aksamitka 06.05.2012 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 dlatego na części chyba będzie łąka, cześć jest dopiero co zagospodarowywana ( były tam krzaczory),część to spora skarpa, a jeszcze inna czesc to dół, z którym cos musimy zrobić, nie wiem jak to wszystko ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qana 06.05.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Witam idziesz jak burza! działka rzeczywiście ogromna, rewelacyjna. prywatna łąka, albo lasek - bosko! pozdrawiam. będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.05.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 fajnie pnie się Wam domek do góry. ze względu na widoki szkoda, że nie będziecie mieli poddasza użytkowego. u nas właśnie z okna naszej sypialni na poddaszu będzie najlepiej widać jezioro.co do działki, to tylko się cieszyć, że masz tak dużo. z czasem jakoś się zagospodaruje. ja mam pomysł na sad, ogród kwiatowy i warzywny, a dzieciaki chciałyby jeszcze staw kąpielowy. na wszystko wystarczy miejsca i jeszcze zostanie. tylko nie wszystko od razu. i argument, że za dużo będzie do koszenia jakoś do mnie nie dociera. przynajmniej na razie. w końcu od czego ma się męża;)powodzenia w dalszych pracach i zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.05.2012 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 (edytowane) dziekuje wiem, ze pomalutku, wszystko w swoim czasie i bedzie super niestety mam kłopoty ze szczęką i jestem uziemiona w domu, wiec niewidze postępów na budowie, mąż zdaje mi relacje Edytowane 8 Maja 2012 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 10.05.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 strop zalany zalewasz? no to teraz macie czas na inne prace dookoła domu lub np czas da elektryka lub innego kto lubi pracować w "lesie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 10.05.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Widać, że domek nabiera kształtów- fajnie tak patrzeć jak mury rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 11.05.2012 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 R&K jeszcze nie wiem co bedziemy robic przez te 2 tyg- napewno nie elektryke, bo to bedzie robil mąż w wakacje, może uda nam sie odkopać fundamenty, może uda nam sie zakopać kolektor poziomy- wszystko zalezy od pogody, bo wystarczy 1 dzien deszczu i kopara nie wjedzie, na pewno zrobimy porzadki wokol domu, na szczescie nie jest najgorzej, jest bardzo malutko odpadow BK , troche zostalo resztek stali 6, dosc sporo resztek desek, z których wyjmiemy gwoździe i poukładamy na ładnej kupce.dziś zapowiadają ładna pogoda wiec moze uda nam sie skosci czesc działki kosą bo trawa już po kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaka 11.05.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Gratuluje zalania stropu;) błyskawicznie Wam wszystko idzie, u nas zatrzymaliśmy się na fundamentach i narazie nie wiemy kiedy zacznie się znowu coś dziać (zależy od ekipy). Życzę pięknej pogody i aby było sucho kiedy czeba:p bo znam ten problem z wjazdem jak jest mokro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 11.05.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 ooo to fajnie.. gratuluję kolejnego etapu:) czekam na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.05.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Aksamitka gratuluję:) Ale chwila chwila, jaka klatka schodowa?? Przecież Wy budujecie parterówkę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 11.05.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Lukarna schody są w pom gosp na strych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.05.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Uff, nie mam czasu żeby sprawdzac w Dzienniku i strasznie się schodami zdziwiłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 19.05.2012 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 (edytowane) nie, nie, projektu nie zmieniłam z gorszych wiadomosci to mamy klopot z woda, wczoraj byl gosc od studni i stwierdzil ze bedzie kiepsko, ma sie odezwac po przestudiowaniu map hydrologicznych Edytowane 19 Maja 2012 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 22.05.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Będziecie robić własną studnię? U nas mamy na razie problem z wodą. Działka przez którą mamy się przekopać na razie nie ma właściciela. Zajęta jest przez syndyka i toczy się sprawa przed sądem. Gmina nas zapewnia, że niedługo stanie się jej własnością i będzie wtedy z kim rozmawiać. Ale może własne ujęcie, to dobry pomysł. Co trzeba wziąć pod uwagę? Z czym macie problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 22.05.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 stara studnie mamy ale okazuje sie ze jest z kamienia i nie nadaje sie z niej woda do picia, zreszta teraz po wypompowaniu nie ma w niej wody a wiec musimy wywiercić nowa aby w domu mieć wodę- czekam na info od goscia czy wogole mamy wode na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.05.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Bardzo dziękuję za zdjęcie dedykowane:) Macie duzo ładniejsze schody gospodarcze niż my reprezentacyjne... A jakie plany dalej?? Masz harmonogram jakoś zaplanowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 22.05.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Lukarna dziekuje:) maz zazyczyl sobie wygodne schody na strych ( chyba żeby zdążył uciec ja będę go opieprzać ) co do planów to nie za bardzo, prawdopodobnie w srode za tydzien wraca ekipa i beda robić dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 23.05.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 stara studnie mamy ale okazuje sie ze jest z kamienia i nie nadaje sie z niej woda do picia, zreszta teraz po wypompowaniu nie ma w niej wody a wiec musimy wywiercić nowa aby w domu mieć wodę- czekam na info od goscia czy wogole mamy wode na działce są firmy, które pogłębiają stare studnie, więc można zaoszczędzić troszkę.. warto podzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 23.05.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Kamila juz sie dowiadywaliśmy, niestety w tej studni nie będzie wody, pozatym wymiana na kręgi wiecej kosztuje niz wywiercenie nowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flamee 23.05.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Witajcie, superowy wybraliście projekt. U nas niestety MPZ jest i nie dało się zrobić domku parterowego, chociaz bardzo chciałam. Wogole to jest jakas paranoja zeby człowiek miał własną działkę i nie mógł sobie na niej wybudować wymarzonego domu. U nas nawet prądu nie da się podpiąc z tej strony z której bym chciała. Działkę macie przepiękną. Kiedyś na pewno będzie śliczny ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts