klaudiuszozo 27.10.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Klaudiusz u Ciebie to dopiero fajnie już Straciłam nadzieję że Cię dogonię Spokojnie mnie dogonisz. Nie wiem co tam u mnie z dachem będzie. I przede wszystkim kiedy. A potem okna i długi zimowy sen, aż się kase uzbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.10.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 A na kiedy planujecie więźbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2011 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Spokojnie mnie dogonisz. Nie wiem co tam u mnie z dachem będzie. I przede wszystkim kiedy. A potem okna i długi zimowy sen, aż się kase uzbiera To już na pewno Cię nie dogonię bo my dach i okna w przyszłym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 28.10.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Jak cieśla się wyrobi to na 15.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 04.11.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 a kiedy ten szczęśliwy dzień co to budowę będzie spowalniał nastanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.11.2011 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Lato 2013, czyli czasu jeszcze trochę jest, ale żeby wszystko zaplanować tak jak ma się wymarzone, niestety trzeba poświęcić czas półtora roku wcześniej Chciałbym się już wprowadzić do nowego domku prosto po ślubie, ale pewnie będę musiał mieszkać z teściami trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 04.11.2011 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 U nas na salę i dobry zespół trzeba też ok 2 lat poczekać. Chociaż ja osobiście wesel nie lubię ale szanuję chęci innych Ostatnio byliśmy na weselu gdzie odmówiło 60par, z wielkiej imprezy zrobiło się kameralne przyjęcie i ... było super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.11.2011 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 My planujemy tak na 100 osób, ale jak znam życie to przyjdzie z 70-80. Też nie lubię wesel, ponieważ to jest straszna mordęga, ale czego się nie robi dla wspomnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 04.11.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Piękne wspomnienia można mieć nawet przy kameralnym spotkaniu, my mieliśmy przyjęcie tylko dla najbliższych osób a ze znajomymi imprezę w wynajętym klubie. Było bossssssko, wrażenia niezapomniane a wspomnienia i tak szczególne, i tak się liczył on i ja, ja i on a nie cała reszta ale na mnie weź poprawkę, ja to odwrotek jestem, kość w oku całej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.11.2011 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Eeee, chyba nie jest z Tobą tak źle Ja bardzo się nie mogę doczekać tego wydarzenia, nawet po nocach mi się śni, że mowię do mojej narzeczonej już żono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 20.11.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 To może do relacji z realizacji domu dorzucisz relację z organizacji weselicha To dopiero byłby dziennik Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 21.11.2011 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Na pewno coś da się wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flamee 22.11.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Klaudiuszu mam pytanie: jakiej wysokości udało Wam się zrobić okno tarasowe. w projekcie oryginalnym był obnizony salon i wchodziło okno 270 wys nam projektant powiedział, ze po zrównaniu salonu nie da się zrobić wyższego niż 220 bo jest od góry jakas belka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koka1 23.11.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Witaj!Na forumowym wątku o pokryciach dachowych ruukki dodałam swoje 3 grosze;)Jak teraz patrzę w Twój dziennik, nie powinno być problemów z ewentualnym domawianiem arkuszy, bo robisz dach w brązie, a ten kolor od lat na rynku. Moja grafitowa finnera dopiero kilka miesięcy, stąd może moje oczekiwanie było dłużej, niż "od ręki".Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koka1 23.11.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Aa, jeszcze jedno, ja też zastanawiałam się nad pokryciem komina blachą.Ostatecznie uznałam, że blaszany bardziej by pasował, gdybym miała dach pokryty panelem na rąbek.Idąc dalej i tnąc koszty po drodze, komin został obłożony mozaikowym tynkiem żywicznym w kolorze dachu i prezentuje się dobrze.My też mamy kominy systemowe i nasi majstrowie uznali, że wystarczy na nie sam środek gruntujący, klej, siatka, podkład w kolorze no i tynk, bez dodatkowego styro.A koszt materiałów - ok. 300 stówki, tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 23.11.2011 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Klaudiuszu mam pytanie: jakiej wysokości udało Wam się zrobić okno tarasowe. w projekcie oryginalnym był obnizony salon i wchodziło okno 270 wys nam projektant powiedział, ze po zrównaniu salonu nie da się zrobić wyższego niż 220 bo jest od góry jakas belka Zapewne chodzi o podciąg, którego nie da się zmniejszyć, bo siły przenoszone na niego są potężne. My mamy okno przesuwane 220cm wysokie. O wyższe nawet się nie pytaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 23.11.2011 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Witaj! Na forumowym wątku o pokryciach dachowych ruukki dodałam swoje 3 grosze;) Jak teraz patrzę w Twój dziennik, nie powinno być problemów z ewentualnym domawianiem arkuszy, bo robisz dach w brązie, a ten kolor od lat na rynku. Moja grafitowa finnera dopiero kilka miesięcy, stąd może moje oczekiwanie było dłużej, niż "od ręki". Pozdrawiam. Tak, dzięki Zauważyłem wcześniej Twój wpis w dachach Naprawdę wyszedł super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 23.11.2011 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Aa, jeszcze jedno, ja też zastanawiałam się nad pokryciem komina blachą. Ostatecznie uznałam, że blaszany bardziej by pasował, gdybym miała dach pokryty panelem na rąbek. Idąc dalej i tnąc koszty po drodze, komin został obłożony mozaikowym tynkiem żywicznym w kolorze dachu i prezentuje się dobrze. My też mamy kominy systemowe i nasi majstrowie uznali, że wystarczy na nie sam środek gruntujący, klej, siatka, podkład w kolorze no i tynk, bez dodatkowego styro. A koszt materiałów - ok. 300 stówki, tylko. Wiesz, ja już się zawziąłem na tę blachę i musi już zostać Jak mi się nie będzie podobać to wtedy będziemy myśleć. Ale dzięki za info, przynajmniej w przyszłości będzie jakaś alternatywa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 24.11.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witam, Gratuluje osiągnięć budowlanych i życzę powodzenia w dalszych pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 27.11.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Witam, Gratuluje osiągnięć budowlanych i życzę powodzenia w dalszych pracach. Nie dziękuję, ażeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts