DPS 22.12.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2011/11/c5bcyczeniowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.12.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img825.imageshack.us/img825/4656/swietanowyrok2008.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 23.12.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Wesołych Świąt! http://img803.imageshack.us/img803/8459/bombkazroza.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.12.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img197.imageshack.us/img197/2487/641ph.jpg Uploaded with ImageShack.us Ze świątecznymi pozdrowieniami... ps. i zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 24.12.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img208.imageshack.us/img208/3267/kartkapl.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.12.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Cześć Aksamitka:)Co u Ciebie? Jak zdrowie? A powiedz mi bo chyba przeoczyłam: z architektem się dogadałas jakoś czy zakończyliście współpracę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.12.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 http://img710.imageshack.us/img710/8161/nowyrok.gif Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 31.12.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Lukarna zdrówko ok, tzn po Nowym Roku idę na badania i do lekarza wiec się okaże..... co do architekta to sie dogadaliśmy tzn ustaliliśmy ze dokończy swoją robotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 31.12.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 po co chłop pojechał do IKIEI? żebym sie dowiedziała ze biały abstrakt jest paskudny i go nie będę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 01.01.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 (edytowane) zrobilam wersje bez-braz- jak Wam sie widzi? eh... jednak mi sie nie widzi jeszcze ewentualnie w grę wchodzi nexus brązowoczarny..... Edytowane 2 Stycznia 2012 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 02.01.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2012! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.01.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Cześć Aksamitko Przyszłam do Ciebie z wątku o pompach ciepła. Czy masz już wybranego instalatora do pc i dz? mnie też projekt podłogówki i wm robi Asolt (mówił mi, że Tobie też robił). i też niedawno ślęczałam nad projektem kuchni. u nas stanęło na białym i bakłażanie - z wielką pomocą forumowiczek Julianny16 i Magdy34. wizualizacje od obejrzenia w dzienniku i komentarzach (na kilku ostatnich stronach). ta wersja bez-brąz jakoś mnie nie przekonuje. już sobie subskrybuję Twój dziennik i będę sukcesywnie podczytywać. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.01.2012 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 witam Tatarak wstępnie mam wybrana pc , wm i podlogowke robil asolt jeśli chodzi o kuchnie to prawdopodobnie będzie nexus brązowoczarny dol i zabudowa+ górne szafki białe... na samym początku myślałam o bakłażanie bo uwielbiam fiolet tylko nie wiem czy się nie znudzą, pozatym celuje w kuchnie IKEA gdyż wyszła 2 razy taniej niż w studio kuchennym czy u stolarza pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.01.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Aksamitka jakoś przeoczyłam Twoje wizualizacje:( Łazienkę faktycznie widać kiepsko. A powiedz to jest ta której rzut ostatnio wklejałaś?? Podoba mi się koncepcja dużej szafki (szuflady??) pod umywalką. Jakie płytki tam przewidujesz?? Sypialnia też choinka w moim guście:) Tylko nie wiem czy ten fiolet nie jest zbyt intensywny... ale to moje subiektywne odczucie więc się nim nie kieruj:) Aksamitka, jaka dachówka?? A kuchnia później bo mnie szef woła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.01.2012 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Lukarna w łazience będą płytki delicate touch, zastanawiam się tylko z czego blat żeby cena nie zabiła?w sypialni będzie fiolet ciemny, bardzo ciemny taka dojrzała śliwka węgierka, być może wizu trochę kolor przekłamujeco do dachówki to nie wiem bo mąż raczej jest za blachodachowka i chyba tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.01.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Blat w łazience chcesz płytkowy? Czy w ogóle się zastanawiasz z czego? Jak w sypialni węgierka to luz - bardzo mi się podoba:) Pytam o dachówkę bo wycenę widziałam w dzienniku - to wycena dachówki chyba prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.01.2012 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 tak wycena dachówki aby mieć porównanie do blachyco do blatu to nie mam zielonego pojęcia, czy płytki to dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.01.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 płytki mają fugi, ja by na blat nie dawała, bo bym się wkurzała przy konieczności czyszczenia. a masz już firmę, która Ci będzie instalować pc i robić odwierty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 09.01.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 a masz już firmę, która Ci będzie instalować pc i robić odwierty? Kurczę - zaczęłam kombinować nad pompą ciepła - może kupując dwa zestawy firma dałaby nam jakiś rabat? Budujemy się niedaleko od siebie - daj znać na priva proszę co tam u ciebie z tą pompą .... Co do kuchni - ta brązowa jakoś do mnie nie przemawia - przynajmniej na obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.01.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Anulek troche mnie zmartwiłaś ta kuchnia na pewno nie bede mieć białej wiec wymyslilam dol z mdf ( a ze chcialam z IKIEI to nexus brazowoczarny)+ gorne szafki bialy lakier, chyba ze znajde firme, ktora mi zrobi za przyzwoite pieniadze bo jak narazie to ceny 2x wyzsze niz z Ikiei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts