pumpaluna 16.09.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 jest więc duża szansa, że przy własnych jej to nie minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 16.09.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Klaudiusz przyszłam do Ciebie zobaczyć więcej zdjęć schodów cud urody a tu pustka?? No proszę Cię Ty się martwisz że jak nie będzie pogody to zostaniecie bez dachu a masz już sufity- u mnie jeszcze murarz nie wszedł nawet więc sytuacja zaczyna się robic podbramkowa:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.09.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Pustka. Może jutro coś wrzucę. Po prostu nie robiłem zdjęć, bo nie miałem czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 To zróbmy tak: teraz idź spać żeby miec jasny umysł na egzaminach a zaraz po leć zrobic zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.09.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Tak właśnie miałem zrobić. Więc do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 18.09.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 witam, No prosze proszę ostatni raz wasz dziennik przeglądałem jakos na początku lipca...mijają dwa miesiące a tu ściany stoją...prawie strop:) Aż się miło ogląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 19.09.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 No czy ja wiem, czy prawie 2 miesiące to tak szybko? Na razie pracuje wujo z synem. Trzeci pracownik się rozchorował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 19.09.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 sądzę, że tempo budowania macie naprawdę expresowe, tym bardziej jak piszesz - przy trzech pracownikach! Schodów Wam zazdroszczę, bo wyglądają na super wygodne. Ja z moich nie bardzo jestem zadowolona, bo stopnie są dosyć wysokie a w dodatku pierwszy i ostatni będą się niestety różnić wysokością. A miało być tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.09.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ewans jaką macie wysokość stopnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 19.09.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 śmieci budowlane stanowią niestety nie lada problem - najlepiej zamówić kontener; samych worków z plastikowymi butelkami zebrało się w sumie kilkadziesiąt - te wywoziliśmy sukcesywnie do żóltego kontenera. W czasie lata ekipy były mocno spragnione, mam nadzieję, ze zima będzie już lepiej z ulga odetchnęliśmy dopiero dzisiaj, gdy wywieźliśmy gruz budowlany - masakra, ile się tego zebrało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 19.09.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 teraz nie pamiętam dokładnie - stopień ma chyba około 18,5 - jak dla mnie max wysoko, ale osoba która je wymierzała, wmawiała mi " będzie dobrze, zawsze tak robimy" i podobno inaczej nie dało się wymierzyć, choć architektowi wychodziło inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 19.09.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Na razie schody są super wygodne No ale zobaczymy jak to będzie potem, po wylewkach i czy wszystkie poziomy się pokryją. Mam nadzieję, że tak. Jak wchodziłem, po Twoich to nie widziałem żadnej różnicy. Co do wypijania wody. Kupiłem w tesco 35 zgrzewek i zostało półtora, z czego teraz schodzi po butelce dziennie Na śmieci zamówię chyba kontener, ponieważ nie segregowałem butelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 19.09.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ale jaja! Zrobiłem dzisiaj chyba z 10 zdjęć schodów i nie mam ich na telefonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 19.09.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Na razie schody są super wygodne No ale zobaczymy jak to będzie potem, po wylewkach i czy wszystkie poziomy się pokryją. Mam nadzieję, że tak. Jak wchodziłem, po Twoich to nie widziałem żadnej różnicy. Już zapomniałam, ze kiedyś miałeś okazję sprawdzić w praktyce, czy są wygodne Zapraszałam Cię wraz z Agatką, ale zwiedzanie jakoś nie doszło do skutku no a teraz to już możecie zachwycać się swoimi murami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 19.09.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Jeśli zaproszenie nadal aktualne to z chęcią skorzystamy I oczywiście zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 19.09.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 a ja dzisiaj miałam zrobić zdjęcie posadzonego osadnika oczyszczalni i niestety okazało się, ze aparat nie był wyłączony i akumulatorki się wyładowały, a mnie ze smutku jasność umysłu odebrało, bo mogłam przecież telefonem zrobić Przyjechałam niestety w ostatniej chwili przed zasypaniem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 19.09.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 zaproszenie nigdy nie zostało cofnięte nie mogąc się doczekać, nawet zasadzkę w drodze zrobiliśmy, ale niestety przebiłeś się swoim super pojazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.09.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 jeśli dobrze pamiętam to u nas stopień ma 17cm wysokości, a stopnica 27cm z czego ją wydłużymy "parapetem" drewnianym do 28-29cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 19.09.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 zaproszenie nigdy nie zostało cofnięte nie mogąc się doczekać, nawet zasadzkę w drodze zrobiliśmy, ale niestety przebiłeś się swoim super pojazdem Wiadomo, Toyota A z innej beczki, to czy zauważyłaś zależność że wszyscy mieszkańcy Twojej ulicy jeżdżą Toyotami?! Czy to nie dziwne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts