zbyszek57 25.03.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Maciej. ja dalem jako przyklad budowe domu z bala toczonego. Nie jest to jedyna technologia ktora wymaga takiego a nie innego modus operandi. Wynika ona jednak z przepisów celno-podatkowych Federacji Rosyjskiej i niestety z braku w Polsce sensownej oferty (technicznej i cenowej)na obróbkę drewna.Ale to juz inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 25.03.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 petervdo stawia z cieślami i myślę że mógłby trochę napisać co nieco o tym o tym w ramach właśnie takiego poradnika dla tych co zaczynają mam nadzieję, że coś pomogę tak jak pisałem wcześniej najpierw jednak trzeba zdecydować się / wybrać wykonawcę każdy ma swoje przyzwyczajenia i preferencje .. może nie podjąć się stawiania z powierzonego materiału (z różnych przyczyn) ja akurat byłem w sytuacji, że miałem udział w zakupie drzewa .. sam byłem na wskazanym tartaku (jak pisałem wcześniej - poleconym), trochę się potargowałem i zarezerwowałem dlaczego polecony tartak ? może wykonawca ma jakiś udział .. nie wiem ... ale jedno ważne mógł sobie "powybierać" ze stosu co mu pasuje przetarcie, transport na plac budowy .. hmm jak pojechałem już było na miejscu .. chociaż troszkę tartak o transport ponaglałem .. wożą cały czas jutro jadę zobaczyć co ciekawego przez tydzień urosło .. mam blisko (100km) więc okazja się zawsze znajdzie .. no i wykonawca kilku decyzji już oczekuje .. jaka podbitka, ściany szczytowe i takie drobiazgi .. musi odpowiednio materiał poprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 26.03.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 normalnie jestem zauroczony jak taką perełkę zobaczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 26.03.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 jutro jadę zobaczyć co ciekawego przez tydzień urosło .. mam blisko (100km) więc okazja się zawsze znajdzie troszkę urosło .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej74 26.03.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 normalnie jestem zauroczony jak taką perełkę zobaczyłem [ATTACH=CONFIG]49807[/ATTACH] to na pewno fotomontaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 26.03.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 to na pewno fotomontaż a mówią, że takie rzeczy tylko w er..e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek57 26.03.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 hehe, kłoda zaiste piekna. Grzechu warta. A i domiszcze z wolna nabiera drewnianego wyrazu. Gratulacje i czekam na reszte zdjec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts