sosik 18.03.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Proszę o komentarze do dziennika: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?175210-Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 12.04.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 witam, budujesz, widzę, z ytonta, ale chyba 24 cm, ja mieszkam już drugi rok w 40-tce, bez ocieplenia, tylko tynk, świetna sprawa, ciepły zimą, latem trzyma chłód, jest ekstra; wybierz okna Urzędowskiego, trochę drogie, ale sprawują się OK, z tym że od wschodu (w kuchni) mam potrójne szyby i od południa (tarasowe) też trzyszybowe; ogrzewanie mamy wszędzie elektryczne (maty grzejne), też świetna sprawa, jest cieplutko i niedrogo (taryfa G12 weekend); też mamy parterowy, strych jest tylko strychem, i tutaj ostrzegam: ktoś nas namówił na sufit z desek, profili, ocieplony watą, bo po co, bo taniej i takie tam. Lepiej zrób normalny, wylany betonowy. My żałujemy, że tego nie zrobiliśmy, życzę powodzenia w zmaganiach, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sosik 12.04.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) Co do Ytonga - część elewacji będzie z klinkieru lub innych kształtek ceramicznych - nie wiem jeszcze czy będą to płytki klejone do styropianu, czy np. kształtki na konstrukcji typu Novabrick a może Euronit lub jakiś wynalazek poliuretanowo-klinkierowy ? nie wiem ... dlatego Ytong 24 cm pozostawia mi najszersze pole manewru.Urzędowski - zawsze myślałem, że robi tylko drzewo ... a ja jakoś nie jestem przekonany aby dopłacać kilkadziesiąt procent do drzewa ... choć widzę, że ma też PCW w ofercie.Strop już zamówiony i zapłacony - opierać się będzie na pasie dolnym wiązara w części budynku a częściowo tylko podwieszony sufit to pasa dolnego wiązarów.Dzięki za życzenia ! Edytowane 30 Maja 2011 przez sosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.04.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Witaj. O tu już koniec budowy. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lord_black 22.05.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 WitamBardzo ciekawy projekt, podoba mi sie pomimo,ze nie lubie parterowek. Dziennik prowadzony bardzo rzeczowo. Jeszcze nie raz tu zajze. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ven78 07.11.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Witam, jak tam postępy, bardzo mi się podoba ten projekt z modyfikacjami które pan wprowadził, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sosik 24.11.2011 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Miło mi to słyszeć Postępy są, skończone tynki, praktycznie całość ocieplona, dach ukończony w 99%, pomalutku zaczyna się robota wewnątrz, sufity itp. ... w przyszłym tygodniu będzie już skończony dach wtedy wrzucę jakieś zdjęcia. pozdrowienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajcekts 29.11.2011 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Witam sosik Musze przyznac że szukam projektu od dluzszego czasu i Daniel spełnia wszystkie wymagania. Pogratulować zmian, jak je zobaczyłem to pomyślałem sobie że gdybym stawiał Daniela to pewnie zrobiłbym podobnie bo potrzebuje 4 sypialni ( 1 goscinna wiec moze byc jakas mala zeby goscie za dlugo nie zostawali ) Czy była by możliwość kontaktu mailowego chciałbym zapytać o kwestie kosztów i czemu wybrał Pan wiazary vs standardowa wiezba drewniana. Pewnie będę mieć pare innych pytań jak się zdecyduje na ten projekt. Jeśli molbym prosić o dokładniejsze zdjęcie rzutu po przerubkach chciałbym zobaczyć wymiary jak wyszły bo dokładnie nie widac tu na tym. Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts