Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

aksamitkowy dom - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 951
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kiedyś sylwestra spędzałem w Łosiach, a jeszcze innym razem miałem staż w stacji IGiPZ PAN w Szymbarku. Coś pięknego, można by tam zamieszkać, tylko szkoda, że tak daleko :(

Jeżeli chodzi o pogodę to nie martw się, od przyszłego tygodnia ma już być wiosna pełną gębą :cool: tak więc można zacząć zakasywać rękawy ;)

na granicy powiaty gorlickiego i nowosądeckiego

wczoraj byliśmy na dzialce, o ile tam juz śniegu praktycznie nie ma, tak na drodze dojazdowej nadal lód :(

Witaj Aksamitko. U nas już wiosna na całego ;) za tydzień zaczynamy budowę. Mam nadzieję, że pogoda będzie coraz ładniejsza :) A na chwilę obecną trwają przygotowania do budowy.... ehh tyle tego jest a to dopiero początki :/

Aksamitko życzę Ci szybkiego nadejścia wiosny i ładnej pogody :) Pozdrawiam

szkoda:( myslalam bede mogla sobie porowanc nasze domki ;)

ja tez sie troszke obawiam, jednak nie wszystkie dane ujawniam ( np miejscowości gdzie buduje) :) zdjecia beda tylko do stanu zamkniętego, wnętrz nie będę pokazywać ( lub tylko zaufanym osobom)

Widzę, że tak samo jak u mnie, ja również zdjęć wnętrz nie planuje umieszczać w necie (chyba, że w bardzo minimalnym stopniu) a już na pewno nie jak dom będzie zupełnie umeblowany i wyposażony w sprzęt. Wychodzę z tego założenia, że jeśli ktoś będzie zainteresowany to na kawę zawsze może przyjechać i obejrzeć domek ;)

A u nas cały materiał na dom czeka na działce :) wszystko już gotowe, tylko okna dachowe jeszcze w trakcie załatwiania :) ale niebawem będą.

po wczorajszym dniu stwierdzam ze nasza działka jest o wiele za duza, nie wiem co mnie podkusilo zeby zakupic te 50ar, zdecydowanie 20 by wystarczylo, a tak to koszenie mnie wykończy , niestety ze wzgledu na ukształtowanie oraz usytuowanie nowego domu nie da sie jej podzielić ....

może spróbujcie dogadać się z jakimś sąsiadem rolnikiem. my tak zrobiliśmy i kosił nam cały sezon, zabierał siano i jeszcze w ramach podziękowania dał nam ziemniaków na całą zimę:D

a tak poza tym to witam serdecznie. również będę śledzić postępy waszej budowy:yes:. piękne macie widoki, pozazdrościć. pozdrawiam