skibusia 16.03.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witam, czy możecie mi powiedzieć czy najpier powinnam zrobić tynki zewnętrzne (żeby nie zachlapali klinkieru) czy klinkier (żeby ładnie dojechali tynkiem do klinkieru na elewacji), bo już sama nie wiem co lepsze. Pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 16.03.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 najpierw klinkier potem zabezpieczanie taśma samoprzylepna i folią potem tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 17.03.2011 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 A możesz uzasadnić dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.03.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 uwierz na słowo , mam za sobą jakieś , skromnie licząc 55tyś m2 elewacji , wiem co mówię , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 17.03.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Takie OT skibusia robisz sciane trojwarstwowa, czy klinkier (polowki) bedziesz naklejala na ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s9 pat 17.03.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 lepiej tak jak mowi jaros:) chyba ze chcesz miec widoczne na elewacji poprawki przy klinkierze (na upartego da się to dopiescic ale zwykle to widac;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 19.03.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Z klinkieru będziemy mieli taką opaskę wokół domu, tam jest wcięcie w styropianie -myślę, że wiecie o czym mówię. I myślę, że do tego się odnosiliście? Pozostaje jeszcze klinkieru na tarasie, schodach i 2 balkonach. Czy to też powinnam zrobić najpierw, czy lepiej po elewacji? Dzięki za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 20.03.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 opaskę ( fundament ) możesz zostawić na potem , klinkier położ tam gdzie będą porobione cokoły z klinkieru wchodzące w płaszczyznę ściany wraz z tynkiem - czyli na pewno schody , taras , balkony , pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk CocaYna 21.03.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Skibusia, a zdradzisz ile fachowcy biorą od Ciebie za położenie takiej opaski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 21.03.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Na razie negocjujemy, bo ogólnie wyszło o drogo (ok. 20 tyś. za wszystkie te roboty, które wymieniłam, dodam, ze balkony, schody i taras mam po łuku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts