Lukarna 03.12.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Aksamitko czy juz ze zdrowiem OK?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 03.12.2011 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Lukarna już lepiej, dziękuje Lilka juz dobrze sie czuje, szaleje na całego, ja nadal odczuwam skutki niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.12.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Dzieci maja cudowne mozliwości regeneracji...To zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 03.12.2011 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 03.12.2011 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 musze Wam powiedzieć ze powoli trace cierpliwość do architekta wnetrz, generalnie wizualizacje mialy byc po 14 dniach , wstępne były po 18, dziś mija 5 tygodni a ja nadal nie mam nic!, miały byc przed weekendem ,ale pisal ze sie nie wyrobi, fakt ze jakos mi sie nie spieszy ale wkurza mnie jak ktos obiecuje a nie dotrzymuje slowa no to mam powazny konflikt z architektem..... nie wiem co robic, wpłaciłam zaliczke i chyba pojdzie na straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.12.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Aksamitko ale na czym ten konflikt polega?wasze wizje nie są spójne??czy brak odzewu z jego strony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 03.12.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 chodzi o to ze z calej listy poprawek zrobil moze dwie ,np od samego początku prosiłam o wneke na wysoką zabudowe tak aby byla cofnieta, oczywscie zrobil to dopiero teraz po tym jak powiedzialam ze rezygnuje z jego usugi, łazienki nadal nie mam poprawionej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 03.12.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 aksamitko, cieszę się, że z Twoją córcią ok, Ty też szybko wracaj do pełni sił. zamawiałaś wizualizacje tylko do kuchni i dużej łazienki, czy do innych wnętrz także? podpisałaś umowę z tym projektantem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 03.12.2011 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 umowy nie podpisałam , choć mam udokumentowaną wpłatę i zakres prac, projekt obejmuje przedsionek, hol, łazienka, pralnia, salon, kuchnia, sypialnia, garderoba miało byc tak: 2 proponowane warianty aranżacji domu – zwymiarowane rzuty ścian wraz z aranżacją pomieszczeń w skali 1:50 – zwymiarowane widoki ścian z uwzględnieniem poszczególnych materiałów oraz elementów wyposażenia wraz z opisem w skali 1:25 – 3 wizualizacje wybranych fragmentów projektu – opis techniczny Możliwość otrzymania rysunków 3D w 3 wariantach kolorystycznych projektowanego wnętrza Projekt realizowany w ciągu 14 dni - garderoba wogóle nie zaprojektowana -łazienka- 1 nieistotna zmiana, reszta nadal nie poprawione, sama musze wyliczyc ilosc plytek -hol- cale zaprojektowanie polegało na wrysowaniu 3 punktów świetlnych - kuchnia- źle była wrysowana wnęka,drzwi do spizarki- nie porawione, prosiłam o zmianę kolorów frontów- nie doczekałam sie, dużo bledow np na wizu jest okap a na rzucie go nie ma -sypialnia- wrysowane tylko łózko i lampa sufitowa projektant miał o tyle lepiej ze w zasadzie wiem co i jak ma byc wiec nie musi sie wysilać tylko przelać to na papier - tylko ze nie poprawia to co jest źle - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.12.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Niedobrze, bo to taki ferment na poczatku - aż strach się bać co będzie dalej... Ale walcz - albo o odebranie zaliczki (może cześciowo chociaz) albo o projekt który Cię zadowoli w 100% Ja byłam tak zmeczona współpracą z naszym architektem przy projekcie domu, ze pod koniec machnełam reka i wzięłam wszytsko z dobrodziejstwem inwentarza - teraz będe się z tym meczyc do konca życia:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 03.12.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 chyba dam , jeszcze jedna, ostatnia szansa, albo to zrobi jak ma byc - na te 2 poprawki czekalam 3 tygodnie (!), albo sie pozegnamytez jestem juz tym zmęczona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.12.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Napisz jakiegos dobitnego maila:)I zobaczymy jakie bedą efekty... Teraz masz najlepszy moment na projektowanie wnętrza, jak stoją ściany zawsze jest mniejsze pole manewru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 07.12.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Tak na szybko: próbowałaś dać wannę na ścianę z sedesem, sedes na przeciwnej a umywalkę pod okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 07.12.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 nieee, zaraz cos pokombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 07.12.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Tak na szybko: próbowałaś dać wannę na ścianę z sedesem, sedes na przeciwnej a umywalkę pod okno? dobry pomysł z ustawieniem wanny na ścianie z sedesem, ale umywalka pod oknem już mniej mi się podoba - wolałabym lustro nad umywalką - chyba że umywalka byłaby ustawiona bokiem do okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 07.12.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 wanna tam gdzie wc nie wejsdzie bo tam jest 54cm, chyba ze przesunę drzwi do lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 07.12.2011 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 no wlasnie umywala na scianie z omnem to chyba zly pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 07.12.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 chyba ze na scianie z wc dac i umywalke i wc na po przeciwnej stronie wanne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 07.12.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 chyba ze na scianie z wc dac i umywalke i wc na po przeciwnej stronie wanne? świetny pomysł a nie chciałabyś kabiny prysznicowej dodatkowo w tej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 07.12.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 nie sadze zeby w tak małej łazience sie zmieściła, chyba raczej zrobie taka sciane ze szkal, cos takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts