Lukarna 24.03.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Aaa jak dla mnie to wersja łazienki z wąskim paskiem;)Jakie płytki sa na wizualizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.03.2012 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 płytki to delicate touch a podloga jakies drewnopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 28.03.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 aksamitka- trzymam kciuki za rozpoczęcie budowy 10 kwietnia. Pocieszę Cię, że ja też wtedy mam zamiar zaczać, tylko wody jeszcze nia mam i prądu też. Przyłącze prądu wprawdzie będzie, ale korzystać jeszcze się nie da. Dopiero za jakiś miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 28.03.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 u nas tez problem z woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 28.03.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 woda to najmniejszy problem ... wiem bo budowałem bez wody - dowożona w beczce np do podlewania płyty fundamentowej i stropu - a przy murowaniu na klej niewiele jej potrzeba woda jest niezbędna przy wylewkach, tynkowaniu itp - całość budowy w mojej ocenie zamyka się w ok 15 000 l wody - czyli 15 dostawach w beczkach 1000 l na przestrzeni ok 6-8 miesięcy - czy to dużo ?? tak więc nie ma się co martwić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 28.03.2012 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 może i podczas budowy to mały problem, ale do nowego domu by się przydała ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 28.03.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No i trudniej polewać fundament wodą z wiaderka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 29.03.2012 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 i wielka d**a, wczoraj i dzisiaj kopali pod studnie, woda miała być na ok 5m , wykopali 10 i nie ma na dodatek ziemia zaczęła się obsuwać, cała robota na nic no to mamy problem....... w sobotę przychodzi geodeta, jak pogoda pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 29.03.2012 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 przed chwilka mąż przyjechał z działki, jestem załamana, okazało sie ze zjechało nam część góry ( niestety nie zrobił fotek) i nasza budowa stoi pod znakiem zapytania :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 29.03.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Aksamitko, trzymam kciuki, żeby wszystko się jednak udało. Nie martw się na zapas, tylko czekaj na opinię geodety - on na pewno coś doradzi. Może w takiej sytuacji warto zamówić badania geologiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 29.03.2012 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 mam nadzieje ze geodeta zjawi sie w sobote( choc jak będzie brzydko to nie przyjedzie) i sie wypowie w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzaneczki 30.03.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 aksamitka mam nadzieję, że to tylko chwilowe kłopoty i ruszycie z budową, szkoda by było bo jesteście świetnie przygotowani. My też nie mamy wody, na budowie będzie w beczkach a potem mam nadzieję że podłączą jak już zrobia piwnice. Wizualizacje łazienki robicie w jakimś specjalnym programie czy projektant wnętrz to Wam przesyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 30.03.2012 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Grzaneczki, oby, oby.... jak pogoda dopisze to jutro bedzie geodeta wizu ( te dwie ostatnni) robil nam sklep http://filman.com.pl/?s=wizualizacja_lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 02.04.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 geodeta widzę wytyczył czyli wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.04.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Gratuluję wytyczenia - teraz to już z górki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka6 03.04.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Witaj Aksamitko:) Zajrzalam do Twojego dziennika i wzielo mnie na zaprojektowanie swojej kuchni i lazienki tak jak Ty w takim jakims programie ciekawym. powiedz prosze jesli mozesz co to za program, skad ja go moge dorwac i czy taki laik jak ja sobie z nim poradzi czy to juz trza cos umiec do niego? ja tez chce miec dach antracytowy a elewacje delikatne capuccino:) tylko ja sie zastanawiam nad kolorem okien - zawsze marzylam o brazowych i zewnetrznie taki kolor bylby porzadany ale wnetrze domu chce miec w bardzo jasnych kolorach wiec wewnetrzna czesc okien przydalaby sie jasna. a dwukolorowych okien nie chce. i badz tu madra:) a i mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie: skad wiedzialaś ile sztuk musisz kupic dachowki takiej ile takiej ile gasiorow itp. powiedziala Ci to ekipa od dachu? wyliczyli i powiedzieli? czy firma sprzedajaca? bo cos mi sie wydaje ze Ci sprzedawcy mogliby wcisnac wiecej niz potrzeba. Ile sie czeka od momentu zamowienia dachowki do momentu odbioru? jesli te inf. byly juz wczesniej zawarte w komentarzach to przepraszam ale nie mialam czasu przeczytac wszystkich stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.04.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Kurcze teraz dopiero doczytałam że Wam się ziemia obsunęła gdzieś... Wszystko się wyjaśniło? Możecie budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Winiooo 04.04.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Aksamitko musisz zrobić badania geotechniczne. Osuwiska to nie jest błahy problem a w okolicy, w której się budujesz jest on dość powszechny. Lepiej odżałować te 1000 zł na początku niż później przeżyć katastrofę i stracić kupę kasy. Uwierz mi, wiem co mówię, zajmuję się osuwiskami od jakiegoś czasu i wielokrotnie widziałem domy z tym problemem. Może powiedz mi jak głębokie jest to osuwisko i w jakiej ziemi powstało. Dodatkowo podaj przybliżoną wartość nachylenia działki (możesz to wyliczyć na podstawie mapki geodezyjnej). Pozdrawiam i trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 05.04.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam! i jak wyszło z tą ziemią? wszystko już w porządku? My wodę mieliśmy/ mamy w baniaku 1000l, napełniamy od sąsiada, prądu nie mamy bo korzystamy z agregatu, budowlany nie był potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 05.04.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Świąt radosnych, wyjątkowych, Pełnych szczęścia, jasnych, zdrowych http://www.hotelsunlimitedinc.com/weddingblog/wp-content/uploads/2012/03/Easter1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts