klaudiuszozo 01.01.2012 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Dzięki wszystkim za życzenia noworoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.01.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Dzieje się po prostu bardzo niewiele Styczen zaraz zlecie, luty i znow ruszycie z kopyta:) Jak z elektryka, zdecydowales sie samorobnie czy bierzesz tego goscia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 15.01.2012 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Za dwa koła full opcja z papierami to nie ma co się zastanawiać, bo same papiery i przyłącze od domu do skrzynki wyniesie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.01.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ale chyba przyłącze do domu to musi zrobić elektrownia i dopiero od skrzynki elektryk może prowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 15.01.2012 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ale chyba przyłącze do domu to musi zrobić elektrownia i dopiero od skrzynki elektryk może prowadzić Czyli dokładnie tak jak ja napisałem. Od domu do skrzynki elektryk robi i całą instalację w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.01.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Szkoda psiaka, dopiero potem czlowiek widzi jak sie przywiazal do zwierzakaGlowa do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 17.01.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Wiesz, niby taka głupota, a człowiek tak się przywiązał. Opiekował, karmił Po prostu ból nie do opisania Jakby ktoś bardzo bliski z rodziny odszedł. Ale już nie gadajmy o niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flamee 25.03.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Witajcie... ruszyliście już coś w tym roku...? z niecierpliwością czekam na nowe zdjęcia z postępów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 25.03.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Witajcie... ruszyliście już coś w tym roku...? z niecierpliwością czekam na nowe zdjęcia z postępów... Witajcie Dawno mnie tu nie było, prawie całą zimę. Co mi się udało zrobić przez ostatni tydzień to posprzątać w środku, ponieważ od jutra wchodzi majster stawiać ścianki. Potem elektryka i hydraulika. Zobaczę na co wystarczy kasy, bo mam inny sporawy wydatek w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.04.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Czesć suśle zimowy, a pochwal się wydatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 17.04.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No jak to co? Najpierw ślub, a potem imprezę ślubną Pozdrówy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flamee 19.05.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 ojoj widzę, że ktoś tu się strasznie zaopuszcza w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 06.06.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Działam, działam Ale w środku i powoli. Mało czasu na cokolwiek więc się i nie udzielam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 14.10.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Witam Jesteśmy niemalże sąsiadami, właśnie wyprowadziliśmy się z ozo, by budować nasz wymarzony dom w zgr. Będę do Ciebie często zaglądać, pod warunkiem, że w dzienniku będzie się coś działo Na jakim etapie teraz jesteście? Perspektywa na wprowadzenie się jest już bliska czy jeszcze trzeba będzie poczekać? Pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 27.10.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Witaj carnation. Wprowadzimy się pewnie w przyszłym roku, albo w jeszcze następnym. Mamy na razie gdzie mieszkać więc nie ma pośpiechu zbyt dużego. Prace są na etapie wykonczeń w środku. Dom oczywiście ocieplony i przyszłym tygodniu będziemy kładli tynk. Na forum nie będę raczej pisał, bo po prostu nie mam na to czasu. Po pracy wracam do domu późnym wieczorem i mam tylko czas na to, żeby przygotować się na następny dzień. Pozdrawiam i życzę owocnego budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.12.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu szczęśliwych chwil, sukcesów i wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku Zyczy Mmelisa z Rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.12.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://img28.imageshack.us/img28/8426/kartka1c.jpg Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts