Danonki 26.02.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 my z mężem właśnie niedawno stwierdziliśmy, że szkoda że nie zdecydowaliśmy się na parterówkę (a na domek z poddaszem). Co prawda przez podniesienie domu o pustak oba pokoje na poddaszu maja po 24m2 (licząc ze skosami), więc moje dzieciaki jak podrosną będę miały tam swoje pokoje, wielkie przestrzenie i ogromne powierzchnie do sprzątania ale sprzątać już będą mam nadzieje tam same ) nam, rodzicom zostanie parter 60m2 i może jakoś to ogarniemy, ale i tak szkoda, ze to nie parterówka. No cóż, zakochaliśmy się w tej naszej Pchelce, PnB jest, więc projektu zmieniać nie będziemy. Aksamitka, to niebawem szykuje się imprezka na drugie urodzinki córci trzymam kciuki aby za rok trzecie urodziny naszych pociech już obchodzić w nowych domkach bo nie pamiętam czy pisałaś na kiedy planujecie się wprowadzić? My bardzo chcielibyśmy już na tegoroczne Święte Bożego Narodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 27.02.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 chcialabym zamieszkan na wielkonoc 2013 a jak wyjdzie...... nasz projekt kupilismy prawie rok temu, chyba teraz wybralabym inny , tez parterowy ale z troszke innym układem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 27.02.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) chcialabym na Wielkanoc 2013, a jak wyjdzie....... jak narazie zima nie odpuszcza wie obawiam sie ze zaczniemy dopiero po swietach wielkanocnych Edytowane 27 Lutego 2012 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 28.02.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Oj, poradzicie sobie. Jeśli już teraz planujesz i obmyślasz i jesteś zdecydowana (lub zaraz będziesz:) ) co do wielu pomysłów we wnętrzu, to potem jest to TYLKO kwestia pieniędzy i terminowości fachowców:) To TYLKO to oczywiście prawdziwa wykończeniówka. Fachowcy zawsze się spóźniają, a pieniążków zawsze zabraknie:) Ale do wiosny 2013 jeszcze cały rok! Uda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 28.02.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ania dziekuje czesc rzeczy bedziemy sami robic wiec zapewne to potrwa, co do pieniedzy to mam nadzie ze nam wystarczy to co mamy bo nie chcemy brac kredytu, najwyzej czegos nie zrobimy.... a motywacja jest to teraz mieszkamy na 24m2 i jest nam ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 28.02.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ania, napisz mi jeszcze jak sie sprawdza pompa ciepla? mam nadzieje ze zadowolona jesteś? bardzo mi sie podobaja twoje otaczaki na podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 28.02.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Z pompy jesteśmy bardzo zadowoleni, ja - bo wychowałam się w bloku, więc nigdy nie musiałam palić w piecu, no i teraz też nie muszę robić nic, jeśli chodzi o ciepło w domku:) A Bartek- bo panuje nad nią niemal zupełnie, a rachunki za prąd pozytywnie nas zaskakują Za otoczaki dziękujemy:) Pomysł podpatrzony u rasi, wykonanie własne:) A co do motywacji, to faktycznie potężna:) Naszą był nieodwołalny termin wyprowadzki z poprzedniego mieszkania, mieliśmy miesięczny poślizg=przeczekanie o Rodziców Bartka, czyli niemal się udało. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 28.02.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 (edytowane) Aksamitko, wizualizacja łazienki bardzo mi się podoba. Lubię takie naturalne, spokojne kolory. Drewniana podłoga? Edytowane 28 Lutego 2012 przez sawanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 28.02.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 nie, to płytki drewnopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.02.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 aa myślałam ze robisz kompleksowo pompa+dz, ja jesli sie zdecyduje to do mnie mają ponad 200km, troche mu dziwie sie ze sie nie oplaca przeciez to sa konkretne pieniądze nie, instalatora mam zaufanego na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.02.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 w jakim programie robisz wizualizacje łazienek? jak możesz, to podaj linka, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 29.02.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 te ostatnia zrobila firma http://filman.com.pl, na stronce jest formularz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 29.02.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Fajna wizualka! tylko ja bym pn. nie dała już tego ciemnego paska na górze a zostawiła białą ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.02.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
królikowa 29.02.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 aksamitkopisałaś, że teraz wybrałabyś inny projekt, dlaczego? my też kupiliśmy z204, trochę przerobiliśmy min. brak garderoby w sypialni, będzie zwykła szafa, no i zmiana okien. Jeśli chodzi o układ pomieszczeń to póki co nam się podoba. zobaczymy co będzie po wymurowaniu ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 29.02.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 witam królikowa nadal podoba mi sie z204 ale ja często zmieniam zdanie:) teraz wybrałabym z dachem dwuspadowym, (chyba) z garażem 1 stanowiskowym i przede wszystkim z innym ustawieniem pokoi wzgl stron świata ( male pokoje mam na pn-wschód) boje się ze będzie tam ciemno czekam z niecierpliwością na Twój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
królikowa 29.02.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 ja znowu obawiam się o salon, który ma drzwi tarasowe na zachód i okno na północ, więc w lecie może zbytnio słońce przygrzewać, ale planujemy rolety, więc zawsze można trochę je zasłonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 03.03.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 lazienka moze byc - tylko nie nam osobiscie nie podoba sie ten cokol na wysokosci 1 m - w naszym domu ograniczamy do minimum wszytso co wystaje i gdzie moze sie gromadzic kurz - mniej pozniej sprzatania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 03.03.2012 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 jaki cokół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 03.03.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 kurcze to dekor ... a wygląda jak półka dookoła łazienki hehe a na 1 rzut oka wygladalo na dole i u gory jako zamierzony uskok na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts