Maadzia 17.03.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 WitamPotrzebuję porady jak oddzielić aneks kuchenny od części pokojowej, która pełni rolę salonu i sypialni. Może ktoś ma zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.03.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 może jakiś rzut pomieszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.03.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Wydaje mi się, że najlepsze będą drzwi przesuwane - za dnia otwarte, wówczas będziesz miała salon z aneksem kuchennym, a na wieczór/noc zamknięte, żeby była kuchnia + sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimmi 24.03.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Wydaje mi się, że najlepsze będą drzwi przesuwane - za dnia otwarte, wówczas będziesz miała salon z aneksem kuchennym, a na wieczór/noc zamknięte, żeby była kuchnia + sypialnia Myślałam o tym samym. Można je wykonać z różnych materiałów np. ze zdobionego szkła, dzięki temu nie tylko będziesz mieć lepszy przepływ światła, nawet jeśli odgrodzisz pomieszczenia (w ciągu dnia, podczas gotowania nie każdy chce, aby zapachy rozchodziły się po całym mieszkaniu), a przy tym będą one ładnie wyglądały, więc może nawet poprawią wystój wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts