aksamitka 21.06.2012 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 ja tez z tych niecierpliwych:yes:, a tymi gratami to mnie nie strasz, postaram sie wszystkie niepotrzebne rzeczy wyrzucać na bieżąco:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 21.06.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 msdracula - kasa to coś co każdego może zatrzymać, a właściwie jej brak gosiek też jestem pod wrażeniem, nie wytrzymałabym tego czekania, ale dzięki temu projekt będzie na pewno wyjątkowy i dopracowany w każdym szczególe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiek1500 21.06.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Stryszek zapełni się szybciej niż myślicie, zawsze tak jest. Mi ciągle w domu brakuje miejsca, a przecież na bieżąco się niepotrzebne rzeczy wyrzuca (znaczy tak mi się wydaje:D) No tak się złożyło, że już tyle czasu zeszło od pierwszego szkicu na kartce . Po prostu chcę zrobić najlepiej jak się da "przed", by potem jak najmniej zmieniać (choć i tak wiem, że nigdy do końca się nie przewidzi wszystkiego). Ale im bliżej końca tym bardziej efekt mi się podoba . No zobaczymy, na razie "w zastępstwie" oglądam sobie postępy u innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 21.06.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 gosiek to moze załóż dziennik i pokaz ten swój projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 30.06.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 przykro słyszeć coś takiego, bo na bieżąco oglądaliśmy Wasz dziennik, ale może jakoś uda wam się wybrnąć z sytuacji, wiadomo że jest ciężko, mi w tamtym roku ukradli auto, też się podłamałem bo 30tys. poszło w siną dal, trzymajcie się, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 30.06.2012 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 niestety już nie ma odwrotu pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 30.06.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 coz takiego sie stalo ... jesli mozesz uchyl rabka tajemicy naprawde wspolczuje wiem ile serca trzeba wlozyc w bodowe domu ... takiego domu .... POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 30.06.2012 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 R&K konczy sie ważny etap naszego życia osobistego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 30.06.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Przykro mi bardzo.. szkoda, że tak wyszło.. kibicowałam mocno, mam nadzieję, że nie znikniesz z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisab 30.06.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Może jednak nie rezygnujcie....tak wiele osiągnęliście....życzę powodzenia...dajcie sobie trochę czasu i dopiero wtedy podejmijcie decyzję. Z własnego doświadczenia wiem że warto....nawet jak jest naprawdę ciężko...o marzenia warto powalczyć. POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.07.2012 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Aksamitko co Ty piszesz ?????????????????????????????????????????????????????????????? http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/hugs/smileys-hugs-321431.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/hugs/smileys-hugs-321431.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/hugs/smileys-hugs-321431.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/hugs/smileys-hugs-321431.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/hugs/smileys-hugs-321431.gif jak to sprzedac budowe ???? NIE !!!!!!!! nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc gorzej ..... PLEASE nie poddawaj sie ..... cokolwiek sie stalo walcz ...... takie piekne marzenia mialas o wlasnym miejscu na ziemi ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 01.07.2012 04:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 oje marzenia prysły:(nie mam juz siły walczyć, przegrałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.07.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Aksamitko Forum bardzo pomaga ludziom po to tutaj jestesmy !!!!!!!!!! napisz moze w czym problem ( oczywiscie jesli nie jest to zbyt osobiste ) to moze wspolnie zadzialamy i Tobie pomozemy ...... NIE WOLNO SIE PODDAWAC !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 01.07.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.07.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Aksamitko - smutno i niepokojąco zabrzmiało to, co napisałaś. To nie miejsce na roztrząsanie osobistych problemów, więc tylko przesyłam serdeczne pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiek1500 01.07.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Aksamitko rany co się stało??? Żeby aż tak? Może to na razie decyzje podjęte w emocjach, może jednak warto jeszcze powalczyć?Tak bardzo Wam kibicowałam w tej budowie...pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.07.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Aksamitko nie wnikam co się stało bo jak napisał Tatarak to nie miejsce na takie dywagacje. Uwierz mi warto walczyć o siebie, chociaż czasami wydaje się, że nie damy rady już więcej udźwignąć. W moim dzienniku gdzieś tam jest post z długą krechą - wtedy myślałam, że domu już też dalej nie będziemy budować i było baaardzo ciężko w naszym życiu i wydawało mi się, że to wszystko bez odwrotu. Burze minęły i wszystko się poukładało. Najgorsza jest kapitulacja i rozpacz...nie poddawaj się temu... proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 02.07.2012 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Aksamitko bardzo mi przykro jeśli to jest to co myślę, to nie podejmujcie takich decyzji w emocjach, może da się jeszcze wszystko uratować Ja dalej mocno trzymam za was kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 02.07.2012 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 niestety w tej sytuacji nie da sie juz nic zrobic. musze sobie zycia na nowo pukładac dziekuje Wam wszystkim za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 03.07.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 przykro mi i trzymam kciuki... szkoda ze tak wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts