klaudiuszozo 18.04.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Jak najbardziej przyjęte A z problemem wypadania włosów pogodziłem się już wieki temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.04.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 co do taryfy S11 - to poinformowano mnie w ŁZE w Zgierzu, ze od tego roku taryfa ta została zlikwidowana; my też chcieliśmy złożyć wniosek o taką taryfę i nic z tego nie wyszło; powinieneś się dowiedzieć u źródła, no chyba, że masz jakieś "wejścia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.04.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 No to zaje(...)fajnie... Wejść obecnie brak... Ani przez drzwi, ani przez okna a nawet przez komin. Kompletne zero :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.04.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) Sprawdzałem i taryfa S11 niby jest: http://www.lze-dystrybucja.pl/docs/taryfa_2011.pdfA gdyby nie chcieli dać tej taryfy S11 to podpisać z nimi umowę a potem poprosić ENEE o dostawy prądu. To chyba taka sama zależność jak Netia, która korzysta z okablowania TP Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 18.04.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 To i ja śpieszę z gratulacjami To się będzie teraz u Was działo. Najważniejszą decyzje w życiu już podjąłeś więc co tam pustaki (odpowiedź w moich komentarzach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.04.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Sprawdzałem i taryfa S11 niby jest: http://www.lze-dystrybucja.pl/docs/taryfa_2011.pdf Ale z tego co widzę, to w oddziale Łódź - teren jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.04.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 No ale my przecież należymy do Łódź Miasto właśnie... Czy nie? Dzwoniłem do PGE niedawno i łaskawa Pani mi powiedziała, że Łódź teren to Sieradz, Wieluń i inne, a Parzęczew bo konkretnie o tą wieś się pytałem należy do Łódź Miasto.http://www.lze-dystrybucja.pl/serwis/index.php?id=52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.04.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 hmm, Ty to masz szczęście w kontaktach z urzędnikami; jak pytałam wprost o tę taryfę - Guru w pokoju nr 16 - to odpowiedź była jednoznaczna - już nie ma możliwe, że mówiąc delikatnie - minął się z prawdą, a że pracę " ma lżejszą od spania - jak to mój mąż zauważył - to mógł nie spostrzec, jak się z nią mijał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.04.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ech... Pewnie ten facet z bródką? Strasznie się czepia i jest jakiś taki opryskliwy :/ Jak trzeba będzie płacić co dwa miesiące to się przerzucę na rower, bo finansowo nie wyrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.04.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 dokumenty, które znalazłeś w sieci, wskazują że masz rację! czyżby zrobili nas na beszczela w Karola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.04.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Trzeba się dowiedzieć czy aby na pewno Ozorków należy do strefy Łódź-Miasto. Jeśli tak to po prostu zmienić taryfę. Jeśli nie to trzeba się skontaktować z np. Eneą czy innym Tauronem i zapytać się czy oni są zainteresowani podpisaniem z Wami umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.04.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 buuuu, my już podpisaliśmy umowę, ale sprawdzić - musimy, choćby dla spokoju ducha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.04.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 A co powiecie na coś takiego? PGE Dystrybucja S.A. Oddział Łódź-Miasto obejmuje obszar gmin: Aleksandrów Łódzki, Andrespol, Brójce, Głowno, Głowno m., Ksawerów, Łódź m., Nowosolna, Ozorków, Ozorków m., Pabianice, Pabianice m., Parzęczew, Rzgów, Stryków, Zgierz, Zgierz m., Konstantynów Łódzki m. oraz na obszarze części gmin Lutomiersk, Bielawy, Brzeziny, Domaniewice, Łęczyca, Dmosin, Tuszyn, Czarnocin, Dłutów, Dobroń, Wodzierady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.04.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 wiem, przeczytałam ten fragment, dlatego napisałam, że nas chyba oszukali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.04.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ciagle czekam na te warunki przyłącza napowietrznego i się doczekać nie mogę. A niby mają 14 dni... Jak je otrzymam to się rozwiąże cała zagadka. I nawet Scooby Dooby Doo nie będzie potrzebny do jej rozwikłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.04.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 My także przyłączamy się do gratulacji z okazji zaręczyn:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 19.04.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 A ślicznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Spiesze szybko i mam nadzieje ze nie jako ostatnia z gratulacjami Teraz to jak w filmie romantycznym tutaj bedzie Narzeczona juz jest...slub niebawem....domek tez bedzie zbudowany, to wtedy wystarczy zasadzic drzewko i synka splodzic :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 19.04.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Drzewek to już się w życiu nasadziłem pozostała ostatnia funkcja do spełnienia, no ale to dopiero jak zacznę troszeczkę więcej zarabiać niż obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 :D:D my mamy niejakie 200sztuk zasadzonych drzewek na dzialce....co prawda po slubie, domek w trakcie budowy i dwie corki....smieje sie do meza ze syna powinnismy jeszcze miec i jakas jablonke na dzialce :D ale tak jak piszesz.....poczekamy na wieksze zarobki ehh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts