Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

aksamitkowy dom - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 951
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pozwolę sobie na mały SPAM / :offtopic:

co o tym sadzicie ?

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=95822&d=1326729212

podoba się ?? jest ktoś chętny na zakup ??

2 x Single Sofa : 710*660*H770mm

1 x Double Sofa : 1280*660*H770mm

1 x Coffee Table : 1100*510*H390mm

with 60mm seat cushions and 5mm tempered clear glass

zbieram chętnych na zbiorowy import z Chin - cena całkiem rozsądna - uzależniona od ilości chętnych - spodziewany koszt nie przekraczający 2200 PLN za komplet

cena ok 30-40% niższa niż porównywalne zestawy dostępne na rynku

jest małe ryzyko - zamawiamy w ciemno więc nie wiadomo jakie są np poduszki i gąbka

jeśli będzie dużo chętnych (ok 15-20 osób) wtedy mamy pewne że nie będzie uszkodzeń w transporcie żadnych bo załadunek kontenera w fabryce

w grę wchodzą też inne zestawy - szczegóły na PRV - proszę pisać w tej kwestii by nie zaśmiecać wątka z komentarzami do Waszego DB ;)

Konrad

dziewczyny proszę o poradę- architekt zaprojektował kanapy przy stole- ale nie jestem pewna czy tak będzie ok, może lepiej jakby były po drugiej stronie, ( po lewej stronie od wejścia do salonu) ???

po drugiej stronie wejdzie (sądzą po proporcjach kanapy na rzucie) tylko 3 osoba sofa ;)

z drugiej strony w takim układzie jest dość ciasno

pewnie i mozna, musze pogadac z kierownikiem, bo nie wiem czy to jest istotna, zmiana, ktora musi przejść przez starostwo, choć wydaje mi się ze w obecnym układzie jest tam dość ciasno............

przesunąć w która stronę?

to jest nieistotna zmiana, możesz zmieniać miejsce i wielkość otworów okiennych

ja bym przesunęła okno w dół rysunku

i na tej ścianie naprzeciw sof (patrząc na twój rzut) dałabym tv

a kuchnia musi być zamknięta?

pewnie juz o to pytałam, ale na ostatniej wizualizacji kuchni nie widzę stoliczka, więc może się koncepcja zmieniła?

u ciebie jest podobnie jak u Lukarny, gdybyście miały otwarte kuchnie i nie chciały mieć 2ego stoliczka w kuchni, to w salonie zrobiłoby się dużo luźniej, ale rozumiem, że taka jest wasza wola i tak wam bardziej pasuje