Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nagle mój sterownik stracił połączenie i nie wiem dlaczego - internet jest kabel eternet podpięty a sterownika nie widac - w czym problem?

Kto ci zaciskał wtyczki?Czy sprawdził połączenia testerem?Może kabel jest uszkodzony albo wtyczki niedokładnie zaprasowane.:confused:A masz połączenie z siecią?

Edytowane przez tesel

Trzeba pisać w miejsce cyrkulacyjnej bo na takiej funkcji działa.

Jest praktycznie takie samo.

Nie skłamie jak napiszę że u mnie ze 126minut pracy podajnika na dobę, spadło do ok 110minut ;)

edit:Szkoda że nie można regulować czasem przerwy pomiedzy podaniami,IMHO nie da się zejść poniżej 100minut pracy podajnika,tak ustalony jest algorytm pracy sterownika.

Szkoda że nie mam drugiego kotła z brulim(tam chyba można to ustawić-zmniejszyć) coś mi się wydaje że przy tak dogrzanym powrocie kocioł mógłby się obejść może nie mniejszym podawaniem na minutę ale na pewno z mniejszą powtarzalnością )

Edytowane przez markowsski

proszę o pomoc - dodałam swój sterownik na zdalny dostęp ale działał tylko z godzinę po czym się wyłączył - nic nie pomagało więc go usunęłam i ponownie dodalam ale sytuacja się powtórzyła ponownie - co może byc przyczyną ? kabel eternet jest podłączony poprawnie bo na stronie www. sterownik jest widoczny oraz podłączenie poprzez eternet też pokazuje okej - myszka iza

proszę o pomoc - dodałam swój sterownik na zdalny dostęp ale działał tylko z godzinę po czym się wyłączył - nic nie pomagało więc go usunęłam i ponownie dodalam ale sytuacja się powtórzyła ponownie - co może byc przyczyną ? kabel eternet jest podłączony poprawnie bo na stronie www. sterownik jest widoczny oraz podłączenie poprzez eternet też pokazuje okej - myszka iza

Zadzwoń jutro do Elektro-Systemu.Napewno Ci pomogą.