aksamitka 02.10.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Lukarna, obecnie mam jedna łazienkę i da sie życ, natomiast nie mam miejsca na chemie, mopy, suszenie prania i to jest duży problem:(, dlatego bedzie pralnia nie mam jeszcze informacji od ekipy wiec nie wiem udało sie załatwić kierownika, wiec 5.10 maz zlozy papiery o rozp budowy mnie od poniedzialku czeka kilka dni w szpitalu, wiec mnie nie bedzie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.10.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 No własnie często na etapie wyboru projekt nie myśli się o takich przyziemnych sprawach jak mop;) Wracaj szybko ze szpitala i do dzieła;)ps. a jeżeli nie uda Wam się rozpocząć w tym roku to trudno, przecież nic na siłe, prawda? My rozpoczęlismy w kwietniu 2010 a dopiero za tydzień (jak się nic nie zmieni&&&&&&&&&) wejda murarze stawiać mury:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 02.10.2011 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 właśnie dostałam tel, niestety nie będziemy nic robić w tym roku, nasz majster złamał obojczyk i nie da rady czyli czekamy do wiosny, szkoda, bo teraz jest sucho a na wiosnę będzie błoto dostalam wyceny na reku 20-28tys wiec dam sobie spokój, bedzie grawitacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.10.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Szkoda, że taki niefortunny zbieg okoliczności...I rozumiem Twoje rozczarowanie niestety:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 02.10.2011 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 teraz tylko czekac na wiosne:) jedyny plus ze kasa na to przeznaczona pojdzie na lokate a tymczasem pozostało mi szukac materiałow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.10.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Szukaj szukaj podobno zimą mozna kupic taniej.Podobno- bo sama tego nie sprawdziłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 03.10.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Szukaj szukaj podobno zimą mozna kupic taniej. Podobno- bo sama tego nie sprawdziłam:) Ja zamierzam tak zrobić w składzie mi powiedzieli, że w zasadzie taka jest reguła, ale oni nie moga zagwarantować że np w styczniu nie będzie drożej, bo inflacja, kryzys itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika198 04.10.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Witam entuzjastów z204. Również zdecydowaliśmy się na ten projekt. Zaczęliśmy budowę 9.09.2011 i w tej chwili mamy już postawione fundamenty. Budowa - okolice Poznania. Będę śledzić forum z nadzieją na posty co nowego:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 06.10.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 witaj monika!w koncu ktos sie pojawił z z204 my niestety ruszamy dopiero na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 10.10.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 jak dla mnie troszkę za dużo tych ciemnych płytek może wannę obudować jednak jaśniejszymi? co to za kolekcja? projektant z salonu ci robił tą wizualkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 10.10.2011 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 delicate touch paradyż robi to projektant, który bedzie tez projektowal salon i kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 10.10.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Aksamitko! Moim zdaniem: za dużo brązu, za ciemno, podłoga zlewa się z obudową wanny i ściany obok. Ale rozumiem,że to pierwsza z wersji proponowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 10.10.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 kocimieta, tak, to pierwsza propozycja, koniecznie chce aby podłoga była w brązie, juz wysłałam zastrzezenia i czekam na poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 10.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 hej przyłączę się jeśli można widzę że dopiero zaczynacie więc mogę kibicować prawie od początku spotkaliście się z mało miłymi komentarzami ale cóż pewnie ktoś miał zły humor domek ładny i trzymam kciuki byle do wiosny my też na wiosnę ruszamy z dalszą częścią domku mam pytanko jak wstawiasz zdjęcia bo są bardzo mało widoczne, to bardzo utrudnia oglądanie i ocenianie dziennika pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 11.10.2011 04:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 witaj anam zdjęcia wstawiam bezpośrednio z komputera, postaram sie wklejać wieksze choć u mnie po kliknieciu na zdjęcie jest ono dość duże dzieki za mile slowa i zapraszam do zaglądania do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.10.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Aksamitka to w miejscu gdzie była zaprojektowana spiżarnia, prawda??Myślę że to najlepszy pomysł na tą kuchnię, zrobiło się fajnie i przestrzennie bardziej - ja bym tak to zostawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 11.10.2011 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Lukarna, tak, mniej wiecej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 11.10.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Pomysł z wnęką w kuchni świetny!!! Kuchnia od razu lepiej wygląda i będziesz mogła swobodnie otwierać lodówkę i piekarnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 11.10.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Czy ta wnęka nie wejdzie za głęboko w salon? bo kuchnia dzieki tej wnęce mnóstwo zyskała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 11.10.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 karola, jak sobie zobaczysz na rzut (zaznaczylam ta wneke na niebiesko) to ona będzie w miejscu spinarki a wiec wykorzystam kąt pomiedzy kominem a kuchnia i tak tam nic lepszego nie wymyśle a kuchnia zyska na przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts