Lukarna 08.11.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Aksamitka a wstępne projekty trafiły w Twój gust?Dużo miałaś zastrzeżeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.11.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Lukarna, na razie widziałam tylko łazienkę, jest malutka wiec tez za dużo kombinacji nie ma, mam nadzieje ze dzis dostane jakieś materiały. generalnie kiepski ze mnie klient bo nie wiem czego che, ale wiem z tez czego ie chce na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.11.2011 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 same poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.11.2011 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 prosze, tak mnie słucha, zabudowa nadal nie jest we wnęce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 08.11.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 a on zaplanował dwa ciągi niskich szafek? w jednym kuchenka, w drugim zlew? i jeszcze na środku barek/stolik czy to tylko odbicie (to po prawej stronie)? bo jeśli to nie jest odbicie, to chyba powiększył ci kuchnię kosztem salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.11.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 wg mnie na scianie z czarnym stolikiem jest lustro w którym odbija się ciag szafek z naprzeciwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.11.2011 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 tak, tam jest lustro, ale go nie bedzie, tylko sciana szara juz wyslalam liste poprawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.11.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 jak dla mnie to kuchenka zbyt daleko od lodówki.... Ale to może tylko złudzenie optyczne bo w ogóle ta kuchnia na tej wizualce wygląda jakby miała z 10m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.11.2011 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 pinacolada, bedzie blizej bo drzwi do spizarki sie przesuną o k 80, wiec płyta bedzie bliżej zlewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 08.11.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 w ogóle ta kuchnia na tej wizualce wygląda jakby miała z 10m dobrze to ujęłaś ale to kwestia perspektywy a w tej niskiej zabudowie planujesz normalne szafki? nie planujesz w ogóle szuflad? choćby jednej szafki z szufladami na sztućce itd.? bo na wizualce widać tylko czarne uchwyty zaraz pod blatem, stąd pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.11.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 karola dzieki, bo ja wogole na to nie zwrocilam uwagi! mialy byc same szuflady ( oprócz zmywarki i zlewu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.11.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Czy odpisali Ci coś na Twoje uwagi?? ps. fajna jasna będzie Twoja kuchnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.11.2011 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Lukarna, tak, beda poprawki, zapewne juz po długim weekendzie, takze dziś się pakuje i wybywam w kochane Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.11.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ech zazdroszczę...Jak ja dawno w Bieszczadach nie byłam..... Z Wielkopolski mam trochę daleko:) Jak mieszkałam w podkarpackim miałam znaaaacznie bliżej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.11.2011 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 chcialabym pojechać nad morze bo juz wieki nie byłam, ale to tak daleko........ mam nadzieje ze kuchnia fajnie wyjdzie, cały czas sie zastanawiam nad białymi frontami lub fioletowymi ( takimi ciemnymi jak śliwka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.11.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Wiesz co, śliwkowe mogłyby być chyba za ciemne... Chociaż kolor fajny i oryginalny:)A może niech Ci zrobią jedna wizualizację ze śliwkowymi??Miałabyś jakis pogląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.11.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 myślałam o śliwkowych na dole a białych na górze i wysoka zabudowa biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.11.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 O to tak, zdecydowanie jaśniej:) Widziałam gdzieś u kogoś takie śliwkowe fronty tylko nie mogę sobie przypomnieć u kogo bo to dawno było:/ Mówię Ci poproś o wizualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 13.11.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 (edytowane) Edytowane 13 Listopada 2011 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.11.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 aksamitka - mnie drugi projekt kuchni bardziej przypadł do gustu tzn ten z podszafkowym pochłaniaczem. A łazienka jeśli tylko mogę cos wtrącić to jak dla mnie za ciemna... a jak było w Bieszczadach ? My bylismy w te wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts