aksamitka 03.02.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 hej Lukarna na razie brak pomysłów zima scisnela, dzis bylo -31, w domu awaria pieca ( wczoraj ) i mamy 17 stopni siedzimy z corcia i sie grzejemy herbatka, jeszcze mi wypadla wizyta u lekarza w Krakowie i musialysmy jechac z Lilka autobusem ( 4h w jedna stronę) ale dalysmy rade dachowka zaplacona, termalica tez- wypatruje wiosny.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.02.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Witam! doczytałam, że wybraliście do budowy termalicę, macie już wyceny? bo też będziemy z tego budować woodentic też mi się marzy na cały dół no może bez kuchni i wiatrołapu, nie wiem i fajna sypialnia w fiolecie jak ja wam zazdroszczę, że te wizualki wam tak wychodzą...ja kuchnię w ikei jakoś zrobiłam ale łazienka to już kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 06.02.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 msdracula witam:) termalice mamy juz zaplaconą chyba 7,30 za 24cm za 20 i 12 nie pamiętam co do woodentocu to bardzo mi sie podoba ale jeszcze nie wiem jaki kolor, bedzie w holu, salonie i chyba lazience ( podloga), w kuchni jeszcze nie wiem bo planuje brazowoczarny nexus i nie wiem jaki kolor do tego, w pokojach panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.02.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Też kurcze myślę o drewnie/drewnopodobnym motywie w łazience dolnej, a z ikei wpadł mi w oko nexus albo lijestad ( czy jak to się pisze ) i też panele w sypialniach żeby przytulniej było teraz tylko oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 06.02.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 ja juz wypatruje wiosny, mroź troszkę zelżał, oby zapowiedzi sie sprawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.02.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 u nas wczoraj i dzisiaj juz przyjemnie tylko -6:)czyli - wiosna idzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.02.2012 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 eh no tak jak się mieszka w terenach podgórskich to nie ma co marzyc o szybkiej wiośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.02.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ale za to jak juz przyjdzie to pięknie bedzie:)Aksamitka tak sobie patrzę na Twój avek i myślę, że śliczny będziesz mieć dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.02.2012 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 dziekuje:), mam nadzieje ze ładny wyjdzie a nie jakis potworek, bo sa zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.02.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Przestań, jaki potworek:)A powiedz, macie jakiś harmonogram? Co kiedy planujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.02.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 harmonogramu brak, jakoś nie mogę sie do tego zabrać- nie mam głowy. Wiem tylko tyle ze jak pogoda pozwoli to zaczynamy i cos mi sie wydaje ze to tak bedzie na wariata, bez żadnych planów u nas śniegu sporo wiec zanim to wszystko spłynie to juz kwiecień będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 09.02.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 U nas coś tam pada, śniegu też trochę ,ale jest ciepło -5 stopni "tylko" normalnie prawie wiosna Aksamitka nie macie terminu ustalonego z firmą tak? aaa..to u Ciebie widziałam tą cenę BK ja szukam ciągle bo pierwsza oferta mnie przeraziła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.02.2012 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 msdracula, z ekipa jesteśmy umówieni na telefon, jak będą warunki to zaczynają tak jak pisalam- w bruk becie cena 9zł hakiem + transport, na oferto zglosila sie firma , ktora zaoferowala mi termalice T4/600 24cm za 7,30+ transport. Solbet najtaniej mialam po 7,40 ( ale nie pióro wpust)- warunkeim byl zakup teraz bo nie wiadomo jaka bedzie cena na wiosne, takze szukaj a napewno znajdziesz w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.02.2012 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Lukarna u nas na dzien dzisiejszy jest tak:http://i41.tinypic.com/1zfu9na.jpg kiedy to wszystko stopnieje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.02.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 O jaaaa Ale śniegu... U nas dziś jak zaczął śnieg padać to myślałam że uda się dziadkowi jutro dziatwę na sanki zabrać - ale gdzie tam - już chodniki prawie czarne są Ale w kontekście budowy to faktycznie - kiszka u Ciebie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.02.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Budowa trwa rok, dwa, a takie widoki będziesz miała całe życie - dla mnie pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
królikowa 21.02.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 mam pytanie odnośnie pompy ciepła, ponieważ pisałaś, że byliście oglądać. Rozważasz pompę powietrzną czy gruntową? co do WM znalazłaś jakąś dobrą i polecaną firmę? My też na wiosnę ruszamy z budową gdybyś miała jakieś namiary na dobre i polecane firmy instalujące pompy lub WM to możesz pisać na priv, będę wdzięczna za każdą wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 21.02.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 pompa ciepła gruntowa, u nas w Beskidzie za zimno na powietrzną, prawdopodobnie bedzie to ecopower co do WM to bedzie robil mój tata wiec tu z firmą nie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.02.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 aksamitka, robisz kolektor poziomy czy odwierty do PC? masz jakieś wyceny na dokumentację i ewentualnie odwierty? właśnie się wzięłam za ten temat i może porównałybyśmy wnioski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 21.02.2012 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) Tatarak ja bede robic kolektor poziomy, mam sporo miejsca, pionowe wyszly by mnie sporo wiecej, wycene mam rozne od 33 tys w góre Edytowane 21 Lutego 2012 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts