Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

aksamitkowy dom - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 951
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Aksamitko :)

Przyszłam do Ciebie z wątku o pompach ciepła. Czy masz już wybranego instalatora do pc i dz?

mnie też projekt podłogówki i wm robi Asolt (mówił mi, że Tobie też robił:)). i też niedawno ślęczałam nad projektem kuchni. u nas stanęło na białym i bakłażanie - z wielką pomocą forumowiczek Julianny16 i Magdy34. wizualizacje od obejrzenia w dzienniku i komentarzach (na kilku ostatnich stronach).

ta wersja bez-brąz jakoś mnie nie przekonuje.

już sobie subskrybuję Twój dziennik i będę sukcesywnie podczytywać. pozdrawiam!

witam Tatarak :)

wstępnie mam wybrana pc , wm i podlogowke robil asolt

jeśli chodzi o kuchnie to prawdopodobnie będzie nexus brązowoczarny dol i zabudowa+ górne szafki białe... na samym początku myślałam o bakłażanie bo uwielbiam fiolet tylko nie wiem czy się nie znudzą, pozatym celuje w kuchnie IKEA gdyż wyszła 2 razy taniej niż w studio kuchennym czy u stolarza :(

pozdrawiam:bye:

Aksamitka jakoś przeoczyłam Twoje wizualizacje:(

Łazienkę faktycznie widać kiepsko. A powiedz to jest ta której rzut ostatnio wklejałaś?? Podoba mi się koncepcja dużej szafki (szuflady??) pod umywalką. Jakie płytki tam przewidujesz??

Sypialnia też choinka w moim guście:) Tylko nie wiem czy ten fiolet nie jest zbyt intensywny... ale to moje subiektywne odczucie więc się nim nie kieruj:)

Aksamitka, jaka dachówka??:)

A kuchnia później bo mnie szef woła:)

Lukarna w łazience będą płytki delicate touch, zastanawiam się tylko z czego blat żeby cena nie zabiła?

w sypialni będzie fiolet ciemny, bardzo ciemny taka dojrzała śliwka węgierka, być może wizu trochę kolor przekłamuje

co do dachówki to nie wiem bo mąż raczej jest za blachodachowka i chyba tak zostanie

a masz już firmę, która Ci będzie instalować pc i robić odwierty?

Kurczę - zaczęłam kombinować nad pompą ciepła - może kupując dwa zestawy firma dałaby nam jakiś rabat? Budujemy się niedaleko od siebie - daj znać na priva proszę co tam u ciebie z tą pompą ....

Co do kuchni - ta brązowa jakoś do mnie nie przemawia - przynajmniej na obrazku :(