aksamitka 14.11.2011 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 pinacolada, ja zawsze czekam na opinie wiec wtrącaj się do woli - łazienka poszła do zmian bo wg mnie tez za ciemno a jak w Bieszczadach? super tylko jak zwykle za krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 22.11.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 aksamitko, przeczytałam Twój dziennik i komentarze do niego i zapisałam do ulubionych. Od dawna szukam projektu domu parterowego o podobnych cechach i zdecydowałam się na z204.Twój pomysł na kuchnię jest rzeczywiście bardzo dobry, zwłaszcza postawienie wysokiej zabudowy we wnęce po spiżarce. Zastanawia mnie tylko czy sąsiedztwo lodówki i komina przez ścianę jest korzystne, a może nie ma to znaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 22.11.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 witam sawanna jak dokładnie zobaczysz projekt to miedzy kominem a kuchnia jest 74cm wiec trzeba np zrobić grubsza sciane lub te brakujące 24cm( b0 60 zajmie zabudowa) można ocieplić np wełną lub styropianem, lub zostawić pustkę i na pewno juz tak nie będzie grzac, pozatym u mnie lodowka bedzie troske dalej bo najpierw bedzie piekarnik potem cargo lub szafka a potem dopiero lodówka, myślę ze wtedy nie bedzie kłopotu z kominkiem projekt juz zakupiliscie ? beda jakies zmiany? pozdrawiam i czekam na Twoj dziennik, gdyż niestety nie ma tu nikogo kto buduje ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 22.11.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Projektu jeszcze nie kupiliśmy, gdyż nasz pzp przewiduje dachy o kącie nachylenia 35-45 stopni i generalnie domy z użytkowym poddaszem, ale ostatnio na terenie gminy (w miejscowości z planem o takich samych wytycznych) powstał domek parterowy z dachem 25 stopni, więc my też nie powinniśmy mieć problemów. Co do zmian:- pomieszczenie gosp. chcę podzielić na kotłownię i pralnię;- nie do końca jestem przekonana do okna narożnego w sypialni 3 - być może na rogu będzie słupek rozdzielający okna;- moim zdaniem aż trzy wyjścia z salonu na taras do przesada i jedno mam zamiar zlikwidować;- chcę też powiększyć kuchnię wg Twojego pomysłu. Reszta zmian pewnie jeszcze wyjdzie z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 24.11.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 aksamitko, a do jakiego pomieszczenia mają być te drzwi? osobiście uważam, że ładniejsze są te drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.11.2011 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 sawanna wszystkie wewnetrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 24.11.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 tak, zorientowałam się, że wewnętrzne, ale pokazałaś jedne drzwi przeszklone a drugie nie i chodzi mi o to, czy ogólnie chcesz wybrać jakiś kolor/ kolekcję czy może te konkretne modele drzwi mają być np. do łazienki lub kuchni. rozumiem, że w całym domu będą drzwi wewnętrzne z jednej "rodziny"/ kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.11.2011 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 tak, chcialabym aby byly jednakowe, zastanawiam sie tylko czy z przeszkleniem czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika198 25.11.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 witam Cię aksamitko, dziękuję za wiadomość. Ostatnio rzadko zaglądam na forum. W przyszłym tygodniu wrzucę zdjęcia z zakończonymi fundamentami..Muszę jeszcze tylko ogarnąć jak założyć dziennik budowy.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 26.11.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Aksamitko, życzę dużo zdrowia i trzymam kciuki za szybki powrót do normalności A propos drzwi, znalazłam kolekcję pierwszych przedstawionych przez Ciebie drzwihttp://www.toppanel.pl/sklep.html?page=shop.browse&category_id=35i mają o wiele ciekawszy wybór niż w przypadku drugiego prezentowanego przez Ciebie modeluhttp://www.furgala.com.pl/katalog/drzwi-wewnetrzne-pokojowe/drzwi-dre-wewnetrzne/drzwi-dre-cell-plus.html Ja dałabym do sypialni drzwi bez przeszkleń, do łazienek z małym przeszkleniem, a wejście do kuchni czy do holu z dużym przeszkleniem. W przypadku pierwszych drzwi mają bardzo ładne propozycje i można pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 26.11.2011 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 sawanna dziekujedo kuchni i z kuchni do salonu planuje przesuwne, byc moze szklane, z salonu nahol na razie nie będzie, byc moze kiedys jak zajdzie taka potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 01.12.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 dziękuje za wrzucenie projektu w lepszej jakości - jak na te niewielkie zmiany całkiem ładny wynik wyszedł z OZC - ciekawe jak u mnie wyjdzie - będę miał w poniedziałek lub wtorek a co do kuchni - przez tą zmianę projektu domu (ścian zewnętrznych) kuchnia jeszcze bardziej się wydłużyła - ja na Waszym miejscu pomyślał bym nad zrobieniem podciągów w kuchni - tam gdzie są ściany nośne , a ściankami działowymi poszerzyłbym kuchnie choćby o 0,5 m kosztem salonu PozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 01.12.2011 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 witam w moim dzienniku długo myślałam nad kuchnia, jednak zostanie tak jak jest , zrobię tylko wnękę miedzy kominkiem a kuchnia ( w miejscu dawnej spiżarki) i tam będzie wysoka zabudowa, kuchnia i tak już jest spora ponad 11m2 dla mnie to już dużo, bo nie lubię dużych kuchni, a wiec poszerzenie jej nie wchodzi w grę, zabudowa będzie tylko na 1 ścianie+ mały stolik koło okna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 02.12.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 aksamitko, jakie zaplanowaliście ogrzewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 02.12.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 cały czas zastanawiam się pomiędzy pompa ciepła a elektrycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 02.12.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 planujecie podłogówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 02.12.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 tak, na całości, tylko w garażu i pom gosp będą grzejniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggieQ 02.12.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dzieki za odwiedzinki w naszych komentarzach.... u nas na razie stan surowy otwarty utrzymuje sie od lata. Ale bardzo wczesną wiosną a może nawet jeszcze zimą o ile nie będzie za mroźna, chcemy wstawić okienka. życzymy szybkiego powrotu do peeeeełni zdrowia i sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 03.12.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Projekt fajny ( też mamy z Z500) jakie będziecie mieli reku ?? nooo i kto będzie kosił owe 50arów :D:D ?? Edytowane 3 Grudnia 2011 przez Gingeros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 03.12.2011 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 witam jeszcze nie wiem jakie reku, na koszenie szukam chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts