Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

aksamitkowy dom - komentarze

Recommended Posts

My tez będziemy mieć panele. W sypialniach, w salonie i w holu na górze więc ja myslę że panele to przyzwoity pomysł:)

Wiesz co chyba się Twojemu mężowi nie dziwię - płytki w sypialni to zupełnie nie moja bajka... Zimą jeszcze byłyby przyjemne od podłogówki ale np wiosną, jesienią czy latem - podłogówki nie odpalasz bo nie ma potrzeby i stajesz bosymi nogami na płytkach brrr

Co do kolory płytek w kuchni się nie wypowiadam bo sama mam mętlik w głowie:/

• Odpowiedzi 951
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kocimieta brat ma podobne ( jak nie identyczne) panele i nie męczą oczu :)

Mamy identyczne panele, bardzo ładnie wyglądają i nigdy nie miałam takiego odczucia, że są męczące. W ogóle znajomi byli nimi zachwyceni :) koleżance tak się spodobały, że wymieniła u siebie na takie same :)

Aksamitko jak się nie mylę to chyba lubisz odcienie brązu, beżu więc może płytki w kolorze jasnego beżu, chociaż jak dla mnie to i delikatne szarości by ci pasowały. A w ogóle to już rozglądałaś się za płytkami w sklepach? Coś ci się już rzuciło w oko?

Co do sypialni tylko nie płytki brrr !!!

U nas jest ogrzewanie podłogowe, w pokojach i salonie mamy położony parkiet, w domu jest ciepło, więc jeżeli chodzi o ten temat to nie masz czym się martwić.

Synthia, jeszcze za beżami sie nie rozglądałam, wcześniej miala byc biała kuchnia wiec patrzylam za szarymi, musze cos poogladac, moze jakas kawa z mlekiem, sama nie wiem?albo cos w kolorze orzecha jak drzwi????????

mąż sie buntuje na płytki wiec chyba mnie przekona do paneli w sypialniach, w pozostalych pomieszczeniach planuje woodentic ( moze kuchnia tez?) tylko jeszcze nie wiem jaki kolor , początkowo chciałam brown ale wydaje mi sie za ciemny, wiec moze beige, tylko boje sie ze fuga mi sciemnieje i nie bedzie to ladnie wygladac

Aksamitko myślę że płytki brązowe z szafkami dolnymi ciemnymi nie będą fajnie wyglądać. Będziesz miała poprostu za ciemno. Już bardziej kawa z mlekiem ale z dodatkiem większej ilości mleka.

A jesteś pewna że szarości by ci się zgrały z szafkami? Przecież fronty będziesz miała czarnobrązowe + biel na górze, myślę że mogłabyś spokojnie położyć jasno szare.

U mnie są jasno szare w kuchni i bardzo fajnie wyglądają, dobrze się jes myje i a przez to kuchnia jest jaśniejsza.

Acha ja wypożyczałam sobie ze sklepu płytki zanim je kupiłam, przymierzałam w domu i muszę ci powiedzieć że część płytek, która mi się podobała w sklepie w domu już tak się nie prezentowała.

A co do fug to, żeby na nie zwracać uwagi, to trzeba by kłaść od razu czarne albo ciemnoszare :))

Edytowane przez Synthia

Jak się uda to wypożycz za kaucją

Miałam te same wątpliwości że dam za dużo kolorów w kuchni (bo weszłam w 4 kolory), na podłodze szare płytki, fronty w orzechu i czerni, ściana biel. Ale mnie się u mnie podoba i to jest dla mnie najważniejsze bo ja tam mieszkam. Acha fotka mojej kuchni jest na wątku o czarnych kuchniach na 16 str