Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

aksamitkowy dom - komentarze

Recommended Posts

Witam! Kurczę, przeczytałam Twój cały dziennik i jestem w szoku :) oczywiście pozytywnym, masz już projekty wyceny a ja nic, zupełni nic i w dodatku same wątpliwości.

Jedyne co, to w listopadzie kupiliśmy bloczki, pustaki, dachówkę i stal

Jeżeli chodzi o dach, to my też mieliśmy dylemat dachówka czy blachodachówka? Ostatecznie zdecydowaliśmy się na dachówkę i jestem z tej decyzji bardzo zadowolona, w prawdzie dachówka leży jeszcze na składzie nie wiem jak będzie na dachu ale myślę, że będzie oki? :)

• Odpowiedzi 951
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

bo mielismy zacząć na jesień ale sie nie udalo wiec teraz siedze i wymyślam, dzis mamy jechac na sklad ale nie wiem czy pojedziemy bo pogoda niepewna

niestety afrona nie widziałam na żywo

To tak jak u nas, też mieliśmy zaczynać w jesieni ale zabrakło czasu i czekamy do wiosny. Widzisz ja jestem bardzo niezdecydowaną osobą i mam problemy z podejmowaniem decyzji :) zanim coś wybiorę ostatecznie to zmieniam zdanie 100 razy, kombinuje, wymyślam a potem to już mam dość :/

A pochwaliłaś się nią gdzieś na forum?

Anulku wrzucałam kuchnię do wątku o kuchniach jeszcze nie skończoną. Ale kochane moje jak już ją dopieszczę to się nią pochwalę. Nie mam jeszcze nawet rolet w oknach. ... :))))

tak, na poczatku chcialam białą ale mąż sie nie zgodził wiec będzie nexus brazowoczarny i dwie górne szafki biale, zastanawiam sie tylko jaka podloga do tego?

I dobrze, że się nie zgodził niech i on ma swój udział w urządzaniu a co;) zawsze potem można potem powiedzieć ty wybierałeś kuchnię to gotuj kochanie hahaha

Muszę cię zmartwić - jest nas więcej ;)
HA jest nas dużo więcej. Ja dopisuje się do klubu niezdecydowanych

Aksamitko nawet się nie wygłupiaj z takimi stwierdzeniami że za duża działka, itd... Ja dużo bym dała żeby moja była szersza a krótsza. (mamy około 70 arów ale wąska bo ma 31 m szerokości a długości to nie wiem ile... za domem stary sad i cieszę się że jest gdzie pobiegać, zrobić ognisko...

Przestrzeni masę owszem do zagospodarowania ale ja lubię wiejskie klimaty więc mi to pasuje.

Lepiej mieć więcej swojego kawałka niż czuć oddech sąsiada na plecach.