mnowak355 18.03.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 WitamChciałbym wykonać konserwacje podwozia samochodowego, pomyślałem że to dobre miejsce aby o to zapytać. Proszę o informację jakimi sposobami konserwowaliście swoje auta. mam zamiar wypiaskować ogniska korozji ale nie wiem jakie są sprawdzone środki do zabezpieczenia ram i podwozi samochodowych.Będę bardzo za wszelkie informacje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.03.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Witam Chciałbym wykonać konserwacje podwozia samochodowego, Powodzenia! A miejsce wybrałeś dobra. Tu się konserwuje. Wprawdzie nie podwozia, ale podwozia lubimy... mniam, mniam... Na przykład http://www.cda.pl/video/87627f/Okragla-dupcia-specjalnie-dla-Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.03.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 wykrot co prawda ma przeciwwskazania, ale reszta grona chętnierury przeczyści, najlepiej wykrotówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 18.03.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 oj po zimie to jeśli chodzi o przeczyszczenie rury to ja chętnie , a jesli chodzi o autora wątku to lepiej trafić nie mógl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.03.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 oj po zimie to jeśli chodzi o przeczyszczenie rury to ja chętnie Tylko kolanek nie prostuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 18.03.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 prostowanie kolanek czasem boli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.03.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 prostowanie kolanek czasem boli;) I to nie tylko tego co prostuje. Ale potrzymać możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.03.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 I to nie tylko tego co prostuje. Ale potrzymać możesz. Sie podwozie wyczyściło ! Ale jazda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts