pumpaluna 22.09.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 a tam zaraz cegły, na majstra od razu byś awansował i z poziomicą ganiał sprawdzając robotników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 22.09.2011 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Moja wiedza przy innych tutaj jest niestety znikoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.09.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Chyba nie da się być ekspertem w każdej dziedzinie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 22.09.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Klaudiusz - skromność to cenna cecha, a fakt że masz wiedzę z zakresu budowlanki dużo wyżej niż przeciętna, potwierdzają Twoje posty. Jak dla mnie - godne pozzazdroszczenia, i bardzo przydatne. btw. jak tam egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 22.09.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Jutro wyniki i od razu ustny. Dzisiaj byłem na trzeciej rozmowie kwalifikacyjnej w sprawie pracy. Zastanawiają się czy dam radę pogodzić trudne studia jakimi jest informatyka i ekonometria z pracą której trzeba się poświęcić... Z resztą - sam się zastanawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 22.09.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 sprawy trudne nie oznaczają od razu niemożliwych do zrealizowania Ty to z pewnością wiesz, a pracodawców trzeba przekonać trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 22.09.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Nie dziękuję To ja spadam do nauki, bo jeszcze muszę powtórzyć co nie co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 23.09.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Zaliczyłem egzaminy już wszystkie Tylko teraz muszę pobrać wpisy i semestr z głowy Hurrrraaaaaaaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.09.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Gratulacje!! Z naszymi kciukami to żadna sesja niestraszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 23.09.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Bravo!! Bravo!! Teraz możesz w pełni oddać się budowaniu Waszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 24.09.2011 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Może w końcu powycinam trochę tych akacji co to urosły przez lato... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 25.09.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Witaj dobrze zrobiłeś że nie budowałeś lawendy bardzo skomplikowany dach, my ją zbudowaliśmy i właśnie z dachem było sporo problemów. Parter funkcjonalny, ale poddasze w tym projekcie, wg mnie, to porażka Wasza Sadyba B fajnie się prezentuje, super duża spiżarka i układ na poddaszu bardzo przemyślany. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 25.09.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Dzięki za miłe słowa Ale akurat spiżarkę troszeczkę zmniejszyliśmy, ponieważ nie mieściła nam się lodówka lub mały stolik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.09.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 strop zalany to gratulowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.09.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 jak tam, akacje powycinane? roboty ruszyły czy macie jeszcze przestój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 30.09.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Hej. Roboty oczywiście idą do przodu, ale niestety miałem baaardzo dużo pracy przez te kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 (edytowane) O widzę, że już swobodnie możecie oglądac dach sąsiada:) Z przyjemnością patrzę jak pniecie się w górę To jaki kolor elewacji planujecie, że grafitowa dachówka nie pasuje? Edytowane 1 Października 2011 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Klaudiusz zazdroszczę juz tego etapu. Tak pozytywnie zazdroszczę i gratuluję Dachówkę chcecie w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.10.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ardea, Nie wiem jaki Ja się nie znam Agata ma jakąś tam wizję i jej nie przeszkadzam w jej realizowaniu. Przed budową się umówiliśmy, że ona nie będzie ingerować w to z czego budujemy, a ja jej nie przeszkadzam w kolorach Lukarna, jeszcze nie ma czego zazdrościć Ja to chciałbym wrócić do etapu fundamentu Uwielbiam zapach zaprawy. A już w listopadzie pewnie będzie się unosił zapach drewna z dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 To ja sie wtracam do wszystkiego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts