aksamitka 03.03.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 nieee, to dekor jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Winiooo 09.03.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Witam Zazdroszczę miejsca, w którym się budujecie. Beskid Niski jest przepiękny Czy Wasza działka jest mocno nachylona? Pytam bo wiem, że w tym rejonie jest problem z osuwiskami. Życzę powodzenia w pracach budowlanych! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 10.03.2012 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 witam w moim dzienniku działeczka niestety nie jest idealna, ma w kilku miejscach dość spory spadek, na szczęście jest duza ( 50ar) wiec pod domem będzie płasko czekamy na cieplejsze dni......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Winiooo 10.03.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Przynajmniej nie jest monotonna i woda nie będzie się zbierać Ja tam bym się cieszył z tego powodu. Dużo śniegu jeszcze u Was, gdzie to dokładnie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 11.03.2012 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 (edytowane) wczoraj byliśmy na dzialce, o ile tam juz śniegu praktycznie nie ma, tak na drodze dojazdowej nadal lód Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Winiooo 11.03.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Kiedyś sylwestra spędzałem w Łosiach, a jeszcze innym razem miałem staż w stacji IGiPZ PAN w Szymbarku. Coś pięknego, można by tam zamieszkać, tylko szkoda, że tak daleko Jeżeli chodzi o pogodę to nie martw się, od przyszłego tygodnia ma już być wiosna pełną gębą tak więc można zacząć zakasywać rękawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 13.03.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 na granicy powiaty gorlickiego i nowosądeckiego wczoraj byliśmy na dzialce, o ile tam juz śniegu praktycznie nie ma, tak na drodze dojazdowej nadal lód Witaj Aksamitko. U nas już wiosna na całego za tydzień zaczynamy budowę. Mam nadzieję, że pogoda będzie coraz ładniejsza A na chwilę obecną trwają przygotowania do budowy.... ehh tyle tego jest a to dopiero początki :/ Aksamitko życzę Ci szybkiego nadejścia wiosny i ładnej pogody Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 13.03.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 goshia zazdroszczę wiosny... ja jeszcze muśże poczekać do świąt z rozpoczęciem budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 13.03.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Nic się nie martw, to tylko kilka tygodni.. a jak już ruszycie z pracami to jeszcze nas zostawicie w tyle, że hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 13.03.2012 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 eh mam nadzieje oby wiosna była laskawa jak jesień zeszłego roku na razie rozglądam się za stalą i materiałem na fundamenty, w Wy jak tam? wszystko już gotowe do rozpoczęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
królikowa 13.03.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 my już w trakcie fundamentów jesteśmy:) dziś ma stal przyjechać, aż miło patrzeć, jak robota wre.Aksamitko nie martw się, teraz ma być coraz lepsza pogoda, więc ani się obejrzysz a ruszycie z kopaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 13.03.2012 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 królikowa ja caly czas czekam na Twoj dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
królikowa 13.03.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 cały czas się zastanawiam, czy zakład dziennik, mam trochę obaw;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 13.03.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
królikowa 13.03.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 odnośnie złodziejów, lepiej nie kusić losu, już było parę przykrych przypadków na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 13.03.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 szkoda:( myslalam bede mogla sobie porowanc nasze domki ja tez sie troszke obawiam, jednak nie wszystkie dane ujawniam ( np miejscowości gdzie buduje) zdjecia beda tylko do stanu zamkniętego, wnętrz nie będę pokazywać ( lub tylko zaufanym osobom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 13.03.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 szkoda:( myslalam bede mogla sobie porowanc nasze domki ja tez sie troszke obawiam, jednak nie wszystkie dane ujawniam ( np miejscowości gdzie buduje) zdjecia beda tylko do stanu zamkniętego, wnętrz nie będę pokazywać ( lub tylko zaufanym osobom) Widzę, że tak samo jak u mnie, ja również zdjęć wnętrz nie planuje umieszczać w necie (chyba, że w bardzo minimalnym stopniu) a już na pewno nie jak dom będzie zupełnie umeblowany i wyposażony w sprzęt. Wychodzę z tego założenia, że jeśli ktoś będzie zainteresowany to na kawę zawsze może przyjechać i obejrzeć domek A u nas cały materiał na dom czeka na działce wszystko już gotowe, tylko okna dachowe jeszcze w trakcie załatwiania ale niebawem będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 13.03.2012 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Wychodzę z tego założenia, że jeśli ktoś będzie zainteresowany to na kawę zawsze może przyjechać i obejrzeć domek . to ja juz sie wpraszam na kawke, choc dalekoko bedziesz od nas niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 13.03.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 to ja juz sie wpraszam na kawke, choc dalekoko bedziesz od nas niestety Serdecznie zapraszam a odległość to nie przeszkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.03.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 po wczorajszym dniu stwierdzam ze nasza działka jest o wiele za duza, nie wiem co mnie podkusilo zeby zakupic te 50ar, zdecydowanie 20 by wystarczylo, a tak to koszenie mnie wykończy , niestety ze wzgledu na ukształtowanie oraz usytuowanie nowego domu nie da sie jej podzielić .... może spróbujcie dogadać się z jakimś sąsiadem rolnikiem. my tak zrobiliśmy i kosił nam cały sezon, zabierał siano i jeszcze w ramach podziękowania dał nam ziemniaków na całą zimę a tak poza tym to witam serdecznie. również będę śledzić postępy waszej budowy:yes:. piękne macie widoki, pozazdrościć. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts