87anam87 10.06.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 aksamitka nie mam pojęcia trzeba zadzwonić i się dopytać.montaż to chyba nie jest wielka filozofia, co? chyba każdy murarz potrafi to zrobić. nie wiem nie mam pojęcia co zrobić z tymi drzwiami ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 10.06.2012 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 anam mam ten sam dylemat co Ty podjade sobie jeszcze do Gerdy i zobacze po ile mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 10.06.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 podjedz i daj znać ja kiedyś patrzyłam na Gerdy to trochę kosztują niestety,jutro rano zadz do KMT i zapytam się co proponują i jak to wszystko wygląda, i podzielę się z Tobą informacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 11.06.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Hej! Ja mam kupione wejściowe KMT złoty dąb i dałem ok.1200zł. Fakt, że wybierałem ze zdjęć, ale u lokalnego sprzedawcy okien i z tego co się orientuję- KMT mają oni często w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 11.06.2012 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 DEZET masz juz zamontowanew te drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.06.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 aksamitka ja właśnie dzwoniłam do KTM i dali mi namiar do trzech salonów w Płocku gdzie mogę kupić i zobaczyć ich drzwi na wystawce, więc spoko skoro u mnie jest ich kilku to u Ciebie też na pewno ktoś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 11.06.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 anam a masz gdzies pod ręką nr telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.06.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 (0 59) 841 44 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 11.06.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) dzieki czy u Was tez tak leje? chyba ekipa pojedzie do domu Edytowane 11 Czerwca 2012 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.06.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 u nas leje - droga mi rozmiękła w totalną breję, gmina przesunęła utwardzanie na przyszły tydzień, a jutro mam zapowiedziane trzy dostawy - będzie wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 11.06.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 tatarak to cos ciężkiego? jesli tak to radze przelozyc transport, u nas niby droga utwardzona a jak przyjechala gruszka to zostaly koleiny:( dzis ma przyjechac drzewo, zastanawiam sie czy nie przelozyc transportu , u nas tak leje ze juz woda idzie drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.06.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 ja nie wiem czy u mnie leje tzn w Polsce a tu w Anglii pogoda straszna, trzymam kciuki za ładną pogodę u Was bo przecież daszek czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 11.06.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) anam okropna tutaj pogoda, juz prawie tydzien leje anam wyslalam Ci priv Edytowane 11 Czerwca 2012 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.06.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 już odpowiedziałam. to czas najwyższy żeby przestało! pamiętam u mnie jak fundamenty były robione pogoda była straszna, musieliśmy kupić pompę żeby wodę z fundamentów odciągać. jak już daszek zrobicie to woda nie będzie taka groźna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 11.06.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 anam, no wlasnie jak robilismy fundamenty to pogoda była przyzwoita, teraz caly czas leje ze codziennie trzeba wypompowywac wode bo fundamenty sa odkopane i niezaizolowane:( no a na dach to tez przydalaby sie pogoda:( dzis przyjedzie oryynowanie bo ostatnio zapomnieli wrzucic na transport, zaraz bede dzwonic co z drzewem, ekipa ma przymusowa przerw- siedzą w domku i czekaja az desz przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.06.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 to faktycznie masakra, najgorsze te fundamenty oby pogoda się zmieniła. wysłałam Ci jeszcze zdjęcia okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.06.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Co do rolet to u nas zdania też są podzielone. Mąż chce, a ja niekoniecznie.Przydałyby się, żeby osłonić okna w razie jakiejś wichury. Ale poza tym, nie są chyba potrzebne. Mam nadzieję, że jednak nikt nas nie będzie chciał okradać. A ochrona przed słońcem...? Chyba nie po to chcę mieć takie duże okna, żeby potem je w ciągu dnia zasłaniać. Jeszcze nie mam pomysłu, ale albo jakaś rozkładana markiza, albo częściowe zadaszenie.Największy minus to jednak cena. Często jest wyższa od ceny okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 11.06.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 DEZET masz juz zamontowanew te drzwi? Nie mam ich zamontowanych, na razie czekają - mogę zrobić zdjęcie, ale i tak folia na nich więc za dużo się nie zobaczy. Ościeżnica i próg są składane, w komplecie są 2 wkładki, klamka mosiężna i judasz. Nie rozpakowywałem wszystkiego i jeszcze nie wiem jak z montażem, ale jak nie będę mógł sobie poradzić to kolega- ich sprzedawca pomoże (mam nadzieję ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 12.06.2012 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 max maniacy no wlasnie- ja chce rolety głównie dlatego ze nie lubię zasłon , chciałabym mec tylko firanki a na wieczór zasłaniac roletą, choć sąsiadów prawie nie mam to jednak nie lubie swiecic swiatła bez zasłonienia okien, druga sprawa to jednak jakas ochrona przed złodziejami-pijaczkami jest -zwłaszcza balkonowe które mam od tyłu domu i tam spokojnie nikogo nie widac do męza te argumenty nie przemawiaja, bardziej martwi sie nieocieplona skrzynka i ze poprostu będzie gigantyczny mostek cieplny DEZET w takim razie poczekam na fotki jak juz zamontujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 12.06.2012 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 (edytowane) mam już wycenę rolet : 7800+ 830zl montaż..... dalej nie wiem co robić....moze zamiast rolet szybe P4 do balkonowych Edytowane 12 Czerwca 2012 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts