piasku płukanego, dlatego panowie chcą kręcić sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.09.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Właśnie doczytałam, że masz bramę tańszą od naszej?! Wiśniowski jest tani czy udało Ci się wywalczyć taką cenę? Jestem w szoku. Słyszałam o tej firmie, ale nie robiłam u nich wyceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.09.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 (edytowane) Wiśniowski jest tani i ponoć wcale nie gorszy od hormanna. Ponoć... P.S. Dlaczego moja przeglądarka podkreśla mi "nie gorszy". Czyż nie z przymiotnikami nie piszemy łącznie? Edytowane 14 Września 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.09.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Twoja przeglądarka ma rację, nie z przymiotnikami w stopniu wyższym - oddzielnie:) Hormanna wyceniałam i nie miał złych cen, ale Wiśniowski lepszy na pewno pod tym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.09.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Aaaa widzisz! Niegorszy pisane razem wygląda głupio, a nie gorszy pisany osobno wygląda głupiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.09.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 no przecież nie ja to wymyśliłam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.09.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 no, no, chwilę nie zaglądałam a tu widać takie postępy nasz hormann już czeka na montaż, ostatecznie dostaliśmy taki upust na bramę z napędem że w innych punktach tyle bez napędu kosztowały; dobrze mieć trochę znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Pumpaluna, wreszcie jesteś Klaudiusz, jak poszła rozmowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 15.09.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Ogólnie jestem bardzo zadowolony Miła atmosfera, mili ludzie. Mają dać odpowiedź za dwa tygodnie Ogólnie rozmowa kwalifikacyjna typu assessment center to bardzo pouczająca sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 15.09.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 no, no, chwilę nie zaglądałam a tu widać takie postępy nasz hormann już czeka na montaż, ostatecznie dostaliśmy taki upust na bramę z napędem że w innych punktach tyle bez napędu kosztowały; dobrze mieć trochę znajomości Dzisiaj już panowie zbili całe schody które mają być zalewane w sobotę już po nich chodziłem, tzn. po deskach i mi bardzo pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Rozumiemy, że o deski Ci chodziło, a nie o panów;) Co to za rozmowa assessment coś tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 15.09.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 To jest rozmowa typu: masz kilka zadań do rozwiązania. Typu: jakaś scenka, opowiedzieć o sobie, jakieś zadanka na logikę. Mi się trafiło jakieś takie popieprzone że szok. Ale zrobiłem Coś, że tydzien miał pięć dni. Ostatni się nazywał dzien gwizdki bo się gwiżdże. W ogóle jakieś takie głupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Też kiedyś na takiej byłam, tylko nie wiedziałam, że to się tak nazywa... Spodobało im się, że powiedziałam, iż nie lubię pracowac w zespole;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 15.09.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Hehehe Najważniejsza jest szczerość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Dostałam tę posadkę i fajna była, więc mam nadzieję, że u Ciebie też się pomyślnie skończy:yes: Dobrze, że mi gwizdac nie kazali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 15.09.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 A moja Agata jest teraz na praktykach w starej piątce Chciałaby bardzo pracować w szkole, ale bardzo trudno teraz z etatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Agata chce pracowac w szkole? No nic dziwnego w końcu miała dobre wzorce;) Życzę jej oczywiście wszystkiego najlepszego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 15.09.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Nom... I to bardzo. Ja to jej zazdroszczę podejścia do dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts