Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

aksamitkowy dom - komentarze

Recommended Posts

my z mężem właśnie niedawno stwierdziliśmy, że szkoda że nie zdecydowaliśmy się na parterówkę (a na domek z poddaszem). Co prawda przez podniesienie domu o pustak oba pokoje na poddaszu maja po 24m2 (licząc ze skosami), więc moje dzieciaki jak podrosną będę miały tam swoje pokoje, wielkie przestrzenie i ogromne powierzchnie do sprzątania :D ale sprzątać już będą mam nadzieje tam same :)) nam, rodzicom zostanie parter 60m2 i może jakoś to ogarniemy, ale i tak szkoda, ze to nie parterówka. No cóż, zakochaliśmy się w tej naszej Pchelce, PnB jest, więc projektu zmieniać nie będziemy.

Aksamitka, to niebawem szykuje się imprezka na drugie urodzinki córci :) trzymam kciuki aby za rok trzecie urodziny naszych pociech już obchodzić w nowych domkach :) bo nie pamiętam czy pisałaś na kiedy planujecie się wprowadzić? My bardzo chcielibyśmy już na tegoroczne Święte Bożego Narodzenia.

• Odpowiedzi 951
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj, poradzicie sobie. Jeśli już teraz planujesz i obmyślasz i jesteś zdecydowana (lub zaraz będziesz:) ) co do wielu pomysłów we wnętrzu, to potem jest to TYLKO kwestia pieniędzy i terminowości fachowców:)

To TYLKO to oczywiście prawdziwa wykończeniówka. Fachowcy zawsze się spóźniają, a pieniążków zawsze zabraknie:)

Ale do wiosny 2013 jeszcze cały rok! Uda się:)

Z pompy jesteśmy bardzo zadowoleni, ja - bo wychowałam się w bloku, więc nigdy nie musiałam palić w piecu, no i teraz też nie muszę robić nic, jeśli chodzi o ciepło w domku:) A Bartek- bo panuje nad nią niemal zupełnie, a rachunki za prąd pozytywnie nas zaskakują:)

Za otoczaki dziękujemy:) Pomysł podpatrzony u rasi, wykonanie własne:)

A co do motywacji, to faktycznie potężna:) Naszą był nieodwołalny termin wyprowadzki z poprzedniego mieszkania, mieliśmy miesięczny poślizg=przeczekanie o Rodziców Bartka, czyli niemal się udało. Powodzenia!

witam królikowa :)

nadal podoba mi sie z204 ale ja często zmieniam zdanie:) teraz wybrałabym z dachem dwuspadowym, (chyba) z garażem 1 stanowiskowym i przede wszystkim z innym ustawieniem pokoi wzgl stron świata ( male pokoje mam na pn-wschód) boje się ze będzie tam ciemno

czekam z niecierpliwością na Twój dziennik