Lukarna 20.01.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 My tez będziemy mieć panele. W sypialniach, w salonie i w holu na górze więc ja myslę że panele to przyzwoity pomysł Wiesz co chyba się Twojemu mężowi nie dziwię - płytki w sypialni to zupełnie nie moja bajka... Zimą jeszcze byłyby przyjemne od podłogówki ale np wiosną, jesienią czy latem - podłogówki nie odpalasz bo nie ma potrzeby i stajesz bosymi nogami na płytkach brrr Co do kolory płytek w kuchni się nie wypowiadam bo sama mam mętlik w głowie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 20.01.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Powiedz mi proszę czy na wizualizacji kuchni z ikei górne szafki to też nexus? Świetnie to połączenie wyszło. Ja skłaniam się w stronę brązowoczarnego nexusa lub Sofielunda (to się odmienia?) jasnoszarego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 20.01.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Co do paneli - jestem na tak, co do tych wąskich paseczków - jestem na nie. Jakoś wizualnie mnie męczą, za bardzo dominują w przestrzeni. Chociaż w inspiracji są w salonie a Ty planujesz w sypialni, tam się tak długo nie przesiaduje, zanim się zmęczysz to się położysz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 21.01.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Kwitko, te gorne szafki to bialy abstrakt, dolne nexus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 21.01.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 kocimieta brat ma podobne ( jak nie identyczne) panele i nie męczą oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 21.01.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 To super! Dobrze,że widziałaś jak wyglądają w rzeczywistości a nie tylko na obrazku w internecie i skoro nadal Ci się podobają to kupuj dziewczyno Jeszcze tyle wyborów przed nami:rolleyes:, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 21.01.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 kocimieta brat ma podobne ( jak nie identyczne) panele i nie męczą oczu Mamy identyczne panele, bardzo ładnie wyglądają i nigdy nie miałam takiego odczucia, że są męczące. W ogóle znajomi byli nimi zachwyceni koleżance tak się spodobały, że wymieniła u siebie na takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 21.01.2012 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 goshia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 24.01.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Aksamitko jak się nie mylę to chyba lubisz odcienie brązu, beżu więc może płytki w kolorze jasnego beżu, chociaż jak dla mnie to i delikatne szarości by ci pasowały. A w ogóle to już rozglądałaś się za płytkami w sklepach? Coś ci się już rzuciło w oko? Co do sypialni tylko nie płytki brrr !!! U nas jest ogrzewanie podłogowe, w pokojach i salonie mamy położony parkiet, w domu jest ciepło, więc jeżeli chodzi o ten temat to nie masz czym się martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.01.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Synthia, jeszcze za beżami sie nie rozglądałam, wcześniej miala byc biała kuchnia wiec patrzylam za szarymi, musze cos poogladac, moze jakas kawa z mlekiem, sama nie wiem?albo cos w kolorze orzecha jak drzwi???????? mąż sie buntuje na płytki wiec chyba mnie przekona do paneli w sypialniach, w pozostalych pomieszczeniach planuje woodentic ( moze kuchnia tez?) tylko jeszcze nie wiem jaki kolor , początkowo chciałam brown ale wydaje mi sie za ciemny, wiec moze beige, tylko boje sie ze fuga mi sciemnieje i nie bedzie to ladnie wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 24.01.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Aksamitko myślę że płytki brązowe z szafkami dolnymi ciemnymi nie będą fajnie wyglądać. Będziesz miała poprostu za ciemno. Już bardziej kawa z mlekiem ale z dodatkiem większej ilości mleka. A jesteś pewna że szarości by ci się zgrały z szafkami? Przecież fronty będziesz miała czarnobrązowe + biel na górze, myślę że mogłabyś spokojnie położyć jasno szare. U mnie są jasno szare w kuchni i bardzo fajnie wyglądają, dobrze się jes myje i a przez to kuchnia jest jaśniejsza. Acha ja wypożyczałam sobie ze sklepu płytki zanim je kupiłam, przymierzałam w domu i muszę ci powiedzieć że część płytek, która mi się podobała w sklepie w domu już tak się nie prezentowała. A co do fug to, żeby na nie zwracać uwagi, to trzeba by kłaść od razu czarne albo ciemnoszare ) Edytowane 24 Stycznia 2012 przez Synthia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.01.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 hmm nie wiem, zapewne kupie jeden front, po jednej plytce i bede przymierzacz drugiej strony nie chcialambym za duzo koloro mieszac, szafki czarnobrazowe i biale, drzwi orzech i plytki szare- nie za dużo tego? moze woodentic beige by sie nadal? jest dosc jasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 24.01.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Jak się uda to wypożycz za kaucją Miałam te same wątpliwości że dam za dużo kolorów w kuchni (bo weszłam w 4 kolory), na podłodze szare płytki, fronty w orzechu i czerni, ściana biel. Ale mnie się u mnie podoba i to jest dla mnie najważniejsze bo ja tam mieszkam. Acha fotka mojej kuchni jest na wątku o czarnych kuchniach na 16 str Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.01.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Synthia bardzo ladna ta woja kuchnia co do fug to jasne płytki i ciemne fugi nie podobają mi się a nie ma bata zeby w kuchni sie nie pobrudziły trzeba celowac w duzy format to mniej fug bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 24.01.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Aksamitko prędzej czy później jasne fugi się zabrudzą choćby nie wiem jak je czyścić, poprostu nie można daś się zwariować.Duży format płytek jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Pytałaś o oczyszczalnię, właśnie przeglądając jakiś wątek, w którym była mowa o oczyszczalniach, przypomniałam sobie, ze mam taką samą - firma Sotrolentz, konkretnego modelu nie pamiętam, a rachunków nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.01.2012 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ardea- jestes zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Nie użytkuję jej, więc nie mam zdania. Rozruch nie wcześniej niż latem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 31.01.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Aksamitko, piękna dachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.02.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Cześć Aksamitka:)Co słychać? Jakieś nowe pomysły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts