ewanz 25.04.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 (edytowane) ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH!!! http://www.e-kg.pl/foto/wielkanoc2.jpg Edytowane 25 Kwietnia 2011 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 25.04.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Wesołych! i szybkiego zrzucania kalorii po p.s. myślalam że porotherm jest pomarańczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 25.04.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 A co tam porotherm! Zapomnijmy już o nim. Teraz po głowie mi chodzi H+H albo Ytong jakiś... Stawia się szybko, łatwo i ponoć bezboleśnie... Technologia chyba najtańsza. Do tego styro 12cm i musi być ciepło. Co wy na to? Wiem, że obie technologie mają tyle samo zwolenników co przeciwników. Ciągle się waham, a do budowy jakieś dwa miechy... Jaja normalnie Ze mną tak jest, że za nim coś zrobię/kupię to się zastanawiam kilkanaście razy. Od razu przypomina się akcja z wyborem miejsca na studnie. Panowie jeździli chyba z godzinę, ponieważ ich przestawiałem z miejsca na miejsce... Dziwne, że się ze mnie śmiali, a nie wkurzali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 26.04.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 czyli przeważa u Ciebie pierwiastek żeński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.04.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Dziś byliśmy na przeszpiegach... Poprosiłam męża, aby pokazał mi Klaudiusza działkę i przybyłam, zobaczyłam, ale Wasz sąsiad nam się bardzo przyglądał, więc jak Ci powie, że jacyś ludzie się kręcili przy ogrodzeniu to my;) Pięknie, rzeka blisko, dla mnie raj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 26.04.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 nas też zauroczyła ta okolica, ponieważ oglądaliśmy działkę, zanim Klaudiusz ją kupił i jeszcze długo wspominałam te cudne widoki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 26.04.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) czyli przeważa u Ciebie pierwiastek żeński Miałem być córcią... Wyszły dwa chłopaki... Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 26.04.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) No cieszę się, że tak działka Wam się podoba Dzięki swoim "ułomnościom" nikt jej nie chciał - dla mnie bardzo miła wiadomość Przyznam się szczerze, że cały dzień przesiedziałem u A. z lornetką, ale bordowej Mazdy nie widziałem... Jedynie jakieś zielone autko i jette majstra sąsiada Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.04.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Po raz kolejny wyszło na to, że jestem w gorącej wodzie kąpany ...cos widze, ze tu tez będzie wesoło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 28.04.2011 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.04.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Biedna ta nasza pani architekt, Wy jej spać nie dajecie, a my budzimy bladym świtem z pytaniem "czy da się to jeszcze zmienić" (chodziło o tą likwidację podcienia) Co do meczu to mąż się zapewne wypowie... też był za Realem;) Gdzie Ty masz ten tajemny punkt obserwacyjny?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 28.04.2011 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Aaaa! Wy nic nie wiecie Bo ewanz już wie Siedzę sobie na Agaty tarasie i mam widok na całą ulicę Kochanowskiego Widzę jak panowie z OPK-u przyjeżdżają, jak sąsiad idzie na działkę i obserwuję co się dzieje u mnie także jestem na cenzurowanym jak jestem na działce dostaje informacje jak mam pracować z tarasu kierowniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.04.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Gratulujemy złożenia wniosku - dziś pamiętna data, ślub na brytyjskim dworze i nasza 5. rocznica ślubu i jeszcze Wasz wniosek:) Zadzwoń tam co jakiś czas z zapytanie kiedy będzie PNB - pomaga. Nami zajmowała się bardzo miła i nieczepialska pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 30.04.2011 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Tak właśnie mam zamiar robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.05.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Tęcza - piękna, zagospodarowanie działki też tak jak lubię... i wróżę Wam fortunę, ponieważ dopieo teraz udało mi się rozpoznać inwestorkę Moje osobiste pozdrowienia dla Agaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 02.05.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Pozdrowienia już przekazane. Agata ślicznie dziękuje i również pozdrawia Pewnie nie możecie się doczekać już 4 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.05.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 4 maja - powrót do pracy? Aaaa ,chodzi Ci o wejście ekipy! No jasne, niesamowicie lubię patrzeć, gdy są efekty pracy... Przy fundamentach masa roboty a rezultaty mało efektowne. Bardzo chcielibyśmy przechadzać się wśród własnych 4 ścian... Wy pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 02.05.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 No my jeszcze mamy na szczęście trochę czasu, na razie tylko marzymy U nas pewnie jakiś mały kredyt trzeba będzie wziąć jak już skończę szkołę, zacznę zarabiać tak jak potrzeba i wykończymy wszystko po trochu. Na pewno nie obejdzie się bez mieszkania wspólnie u rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 05.05.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Dzięki za cuuudne zdjęcie! Możesz wklejać więcej takich My niestety jeszcze nie spacerujemy po tamtych terenach. Wy - to co innego - faza new romantik - przepiękna jest !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.05.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 (edytowane) A najlepsze, że wykonane telefonem komórkowym Mam jeszcze dwa takie, ale wybrałem najładniejsze. I z nowych informacji - mamy umówionego kierownika budowy. Aha, wracając do tematu zdjęcia. Zachód słońca był faktycznie nieziemski. Chciałem sfotografować Waszą działkę na tym tle, ale bałem się, że właściciel może sobie tego nie życzyć więc odpuściłem Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts