Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

aksamitkowy dom - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 951
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dokładnie ten model.. apetit miedziano srebny http://www.gama-sklep.pl/products/100

składaliśmy tylko szafki bez frontów, aby sie nie zniszczyły.. ale Marcin dziś poszpachlował kuchnię więc podejrzewam, że szafki niedługo zostaną przeniesione do kuchni.. może nawet dodatkowo do zdjęć dogram filmik:)

no szkoda, że daleko.. miło byłoby gościć kogoś z forum u siebie:)

hmm.... to było moje marzenie nawet w dziennniku mam zdjęcia tych mebli, Kamila więc t kupujesz szafki i sama musisz jakoś to dopasać? nie zrobia tego na wymiar?

Tak kupiłam sama szafki, dużo było kombinowania, ale w końcu coś dopasowałam.. idę do Ciebie po wymiary kuchni i zobaczę może udami się cosik wykombinować i napiszę u Ciebie

Cześć Aksamitko,

śledzę Wasze poczynania od początku i może nadszedł czas by się przywitać :-). Już tyle za Wami...kiedy my będziemy na tym etapie :confused: ? W każdym razie mocno Wam kibicuję i podpatruję stale, bo też będziemy budować parterówkę z pompą ciepła, a że jesteśmy w miarę blisko to pewnie będę podpytywać* o ekipy itp itd :-)

pozdrawiam serdecznie

gosiek rok? no nieźle :)

msdracula dlaczego strop jest najgorszy? wg mnie calkiem przyjemny ;) będziemy mieć dachówkę roben piemont abtracyt.Jesli chodzi o strych toprzeznaczamy go na składzik mniej lub bardziej potrzebnych rzeczy czyli burdelownie:lol2:, teraz wydaje sie duzy ale dojdzie ocieplenie i troszke sie zmniejszy

Strop najgorszy bo strasznie mi się dłużył :yes: u nas był tylko jeden fachowiec z pomocnikiem, to trochę im z tym zeszło, ale za to niedrogo, czyli coś za coś :D

No taki składzik zawsze się przyda, nawet nie zauważysz kiedy będzie pełny :D a najwięcej zajmą rzeczy córeczki :D

Gosiek rok? to nieźle :D ja bym nie wytrzymała, bo ja jestem w gorącej wodzie kąpana i ciągle tylko męża poganiam :D u nas głównym hamulcem jest na razie kasa....

Edytowane przez msdracula