sawanna 07.12.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 w takim razie Twój ostatni pomysł jest chyba najbardziej trafiony, tylko trzeba tak ustawić wannę, żeby szklany parawan nie był w oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 07.12.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 jak dla mnie pierwszy wariant lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.12.2011 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 maz tez jest za pierwsza wersją, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 13.12.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Hej, nie wiem czemu tu u Ciebie tak mało komentarzy, ale skoro już obejrzałam to się wypowiem publicznie 1. Kuchnia- wnęka na wysoką zabudowę - b udany pomysł, wolę kuchnię z rzędem szafek niż z takim klasycznym okapem. Ale jednocześnie nie jestem zwolennikiem okapów teleskopowych (posiadaczka w poprzednim mieszkaniu - okap głośny i przeszkadzało mi, że wysuwał się na poziomie mojego czubka głowy i się non stop uderzałam). A może jakieś fantazyjniejsze kształty??? 2. Drzwi -dość mocno zabudowane, nie mój styl do końca bo ja do wnętrz wolę więćej szybek, ale jabym miała wybierać to chyba nr 1 - dyskretny urok pionowych pasków. Tylko jak ty dzieci będziesz dyskretnie monitorować 3. Łazienka - może wrzuć na wątek o wizualizacjach, to się więcej osób wypowie (oczywiście jeśli jeszcze tam nie jest). Natomiast taka uwaga na gorąco - to obok wanny to pralka czy prysznic? Z zaprezentowanych przez Ciebie bardziej pasuje mi układ 1, bo masz obok wc łatwiejszy dostęp do okna i tak jakoś poręczniej. Minus taki, że bardzo blisko głową siedzisz w wannie do miski klozetowej... Ja jestem dziecko bloku więc mnie nie przeszkadza, ale ... W wariancie dwa ewentualnie zrobić wannę naprzeciwko umywalki, wtedy jeśli kwadracik na planie to pralka, to ona wyląduje naprzeciwko WC, tyle że już jej nie zabudujesz do sufitu, co zresztą przy tym niewielkim pomieszczeniu i tak bym odradzała (za masywne). A jeśil kwadracik to prysznic to nie mamy o czym mówic A napisałam Ci wiadomość na priv jeszczecze. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 13.12.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Hej, nie wiem czemu tu u Ciebie tak mało komentarzy, ale skoro już obejrzałam to się wypowiem publicznie Pisząc mało, masz na myśli 11 stron komentarzy do dwustronicowego dziennika? 3. Łazienka - może wrzuć na wątek o wizualizacjach, to się więcej osób wypowie (oczywiście jeśli jeszcze tam nie jest). Natomiast taka uwaga na gorąco - to obok wanny to pralka czy prysznic? Z zaprezentowanych przez Ciebie bardziej pasuje mi układ 1, bo masz obok wc łatwiejszy dostęp do okna i tak jakoś poręczniej. Minus taki, że bardzo blisko głową siedzisz w wannie do miski klozetowej... Ja jestem dziecko bloku więc mnie nie przeszkadza, ale ... W wariancie dwa ewentualnie zrobić wannę naprzeciwko umywalki, wtedy jeśli kwadracik na planie to pralka, to ona wyląduje naprzeciwko WC, tyle że już jej nie zabudujesz do sufitu, co zresztą przy tym niewielkim pomieszczeniu i tak bym odradzała (za masywne). A jeśil kwadracik to prysznic to nie mamy o czym mówic W łazience pralka raczej nie stoi skoro tuż przy łazience jest pralnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 14.12.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) aantenka witam po pierwsze malo jest komentarzy, bo jeszcze nic sie nie dzieje co do lazienki to obok wannay bedzie szafka, pralka jest w pralni ( na planie lazienka mniejsza), zamiearzam tez dac taka "parawanową" szyba przy wannie, które bedzie ochraniac przed woa w czasie prysznica, moze w ten sposob uda sie choc troche odizolowac od wc co do drzwi to jeszcze nie wiem, z doświadczenia wiem ze dzieciaki i tak zaklejają szyby plakatami jesli chodzi i okap teleskopowy to mialam go w poprzednim mieszkaniu i byłam bardzo zadowolona, jestem niska osoba, wiec nie przeszkadza mi tak nisko, pozatym nie jestem zwolenniczka okapow, ktore wysoko sa powieszone bo mam wrazenie ze gorzej wyapuja parę i tluszcz, u mnie musi byc pochłaniacz bo mam wentylacje mechaniczna wiec nie ma potrzeby bajeranckiego okapu, ktory bedzie dobrze wyciagal na zewnatrz sawanna czy juz sa jakies decyzje odnosnie projektu? dziewczyny tzrymajcie kciuki bo jestem w szpitalu, bede do piatku Edytowane 14 Grudnia 2011 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 14.12.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A byłam pewna, że już wszystko ok. Trzymam kciuki i życzę zdrówka. Odnośnie projektu, nadal stoimy w miejscu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 14.12.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Aksamitka - będzie dobrze, piątek juz za dwa dni http://img805.imageshack.us/img805/6549/indeksw.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.12.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 trzymaj się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 15.12.2011 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 dziekuje kurde przez te sterydy chyba przytyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 15.12.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 sawanna - Twoje uwagi przyjęte do wiadomości, podejrzewam nieporozumienie, bo wydaje mi się, że błędnie oceniłaś moje intencje, ale na szczęscie adresatka komentarza czyli aksamitka jest bardziej wyrozumiała dla może zbyt mało elokwentnych i gapowych pod względem czytania jej projetktu wpisywaczy w jej dzienniku z czego ja się bardzo cieszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 15.12.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Aksamitko, taka jasna łazienka pięknie się prezentuje. Przedstawisz nam jak wygląda ściana z wanną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 15.12.2011 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 15.12.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Piękna, minimalistyczna sypialnia. Mnie z pewnością dobrze spałoby się w takim wnętrzu. Nie wolałabyś wykładziny na podłodze sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 15.12.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 bedzie tylko w lecie jakis dywanik pod nogi bo jest podłogówka, pozatym nie przepadam za dywanami ( roztocza, itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 17.12.2011 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 juz jestem w domku, troche poczytałam o tych lekach i sie martwię, ma bardzo dużo skutków ubocznych czekam na poprawki architekta ( ok wtorek-środa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 19.12.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 witamy z powrotem. skutkami ubocznymi nie przejmuj się na wyrost, nie u wszystkich występują. widocznie korzyści ze stosowania leków przeważają, skoro lekarz przepisał. a jak córka? trzymam kciuki za poprawki architekta. oby nie wymagały poprawek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 19.12.2011 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 córcia ok , dokazuje ze aż głowa boli codziennie sie ważę i patrze czy juz tyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.12.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Aksamitka nie daj się zwariować!! Jak długo będziesz brać te leki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.12.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Lukarna lekarz coś wspomniał ze rok.... na razie nie jest zle, czuje ze woda mi sie zbiera w nogach, na szczęście waga jeszcze nie idzie w górę, po nowym roku mam zrobić dokładne badania i zobaczymy co dalej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts