Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sadyba B Agaty i Klaudiusza - komentarze

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 696
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...
Witajcie... ruszyliście już coś w tym roku...? z niecierpliwością czekam na nowe zdjęcia z postępów...

Witajcie :) Dawno mnie tu nie było, prawie całą zimę. Co mi się udało zrobić przez ostatni tydzień to posprzątać w środku, ponieważ od jutra wchodzi majster stawiać ścianki. Potem elektryka i hydraulika. Zobaczę na co wystarczy kasy, bo mam inny sporawy wydatek w przyszłym roku ;)

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 4 months później...
Witam :) Jesteśmy niemalże sąsiadami, właśnie wyprowadziliśmy się z ozo, by budować nasz wymarzony dom w zgr. Będę do Ciebie często zaglądać, pod warunkiem, że w dzienniku będzie się coś działo :) Na jakim etapie teraz jesteście? Perspektywa na wprowadzenie się jest już bliska czy jeszcze trzeba będzie poczekać? Pozdrawiam i trzymam kciuki

• 2 weeks później...

Witaj carnation. Wprowadzimy się pewnie w przyszłym roku, albo w jeszcze następnym. Mamy na razie gdzie mieszkać więc nie ma pośpiechu zbyt dużego. Prace są na etapie wykonczeń w środku. Dom oczywiście ocieplony i przyszłym tygodniu będziemy kładli tynk.

Na forum nie będę raczej pisał, bo po prostu nie mam na to czasu. Po pracy wracam do domu późnym wieczorem i mam tylko czas na to, żeby przygotować się na następny dzień.

Pozdrawiam i życzę owocnego budowania.

• 1 month później...