Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

proszę o pomoc - dodałam swój sterownik na zdalny dostęp ale działał tylko z godzinę po czym się wyłączył - nic nie pomagało więc go usunęłam i ponownie dodalam ale sytuacja się powtórzyła ponownie - co może byc przyczyną ? kabel eternet jest podłączony poprawnie bo na stronie www. sterownik jest widoczny oraz podłączenie poprzez eternet też pokazuje okej - myszka iza

zrestartuj router

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Panowie mam taki problem z temp na grzejnikach mianowice np ustawie na 42 stopnie to zmienia sie ona jak chce raz sa grzejniki cieple raz zimne i tak w kolo ............. czym to moze byc spowodowane ??? i jak temu zaradzic??? problem jest od kiedy zalozyli mi piec ogniwoe eko 24 kw.

zapewniam Cię, że to nie wina kotła.....

Witam

Od niedawna jestem posiadaczem Ogniwo Eko+ 16kW. Wszystko ładnie, tylko od wczoraj palnik nie dopala mi całego paliwa pobranego z zasobnika (patrząc na palnik, to po przeciwnej stronie od zasobnika i na górze jest "czysty" opał, który spada do wyczystki), palę około 2 miesiąca i pierwszy raz coś takiego mi się zdarza.

Nie grzebałem w żadnych ustawieniach, rozpaliłem, przełączyłem w tryb "AUTO" i działało, aż do wczoraj.

Prośba o poradę co i jak należy zmienić w ustawieniach lub podpowiedź, czy jest możliwe, że jakieś kanały powietrzne od dmuchawy mi się przytkały?

Z góry dzięki za wszystkie porady :)

Witam

Od niedawna jestem posiadaczem Ogniwo Eko+ 16kW. Wszystko ładnie, tylko od wczoraj palnik nie dopala mi całego paliwa pobranego z zasobnika (patrząc na palnik, to po przeciwnej stronie od zasobnika i na górze jest "czysty" opał, który spada do wyczystki), palę około 2 miesiąca i pierwszy raz coś takiego mi się zdarza.

Nie grzebałem w żadnych ustawieniach, rozpaliłem, przełączyłem w tryb "AUTO" i działało, aż do wczoraj.

Prośba o poradę co i jak należy zmienić w ustawieniach lub podpowiedź, czy jest możliwe, że jakieś kanały powietrzne od dmuchawy mi się przytkały?

Z góry dzięki za wszystkie porady :)

Jeżeli nie masz najnowszej wersji oprogramowania to proponuje zainstalować i zwiększyć minimalnie nadmuch powinno pomóc

Minertu wiesz coś może o tej nowej wersji programu na PC? Coś chyba właściciele eCoala bez możliwości podłączenia netu na dalszy plan są odsunięci..No i to nie jest tylko moje wrażenie..:)

Nie wszystkie wersje testowe komunikują się z programem na PC.

Poza tym nie tylko eCoalem oni żyją więc trzeba poczekać na wersję oficjalną.