ewanz 10.04.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 oj, zdziwiłbyś się, ale pamięta W ogóle to my Mum ma pod tym względem super pamięć, ale dlaczego pozdrawiasz my husband to doprawdy nie wiem ... mam nadzieję, że go z nikim nie pomyliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.04.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Gratuluje - właśnie zostałeś forumowiczem:D Teraz to jeszcze nic, ale co będzie potem... kolejne stopnie zaawansowania zapewne wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.04.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Nie pomyliłem kiedyś szedłem z Kuzanem (Uksiem Kuzańskim) i mi wytłumaczył kto co i czym się zajmuje w wojsku Mam nadzieję, że będę mógł pomagać innym również jako FORUMOWICZ, to brzmi dumnie Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.04.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 eh, jaki ten świat mały ... ale za to uwielbiam nasze miasteczko, że nie jesteśmy anonimowi a nie jak w Łodzi czy Warszawie... moja koleżanka z Łodzi bardzo się dziwiła, gdy szłyśmy główną ulica Ozo i na zmianę mówiłam komuś " cześć" lub " dzień dobry"; " To wy się tu wszyscy znacie ? - pytała zaskoczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.04.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Nie dosyć, że wszyscy się znają to jeszcze mamy miasto cudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.04.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Mam nadzieję, że będę mógł pomagać innym również jako FORUMOWICZ, to brzmi dumnie wiedza i doświadczenie są tutaj bardzo w cenie możesz być dumny, bo jak zauważyłam, dzięki Twojemu wsparciu powstaje kolejny dziennik budowy! Fakt, że początki poruszania się na forum bywają uciążliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.04.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Uwaga! Mam wiadomość od sąsiada! Płyty chodnikowe z Łodzi po 2zł... Dalej zainteresowani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.04.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Fakt, że początki poruszania się na forum bywają uciążliwe... A to jest prawda! Piszę na kilku forach, ale tak rozbudowanego menu nigdzie nie widziałem. Żeby zrozumieć co i jak musiałem trochę sam pogłówkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.04.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 no my jesteśmy jak najbardziej zainteresowani!!! Tylko jutro musielibyśmy zakręcić się koło jakiegoś środka transportu, bo niestety nie mamy haka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.04.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Dobra, jutro idę do sąsiada po kontakt do tych ludzi. Ale jeszcze znalazłem coś takiego: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/9194101_plyty_chodnikowe_nowe_uzywane.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.04.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 A tu jakiś forumowicz sprzedaje: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?177225-P%C5%82yty-chodnikowe-u%C5%BCywane-sprzedam-Starowa-G%C3%B3ra-k.-%C5%81odzi Po złotemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.04.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 ciekawe po ile cenią, bo w ogłoszeniu żadnej informacji na ten temat, ale jutro zadzwonię! Dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.04.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 prawdziwa kopalnia danych wielkie dzięki! pozdrawiam. Bez odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 11.04.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Płyty zamówione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 11.04.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 nie, no chyba żartujesz.... zanim podejmiemy jakąś jednomyślną decyzję, to sporo czasu musi upłynąć, no i same przeszkody piętrzą nam się na drodze - nie mamy odpowiedniego środka transportu - nie możemy wynająć, bo nie umiemy takim czymś jeździć - jak dobrze pójdzie to w tygodniu znajomy zarejestruje sam. dostawczy - byłaby możliwość transportu - płytki z podanej przez Ciebie strony - firma Al Bet - 50x50 używane po 6,05zł, a nowe szare 35x35 po 5,80zł. to już wolałabym te płyty ze OSM ( ciekawe, czy można z nimi negocjować ceny??? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 11.04.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 coś nie widać nowych wpisów w Twoim dzienniczku jak tam postępy na placu budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 11.04.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 No właśnie! Aż mnie palce swędzą do pisania a tu nie mogę! Ciągle czekamy za badaniami geologicznymi ze względu na planowaną przydomową oczyszczalnie, ponieważ bez nich nie możemy ruszyć dalej :/ Działka stoi sama, tęskni za mną. No ale cóż ja mogę poradzić... Chyba napiszę coś o planowanych zmianach w projekcie, ponieważ zauważyłem że jeszcze nic o tym nie pisałem. Ot taka ze mnie mała gapa. A dzwoniliście do tego faceta co miał po złotówce? Cholercia, znowu zapomniałem się zapytać sąsiada o numer telefonu do tego faceta z Łodzi :/ Jutro już wejdę do niego osobiście do domu. O! Jest na gg... Ciekawe czy odpisze. Ponoć próbował załatwić w OSM - bardzo trudna sprawa i zrezygnował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.04.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Klaudiusz- jak Ty świetnie piszesz, doskonale się czyta. Dom zapowiada się piękny, przestronny i chyba dobrze rozplanowany, czyli funkcjonalny. Będziesz mógł też powiedzieć, że dom postawiłeś razem z dziadkiem - a to jest bezcenne. Działkę macie naprawdę uroczą (pojęcia nie mam gdzie położoną), jesteście młodzi i ambitni - cały świat macie u stóp - dacie radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 11.04.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) No i się ukazał nowy wpis w dzienniku III A Działka jest na końcu ulicy Kochanowskiego. Potocznie zwanym w ozorkowskim slangu jako: "$#%%@ dołek" - przynajmniej ja taką nazwę wielokrotnie słyszałem. Przy samej rzece Bzurze. Dziękuję za słowa otuchy i za wsparcie. Co do mojego pisania... Staram się jak mogę. Wasz dziennik również się czyta jak dobre opowiadanie Pisarskiego I ewanz również fajnie pisze Ogólnie fajna ozorkowska grupka nam się szykuje! Niedługo utworzymy grupę ozorkowsko-zgierską i podbijemy forum muratora! Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.04.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Czasami dobrze żyć w małej społeczności, ludzie się znają i można liczyć na jakąś uprzejmość... Dzienniczek Chaberka czytałam zanim się dowiedziałam, że to ktoś z sąsiedztwa i z tego co zrozumiałam to chyba nawet koleżanka po fachu, czy tak? A w grupie zawsze raźniej! Kiedy zamierzacie wystartować z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts