aksamitka 23.05.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 flamee witam i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 23.05.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Kamila juz sie dowiadywaliśmy, niestety w tej studni nie będzie wody, pozatym wymiana na kręgi wiecej kosztuje niz wywiercenie nowej to faktycznie lepiej nową.. u nas też przeboje z wodą a w zasadzie z jej brakiem (opis w dzienniku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.05.2012 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Bardzo dziękuję za zdjęcie dedykowane:) Macie duzo ładniejsze schody gospodarcze niż my reprezentacyjne... jak tam sprawy z waszymi schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.05.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 jak tam sprawy z waszymi schodami? W sumie to nijak. Jak wyglądają stopnie widziałaś w dzienniku. Teść powiedział że je ładnie wyrówna i będzie OK. Ale kiepsko wyglądały od dołu jak je rozszalowali. Prześwitywało zbrojenie miejscami i beton był brzydki, niejednorodny. Niestety nie zdążyłam zrobić zdjęć bo panowie następnego dnia rano wpadli znienacka na budowę i schody pięknie zaciągnęli klejem:/ Wołaliśmy kierownika, odkuł klej i powiedział, że jak zbrojenie było dane podwójne (a to było jedyne zbrojenie którego nie widział:/) to będzie OK Muszę u męża na telefonie znaleźć zdjęcia zbrojenia i schodów po rozszalowaniu (bo on kilka zrobił) i wysłać kierownikowi. I to cała historia schodowa... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.05.2012 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Lukarna mam nadzieje ze dobrze ta historia sie zakończy nasz kierownik zadowolony ze schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.05.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Też mam taka nadzieję Często jest Wasz kierownik na budowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.05.2012 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 jak jest potrzeba, do stropu był z 6 razy( a ma ok 20km na budowe) , gośc jest naprawdę wporządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.05.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 To dobrze bo to ważne.Nie wyobrażam sobie jak ludzie mają kierownika tylko na papierze... Chociaż ten nasz przewrażliwiony jest trochę i za bardzo się czepia:)To brat mojego męża;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.05.2012 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 moze to i dobrze ze sie czepia, bedziesz miec dobrze zrobione nasz tez sie troszkę czepia ale mnie to nie przeszkadza, a wręcz jestem zadowolona ze się faktycznie budowa interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.05.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Już bym naprawdę chciała żeby się skończyły te najważniejsze rzeczy: instalacje, tynki wylewki i ocieplenie/Wykończeniówką już się zajmę w spokoju;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.05.2012 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 ta w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.05.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Aksamitka, trzeba mieć nadzieję nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.05.2012 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 zawsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.05.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 no, no, jak to mówią nadzieja umiera ostatnia. Ale w tym przypadku to nie byłabym taką optymistką. To przecież chyba etap najtrudniejszych wyborów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 26.05.2012 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 odezwal sie gosciu od wody, niestety nie mial dobrych wiesci, szansa na wode to ok 70%, niestety musimy zaryzykowac i wiercic bo zostaniemy bez wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 26.05.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 hej sporo już zrobiliście ładnie wszystko idzie, chciałam doczytać co za problem macie z wodą ale ni znalazłam my tez mamy problemy z wodą ale to najprawdopodobniej inna historia, mamy już tynki elektrykę hydraulikę, okna, a wody nie ma ;( co do kierownika budowy to dobrze jak się trochę czepia ale wielu ludzi ma go tylko na papierze i to niestety fakt ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 27.05.2012 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 87anam87 mamy starą studnie na dzialce (z kamienia) mysleismy ze z niej bedziemy miec wode do domu, niestey okazalo sie ze naplywaja tam wody powierzchniowe, a podczas suszy nie ma wody ( p wypompowaniu w marcu calej wody teraz mamy ok 3m) a wiec musimy wiercic nową. Był gosc od wiercenia studnia, przestudiował may hydrologiczne i stwierdzi ze owda bedzie na ok 70% a wiec ryzyko ze sie nie dowierca musimy zaryzykowac i w czerwcu bedzie robil odwiert Ekipa nie przyjdzie nam w tym tygodniu bo ma poślizg, beda 4 czerwca, mam nadzieje ze uda mi sie przelozyc transport dachówki na 4.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 27.05.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 A był u Was różdżkarz?? u nas ładnie wyznaczył a ile będzie tego prawdy dowiemy się 19-20 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 27.05.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 był i tak gdzie wskazał wody nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 27.05.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 kurcze szkoda.. chyba, że była baaaaardzo głęboko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts