dr_au 17.03.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 (edytowane) Witam, Pytanie jak w tytule. Nie potrafię wygooglać cennika takich płyt. Chodzi mi o cenę samych płyt i ich ułożenia. Co nieco na temat samego produktu można znaleźć tu: http://www.euronit.pl/produkte/pr/facade-panels.html Aha - oczywiście w tytule jest literówka Edytowane 17 Marca 2011 przez dr_au Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalsiak 17.03.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 mam taką elewację, nie jest tania. Mi firma załatwiła płytę za 80 zł m2 a z tego co wiem kosztuje o wiele więcej. Napisz do euronitu przyślą cennik.Montaż też nie jest tani, 100 zł /m2 + materiał czyli konstrukcja aluminiowa , dyble, termostopy, wełna. Myślę że w całości wyjdzie ok 250 m2 pozdrawiam michalsiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts