wroblewm 05.05.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Piękna tęcza i oczywiście inwestorka Zanim nasadzicie za dużo, zastanówcie się chwilę nad panem kretem. Konkretnie to może warto rozłożyć siatkę - wiem, koszt jest konkretny ale jak patrzę jak u teściów został zdemolowany piękny ogród to nawet się nie waham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.05.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 No siatka piękna sprawa. Ale rozłożyć siatkę pod 24 arami na pewno sporo kosztuje Na razie sadzę ile się da. Co zostanie to zostanie. A jak będzie za dużo to się wytnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 06.05.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 No to szkoda, ale może nadarzy się jeszcze okazja Dopiero złożyłeś wniosek i już zamierzasz pytać się o postępy... niepoprawny optymista z Ciebie, ale oczywiście życzę powodzenia w gnębieniu wydziału budownictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 06.05.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Tak mi ktoś doradzał, żeby pytać co chwila. Ale osoba, która składała wniosek będzie się pytać osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Relda1 10.05.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Wpadłam z rewizytą. Też macie fajowy domek. Jesteśmy prawie na tym samym etapie, w tym tygodniu składamy wniosek do starostwa na PnB. Ciekawe kto dostanie pierwszy pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.05.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Nieważne kto otrzyma pierwszy, ważne żeby ten czas był jak najkrótszy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.05.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Cóż za śliczny pingwinek:) Im bardziej się na coś czeka, tym bardziej się dłuży... Pytanie na pewno nie zaszkodzi, nam się tak bardzo nie spieszyło, była zima, ale też pytaliśmy - profilaktycznie, żeby wiedzieli, żeby o nas nie zapomnieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.05.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Cóż za śliczny pingwinek:) A bo i tak Sadyby nie było widać, to postanowiłem coś zmienić Z innej beczki. Dzisiaj w dzienniku łódzkim teść mi pokazywał jakie kwiatki gimnazjaliści pisali na rozprawkach, o "Premierze Piłsudskim" i innych "Dąbrowskich, którzy napisali hymn Polski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.05.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Członkom komisji egzaminacyjnych nie wolno rozmawiać o egzaminach, zresztą nawet bym nie chciała mam przesyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.05.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 hmmm, ale czemu pingwinek??? czyżby Sadyba już Ci się opatrzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.05.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 hmmm, ale czemu pingwinek??? czyżby Sadyba już Ci się opatrzyła Dokładnie! Wyprowadzam się na Antarktydę A na serio to ten pingwinek jest symbolem pewnego systemu operacyjnego (Linux), który zacząłem ostatnio używać. A że pingwinek ładny, przyjemny i nie widziałem żeby ktoś miał taki avatar to postanowiłem go ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.05.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Członkom komisji egzaminacyjnych nie wolno rozmawiać o egzaminach, zresztą nawet bym nie chciała mam przesyt. A to przepraszam - nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.05.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Nie ma za co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.05.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Jeszcze nie gratulujemy, żeby nie zapeszyć To jeśli jeszcze w maju - PNB to jakie plany na czerwiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 11.05.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Takie plany, że kopiemy fundamenty i zalewamy, potem przerwa technologiczna na sesję i wracamy z murowanie w lipcu Też nie chcę zapeszać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 12.05.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Hej, trzymam kciuki za jak najszybszą decyzję PNB. Jak decyzja się uprawomocni możecie poprosić o pieczątkę z klauzulą ostateczności. To nic nie kosztuje a sekretarce przeważnie nie chce się tego wbijać. Wam z kolei może się taka pieczątka przydać np. w banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 12.05.2011 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Mam nadzieję jak najdłużej trzymać się z daleka od banków i innych instytucji Dzięki, że wpadłeś, często czytam Twojego bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 13.05.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Cześć. Taka pieczątka to gwarancja że nie zmienią zdania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 13.05.2011 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Jeśli tego zdania ma nie zmienić Starostwo odnośnie wydania pozwolenia na budowę, to tak. Nie mogę jej zmienic po uprawomocnieniu. Chociaż z drugiej strony, znając polską rzeczywistość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 16.05.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Co to za taryfa S ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts