markowsski 04.12.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Na orginalnym,fabrycznym,czy coś przerobił? Look : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka1719509696 04.12.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 nagle mój sterownik stracił połączenie i nie wiem dlaczego - internet jest kabel eternet podpięty a sterownika nie widac - w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 04.12.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 nagle mój sterownik stracił połączenie i nie wiem dlaczego - internet jest kabel eternet podpięty a sterownika nie widac - w czym problem? Spróbuj za chwilę jeszcze raz wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka1719509696 04.12.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 próbuję już od jakiegoś czasu ale cały czas wyświetla się "twój sterownik jest wyłączony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 04.12.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Look :http://www.youtube.com/watch?v=BqSREgSRBDU He he dobrze,że się facet kapnął bo już miałem monitor obracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 04.12.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Look : Wiesz,rozpalić i nagrać film to nie problem,ale palić cały sezon...?Nie zaryzykowałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 04.12.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) nagle mój sterownik stracił połączenie i nie wiem dlaczego - internet jest kabel eternet podpięty a sterownika nie widac - w czym problem? Kto ci zaciskał wtyczki?Czy sprawdził połączenia testerem?Może kabel jest uszkodzony albo wtyczki niedokładnie zaprasowane.:confused:A masz połączenie z siecią? Edytowane 4 Grudnia 2011 przez tesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markowsski 04.12.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 He he dobrze,że się facet kapnął bo już miałem monitor obracać Minertu jak Twoje spalanie z takim zabiegiem CWU w miejsce mieszającej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 04.12.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Minertu jak Twoje spalanie z takim zabiegiem CWU w miejsce mieszającej? Trzeba pisać w miejsce cyrkulacyjnej bo na takiej funkcji działa. Jest praktycznie takie samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markowsski 04.12.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Trzeba pisać w miejsce cyrkulacyjnej bo na takiej funkcji działa. Jest praktycznie takie samo. Nie skłamie jak napiszę że u mnie ze 126minut pracy podajnika na dobę, spadło do ok 110minut edit:Szkoda że nie można regulować czasem przerwy pomiedzy podaniami,IMHO nie da się zejść poniżej 100minut pracy podajnika,tak ustalony jest algorytm pracy sterownika. Szkoda że nie mam drugiego kotła z brulim(tam chyba można to ustawić-zmniejszyć) coś mi się wydaje że przy tak dogrzanym powrocie kocioł mógłby się obejść może nie mniejszym podawaniem na minutę ale na pewno z mniejszą powtarzalnością ) Edytowane 4 Grudnia 2011 przez markowsski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan_2 04.12.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Kolego grzmaj Odbierz priv. pocztę z rysunkiem i opisem U - rurki do pomiaru ciągu kominowego i oporów przepływu spalin w kotle. Pozdrawiam zawijan_2 p.s. gdyby ktoś z tego forum chciał, to mu podsyłaj, albo (jeśli Ci sie uda) to zamieść na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 04.12.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Jeśli można to ja też poproszę o obrazek U- rurki do pomiaru ciągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack18 04.12.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Minertu wiesz coś może o tej nowej wersji programu na PC? Coś chyba właściciele eCoala bez możliwości podłączenia netu na dalszy plan są odsunięci..No i to nie jest tylko moje wrażenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario633 04.12.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Jeśli można to ja też poproszę o obrazek U- rurki do pomiaru ciągu. Także chciałbym, jeśli można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan_2 04.12.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Kol. grzymaj Bądź łaskaw podesłać kolegom rysunek i opis. Nie daję rady wkleić bitmapy z obrazkiem na forum, a na indywidualne odpowiedzi czasu brak. Sorry. Pozdr. zawijan_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka1719509696 04.12.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 proszę o pomoc - dodałam swój sterownik na zdalny dostęp ale działał tylko z godzinę po czym się wyłączył - nic nie pomagało więc go usunęłam i ponownie dodalam ale sytuacja się powtórzyła ponownie - co może byc przyczyną ? kabel eternet jest podłączony poprawnie bo na stronie www. sterownik jest widoczny oraz podłączenie poprzez eternet też pokazuje okej - myszka iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ansu 04.12.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Wystarczy poszukać U rurkahttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e4/U-rurka.svg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek_mazury 04.12.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Kol. grzymaj. Poproszę o schemat zawijana_2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 04.12.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 proszę o pomoc - dodałam swój sterownik na zdalny dostęp ale działał tylko z godzinę po czym się wyłączył - nic nie pomagało więc go usunęłam i ponownie dodalam ale sytuacja się powtórzyła ponownie - co może byc przyczyną ? kabel eternet jest podłączony poprawnie bo na stronie www. sterownik jest widoczny oraz podłączenie poprzez eternet też pokazuje okej - myszka iza Zadzwoń jutro do Elektro-Systemu.Napewno Ci pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz1234 04.12.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Panowie mam taki problem z temp na grzejnikach mianowice np ustawie na 42 stopnie to zmienia sie ona jak chce raz sa grzejniki cieple raz zimne i tak w kolo ............. czym to moze byc spowodowane ??? i jak temu zaradzic??? problem jest od kiedy zalozyli mi piec ogniwoe eko 24 kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts