aksamitka 20.09.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 karola, dzis gosciu miał pisac decyzje, mam dla pewnosci zdzwonić w czwartek zeby na darmo nie jechać, musle ze gdyby nieobecnosc babki to ta decyzja juz by byla tydzien temu a wiec wylaczajac czas na dostarczenie dokumentów czekałabym tylko 14 dni proszę o trzymanie kciuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 20.09.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 ok, też bedę trzymać Ja byłam dzisiaj w Starostwie, podobno mam dostać w przyszłym tygodniu, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.09.2011 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 kocimieta to tez szybciutko, oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.09.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Będę trzymać kciuki Jakby sie udało w czwartek, to jest szansa że jednak zaczniecie teraz? Macie ekipę zarezerwowaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.09.2011 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 ekipa wstepnie zarezerwowana byla na marzec, ale mowili ze jakby bylo pozowlenie i ladna pogoda to funadamenty zrobia jeszcze w tym roku, mam nadzieje ze wweekend uda sie z nimi pogadac i wtedy sie okarze co i jak teraz pozostalo poszukac kierownika budowy, inspektora nadzoru i rozeznac sie w materiałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.09.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Powodzenia!! Ja właśnie się rozglądam za materiałami, bo chcę zamówić w zimie, bo mam nadzieję będzie taniej ale jest mi dość ciężko, bo nie ma jeszcze wykazu materiałów. Byłoby super, gdyby wam sie udało ruszyć w tym roku. Niby to tylko fundamenty, ale też aż fundamenty. Wiosną wtedy ruszylibyście z murami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elka51 20.09.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 :mad::mad: Na Pani miejscu cieszyłabym się że jeszcze nikt nie zgłosił Pani do Nadzoru Budowlanego za rozplantowanie góry bez posiadania pozwolenia na budowę - to co na dzień dzisiejszy jest wykonane jest Samowolą Budowlaną. Nie rozumiem również całkowicie kwestii zlecenia roboty architektowi mieszkającemu 200 km od Pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.09.2011 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 dziękuje za cenne uwagi.... to czego Pani nie rozumie dla mnie jest w pełni zrozumiale, co więcej ta decyzja była słuszna i postąpiłabym jeszcze raz, co z tego ze architekt, którego mam pod nosem zazyczyl sobie prawie 2 razy więcej za te sama robotę? nadal Pani uwaza ze to głupota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elka51 20.09.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 (edytowane) Oczywiście. Chyba że nie ma Pani nic do roboty (np. bezrobocie?) co skutkuje ogromną ilością wolnego czasu oraz ma Pani paliwo za darmo aby kursować po kilkaset kilometrów z każdą drobnostką.Jeżeli to był świadomy wybór to w takim razie nie rozumiem wzburzenia związanego z koniecznością "kursu" do architekta - bo konieczność robienia "kursów" była oczywista przy wyborze tegoż architekta. Edytowane 20 Września 2011 przez elka51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 22.09.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 22.09.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 (edytowane) dziękuje kamień spadł mi z serca, bo myślałam ze juz nie dostane tego pozwolenia Edytowane 22 Września 2011 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 22.09.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Nie, no bez przesady, tak źle to nie było, co? I tak stosunkowo szybko dostaliście to pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 22.09.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Brawo !!! Aksamitko, teraz to już t y l k o budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 27.09.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Gratuluję czyli jednak będą fundamenty przed zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 27.09.2011 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Princesa, jeszcze nie wiem, nie rozmawialiśmy jeszcze z ekipą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.09.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Witaj Aksamitko Serdecznie gratuluję pozwolenia:):) Podoba mi się bardzo Twój projekt. Oglądam go sobie i oglądam:) A powiedz gdzie chcesz zrobic pralnię?? W tej mniejszej łazience? Co do kuchni to pewnie za bardzo nie pomogę ale jezeli chodzi o stół/stolik/miejsce do siedzenia to jestem za. W poprzednim mieszkaniu nie miałam i nie wiedziałam co tracę. A teraz mam, malutki taki ale: - sama czasem przy nim usiądę w trakcie gotowania itd, wypiję kawę, przejrzę gazetę - jak robię cos w kuchni to dzieciaki lubią do mnie przyjść, z kolorowaną, autkiem czy innym skarbem i siedza sobie ze mną - jak koleżanka przyjdzie to tez często siedzimy w kuchni:) I w moim domu stół w kuchni na pewno będzie;) Będą zaglądać i trzymam kciuki za fundamenty w tym roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 28.09.2011 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Lukarna dziękuje pralnia bedzie w miejsce mniejszej łazienki, jakos bede musiala sie obejść bez drugiej łazienki stolik w kuchni bedzie na 100% to juz postanowione, u mnie w domu rodzinnym był stół ( tylko kuchnia troszkę wieksza) i zawsze podczas gotowania siedzialo sie sie i pilo kawke/cherbate/czytało książkę - fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 28.09.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 No to gratuluje pozwolenia!Zaczynacie w tym roku czy jednak odkładacie na wiosne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 28.09.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 chcialabym w tym roku, ale jeszcze nie gadaliśmy z ekipa czy da rade zrobić fundamenty, mam nadzieje ze pogoda pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.10.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Aksamitko, pewnie 2 łazienki by się przydały ale myslę że to super pomysł z ta pralnią. Po pierwsze unikniesz bałaganu związanego z praniem w łazience a po drugie oprócz pralki w praln będziesz mogła sobie zrobic mini składzik rzeczy chemicznych np.Często w projektach brak miejsca na mopa czy odkurzacz własnie:)Daj znac czy ruszacie w tym roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts