czupiradelko 05.06.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Dziękujemy za odwiedziny w naszym dzienniku Piękna ta wasza działka, że o całej okolicy nie wspomnę... Serdecznie pozdrawiamy z mazowieckiej ziemi M&K&P - ekipa czupiradełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 06.06.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 No i ja wpadłam się przywitać Przepiękne miejsce wybraliście na swoje siedlisko, boskie widoki można jeszcze poprosić o więcej? Aksamitko producenta drzwi wysłałam ci na priv, żeby ktoś się nie przyczepił, że reklamuje No to zacznij już budować ten swój domek, bo zetka świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.06.2011 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 taak, jezeli tylko wyrobimy sie z ppaierami, jezeli nasza ekipa bedzie wolna to fundamenty beda w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 21.06.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 nie wiem co mnie podkusilo zeby zakupic te 50ar, zdecydowanie 20 by wystarczylo, a tak to koszenie mnie wykończy , niestety ze wzgledu na ukształtowanie oraz usytuowanie nowego domu nie da sie jej podzielić ....[/img]To jej nie kos! Zrob sobie łakę kwiatowa. Kupujesz specjalna mieszanke traw, ziol, kwiatow polnych itp. Kosi sie to wtedy 2 razy do roku. Po koszeniu Ci wyrastaja nowe kwiaty polne, jakies ziela itp. Taki zorganizowany chaos. marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 21.06.2011 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Jastrząb, pewnie zrobie lake, na razie rosna tam chaszcze i chwasty, bo dzialka byla zapuszczona wiec musze kosic, inaczej strach tam wejsc, po budowie bedzie ląka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 22.06.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Aksamitko - wpisuję się do Ciebie, żebyś mi się nie zgubiła Kibicuję mocno i zazdraszczam okolicy. Ładnie tam macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 22.06.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Anulek, dziekuje i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 22.06.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Uważaj - bo wezmę sobie to zaproszenie dosłownie i przyjadę do Ciebie na realną kawkę Daleko nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 22.06.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 anulek na kawke tez zapraszam, jak tylko bedzie gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 22.06.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 No co ty - super działeczkę z fantastycznym widokiem i miękką trawką już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aget 01.07.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 wpadłam się przywitać, podziwiam działkę piękna, też chciałabym taką mieć ale jak to w życiu:)świetny projekt domu a nie mielibyście ochoty przenieść jednej łazienki miedzy pokoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 02.07.2011 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 witam aget lazienka zostaje jedna, w drugiej będzie pralnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 02.07.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Pralnia bardzo potrzebna jest U siebie też planuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.07.2011 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 (edytowane) Anulek jak bedziesz miec chwilke to zajrzyj bo tak dzis sie bawilam planeem i wyszlo mi cos takiego, oczywiscie wtedy rezygnuje ze stolu w kuchni ale nie wiem czy warto? Edytowane 8 Lipca 2011 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.07.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 lub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 08.07.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 aksamitkatak ogladam Twoje projekty kuchni i sie zastanawiam. masz bardzo ładną dużą kuchnię, czy zlewu nie chcesz pod oknem? ja całą kuchnię skupilabym z prawej strony, a z lewej pod oknem ustawilabym stół. co planujesz w zabudowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.07.2011 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 papisia okno jest po lewej stronie, reszta to drzwi lodówka bedzie wolnostojaca, do tego w zabudowie piekarnik i zmywarka 60, mikrofala bedzie wolnostojaca w spizarce bo używana sporadycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Czemerys 08.07.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Aksamitka, w czym projektujesz łazienkę i kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.07.2011 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 kuchnie w ikea a lazienka w programie ze stronki paradyża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 08.07.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 a jaka jest odleglość od tej ściany z oknem do drzwi?kurde faktycznie sporo chyba musisz nakombinowac, by wszystko zmiescic., musze koniecznie jeszcze raz zerknąc w rzut Twojego domku. ja myslałam, że kuchnia podobnie jak w Z10 wypadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts