Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

aksamitkowy dom - komentarze

Recommended Posts

myśmy wczoraj odwiedzili jednych forumowiczów na budowie - w intencji, że pooglądamy, zabierzemy to, po co przyjechaliśmy i wracamy... skończyło się na tym, że po 2,5 godz na ich budowie, wszyscy razem pojechaliśmy na naszą :D jakby nie dziecka, co już nie mogły w aucie wysiedzieć, to pewnie byśmy przed zmrokiem do domu nie ściągnęli ;)

• Odpowiedzi 951
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U nas było tak, że wszyscy znajomi juz mieszkali na swoim albo w niedługim czasie mieli zamieszkać, pokupowali mieszkania i cieszyli się z niezalezności. A my u teściów, najpierw u jednych a potem drugich:bash: Strasznie im zazdrościłam, że mieszkaja u siebie. A teraz kiedy się zaczeliśmy budowac cieszę się ogromnie również z tego że będziemy mieć swój kawałek trawnika i myślę że warto jest czekać na swój dom:)

wszyscy tak mówią jak są tylko ławy. ale jak już będą ściany, to nabierze podobno realnych wymiarów. my na razie tylko na kawkę jeździmy. no i organizuję powoli ogródek. już coś tam posadziłam i co nieco rośnie. no ale za jakieś 3 tyg. zacznie się budowa. hurra!!!

pozdrawiam

dzis bylo calkiem, calkie, na jutro juz zapowiadaja deszcz, pogoda nas nie rozpieszcza :(

Zgadzam się z Tobą. u nas też wszystko stanęło w miejscu przez pogodę. Niby dziś mamy nakładać dysperbit na ściany fundamentowe, właśnie czekam na męża i co chwilę spoglądam w niebo, nie wiem czy to się dziś uda? Jeszcze nie pada ale takie chmury :(