budowlany_laik 16.03.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Dom wygląda jak na 1. rysunku. Ma zaburzone proporcje - pusta przestrzen z lewej strony lewego okna (brak narożnego okna). Trzeba to jakoś złagodzić. Na rysunku, poniżej stanu faktycznego, moje 4 propozycje. Ten ciemniejszy kolor to klinkier.Wydaje mi się, że ostatnie 2 obniżają optycznie dom, co nie jest akurat z nim korzystne - i tak jest niski (parterówka). Co sądzicie? Ma ktoś pomysł? Może jakieś inspiracje albo wlasne realizacje? Nie chodzi o kolory, tylko o pomysł by zgubić wizualnie brak okna z lewej strony. http://img97.imageshack.us/img97/3997/elewacje.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 19.03.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Hmm... jakoś żadna mi nie pasuje, pomyślę na tym, na swoją też główkowałam i mam już projekt w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts