87anam87 18.06.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 aż sprawdziłam skąd jesteś, niestety co daleko ode mnie, więc odpada ale byłoby świetnie zobaczyć te meble na żywo dzięki, będą musiały wystarczyć mi zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 18.06.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 (edytowane) czyli juz składacie? ktory to model? ode mnie tez daleko Edytowane 18 Czerwca 2012 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 18.06.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 dokładnie ten model.. apetit miedziano srebny http://www.gama-sklep.pl/products/100 składaliśmy tylko szafki bez frontów, aby sie nie zniszczyły.. ale Marcin dziś poszpachlował kuchnię więc podejrzewam, że szafki niedługo zostaną przeniesione do kuchni.. może nawet dodatkowo do zdjęć dogram filmik:) no szkoda, że daleko.. miło byłoby gościć kogoś z forum u siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 18.06.2012 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 noo musze powiedzieć ze ciekawy kolor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 18.06.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 hmm.... to było moje marzenie nawet w dziennniku mam zdjęcia tych mebli, Kamila więc t kupujesz szafki i sama musisz jakoś to dopasać? nie zrobia tego na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 18.06.2012 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 anam mnie sie wydaje ze tak jak w Ikei masz okreslone wymiary szafek i musisz sobie dopasowac do swojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 18.06.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 no to do mojej nie da rady dokładnie dopasować bo już próbowałam robić aranżację z Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 18.06.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Cześć aksamitko My również decydujemy się na projekt z204 dlatego chętnie będę śledzić postępy Waszej budowy. Gratuluję tego co już osiągnęliście! Chciałabym być już na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 19.06.2012 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 carnation witam zakupiliscie juz projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 19.06.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 hmm.... to było moje marzenie nawet w dziennniku mam zdjęcia tych mebli, Kamila więc t kupujesz szafki i sama musisz jakoś to dopasać? nie zrobia tego na wymiar? Tak kupiłam sama szafki, dużo było kombinowania, ale w końcu coś dopasowałam.. idę do Ciebie po wymiary kuchni i zobaczę może udami się cosik wykombinować i napiszę u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 19.06.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Aktualnie czekamy na decyzję o warunkach zabudowy. Nie zdecydowaliśmy się na zakup projektu bo nigdy nic niewiadomo.... Choć jesteśmy tak zdeterminowani do z204, że w razie czego będziemy się odwoływać w nieskończoność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.06.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 carnation szkoda ze tak daleko od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiek1500 20.06.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Cześć Aksamitko, śledzę Wasze poczynania od początku i może nadszedł czas by się przywitać . Już tyle za Wami...kiedy my będziemy na tym etapie ? W każdym razie mocno Wam kibicuję i podpatruję stale, bo też będziemy budować parterówkę z pompą ciepła, a że jesteśmy w miarę blisko to pewnie będę podpytywać* o ekipy itp itd pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.06.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 cześć gosiek macie juz wybrany projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 20.06.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ja też żałuję, że daleko Ale to nie przeszkodzi mi w tym, by podpytywać Cię o koszty budowy i jakieś wskazówki przy budowie z204 Fajnie wygląda ten domek w Twoim dzienniku, nareszcie jakaś wizualizacja projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 21.06.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Witam! Gratuluję pięknego daszku!!!! szybko im poszło fajnie, że strop też już za wami, dla mnie to najpaskudniejsza czesć budowy a jeszcze jeden przed nami Edytowane 21 Czerwca 2012 przez msdracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiek1500 21.06.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Wybrany nie, bo nie wybieramy z gotowych, ale że tak powiem się rysuje i prawie, prawie (po milionach poprawek!) docieramy do końca. Może za jakiś miesiąc już wreszcie będzie:yes: Nie uwierzycie, ale rysujemy go już z rok:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 21.06.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 aaaa..i jeszcze co mi się rzuciło w oczy, to nie spodziewałam się ,że stryszek będzie taki fajny planujecie coś tam? fajna alternatywa "na kiedyś tam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 21.06.2012 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 gosiek rok? no nieźle msdracula dlaczego strop jest najgorszy? wg mnie calkiem przyjemny będziemy mieć dachówkę roben piemont abtracyt.Jesli chodzi o strych toprzeznaczamy go na składzik mniej lub bardziej potrzebnych rzeczy czyli burdelownie:lol2:, teraz wydaje sie duzy ale dojdzie ocieplenie i troszke sie zmniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 21.06.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Strop najgorszy bo strasznie mi się dłużył u nas był tylko jeden fachowiec z pomocnikiem, to trochę im z tym zeszło, ale za to niedrogo, czyli coś za coś No taki składzik zawsze się przyda, nawet nie zauważysz kiedy będzie pełny a najwięcej zajmą rzeczy córeczki Gosiek rok? to nieźle ja bym nie wytrzymała, bo ja jestem w gorącej wodzie kąpana i ciągle tylko męża poganiam u nas głównym hamulcem jest na razie kasa.... Edytowane 21 Czerwca 2012 przez msdracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts