aksamitka 15.04.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) kocimieta nadal czekam, bylam w we wtorek u goscia w gminie, powiedzial ze dzis ( tzn we wtorek) bedzie pisal decyzje, mam nadziej ze po weekendzie juz przyjdzie , potem 2 tyg i uderzamy do architekta z projektem... widze ze Ty tez nadal czekasz Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 19.04.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Super, że macie już WZ- u nas tez się z tym trochę zeszło. Jeżeli chodzi o wątpliwości to: - dach 25 stopni nie mieści się w warunkach zabudowy, musi być 30-45, nie mniej nie więcej. u nas był dokładnie taki sam zapis. - elewacja i dach, a to numer- przezabawny zapis aczkolwiek myślę, że chodzi tutaj tylko o takie zajeb** rażące kolory- widziałam gdzieś taki niebieski (nawet nie wiem do czego porównać ten kolor... ale mniej więcej taki jak ten zakolorowany). Antracyt to szary, więc będzie jak najbardziej ok Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 19.04.2011 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Luminda ale we wnioskach jest zapis: "kąt nachylenia dachu około 30 stopni", wiec 45 to nie jest około, nie wiem czy tu jakis bład nie wystapil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 19.04.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Nie chce być złym prorokiem aksamitko, ale 25 st. to chyba nie będzie ok. A z drugiej strony antracyt to nie niebieski Fajnie,że u Ciebie z papierami do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 19.04.2011 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) kocimieta, no trudno choć ten zapis naprawdę jest bez sensu ,piszą kąt około 30 stopni to 25 jest okolo czy nie? chyba dla świętego spokoju będzie 30 choc to sie wiąże z kosztami a co tam u Ciebie? bylas pytac o wz? Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 01.05.2011 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 zdecydowaliśmy się ze jednak zmienimy kat nachylenia dachu na 30 stopni, a także kilka innych rzeczy ( koszt zmian ok 3000 + adaptacja do działki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis067 02.05.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Witaj aksamitka, okolica piękna,ale będziesz miała widoki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 03.05.2011 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geloff 10.05.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 U Was to dopiero są piękne widoki! Pozdrawiam i życzę dobrej pogody (przynajmniej podczas robót ziemnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 13.05.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 I co nowego aksamitko, ogrodziliście już swój kawałek świata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 13.05.2011 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 (edytowane) nieeee, gdzie tam, prawdopodobnie w lipcu jak mąż będzie miał wolne we wtorek bylismy na działce zmierzyliśmy i bedzie ok 300m do ogrodzenia.... w pon jade do architekta, niech wkoncu zajmie sie adaptacja Edytowane 12 Stycznia 2012 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 24.05.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Witam się aksamitko oficjalnie w Twoich progach. domek wybraliscie sliczny, ale widoki... dech zapiera. i tego już Ci zazdroszczę!!!obiecuję, że będę odwiedzać Twój dziennik, a Ty obiecaj wrzucać zdjęcia też z widoczków z Twojej działki.Trzymam kciuki - szybkiego budowania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.05.2011 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 dziekuje:) obiecuje juz niedlugo wstawic nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggieQ 02.06.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) Wow aksamitka ja pochodzę z gorlickiego z Bobowej ))) niestety wywiało nas w świat za chlebem jak to mówią....góralu czy Ci nie żal...ojj żal żal no ale takie życie.... ale Wam zazdroszczę goooooorąco pozdrawiam niestety z mazowieckiego PS. no i doczytałam ze Ty z Krakowa pochodzisz, ja w połowie również, tato z Krakowa jest i dziadek moj nadal tam mieszka no a i ja w Krakowie spedzilam wielki kawał mego życia - studia i potem troche pracy... ehhhhh Edytowane 2 Czerwca 2011 przez maggieQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggieQ 02.06.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 aksamitka ja bym robiła fundamenty teraz a na wiosne reszte. Bylismy w takiej samej sytuacji i zrobilismy odwrotnie niz sugeruje, tzn przeczekalismy jesień 2010 chociaz mielismy pozwolenie na budowe i teraz zaczelismy calosc i teraz widzimy ze lepiej bylo robic w zeszlym roku z roznych drobnych powodów. w zasie budowy wychodzi milion roznych drobnych pierdol-problemow, czesto wlasnie przy fundamentach. teraz na szybko musimy podejmowac decyzje bo od poniedzialku ekipa wchodzi stawiac mury. gdybysmy zrobili fundamenty na jesien moznaby bylo wiele spraw na spokojnie rozważyć przez zime. teraz nie ma czasu na spokojne rozważanie )))) ale z drugiej strony teraz ekipe mamy super i to jest plus tej sytuacji na jesien 2010 nie mogliby u nas robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 04.06.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 aksamitkowrzucaj te fotki z Twojej okolicy, tak pięknie, myślę, że lepiej chyba zacząć fundamenty na jesień, przez zimę wiele będzie przemyśleń, a wiosną jak juz ruszycie to czasem brak czasu na zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 04.06.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Ruszaj aksamitko z budową jeszcze w tym roku, szkoda czasu, jesień to tez piękna pora roku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 05.06.2011 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 kocimieta, chyba tak zrobimy, na stan 0 mamy wiec tu nie problem, mam nadzieje ze w miarę szybko uda sie sprzedać mieszkanie, wtedy z wiosna ruszymy pełna parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walenty 05.06.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Witam serdecznie:)Gratuluje ładnej działki. w pewnym sensie są to moje dalsze okolice:)Również uważam że lepiej zrobić fundamenty na jesień i je zasypać w środku, nie tylko ze względu na czas na przemyślenia, ale trochę z bardziej technicznego względu. Po prostu to co wsypiesz do środka idealnie pod wpływem śniegu i czasu Ci upadnie i się naturalnie zagęści, na wiosnę tylko dosypać tam gdzie będzie brakowało i zalać beton.Pozdrawiam i życzę powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.06.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Hej, Ale macie piękną i duuużą działeczke Projekt też fajny, zdecydowaliście się na fundamenty w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts