Piotrek42 02.01.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Pozdro....pozdro... a co to za nowy rok jak znowu trzeba cyferkę do metryki dopisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan_2 02.01.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 No - jakoś trzeba z kotła klimatyzator uczynić. Ale już niedługo. Zima jeszcze przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan_2 02.01.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 To ty zamiast cyferki promila sobie jakiegoś - wieczorowom porom - zafonduj to ci zaraz sie buźka uśmiechnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilsan 02.01.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wykres malina. nilsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebsa 02.01.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja to mam chyba za dużo wolnego czasu Minertu. Niedługo to z Twojego Ogniwa zostanie tylko nazwa na korpusie albo i To nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 02.01.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 To ty zamiast cyferki promila sobie jakiegoś - wieczorowom porom - zafonduj to ci zaraz sie buźka uśmiechnie. No i może by się coś zapodało nie piotrek ? tylko jednemu gościowi nie chce się tyłka w auto wsadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 02.01.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 A co Wy na to? https://esterownik.pl/remote/982 Kid1 wybacz, ale muszę się pochwalić. Jeden email od kida, jeden do kida i proszę. Jeden ruch. Jak było poprzednio, a jak jest dzisiaj? Kid i nic im nie mów. Niech kombinują. Jak skończy się zasyp to też ustawię CWU na priorytet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomczar12 02.01.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 karoka65 dziękuję za odpowiedź, problem jest taki że przy takim poziomie nadmuchu jaki jest automatycznie ustawiony nie dopala miału na końcu palnika (po prostu go nie może przedmuchać,miał spada do popiołu, z kolei na palniku od strony podajnika wszystko pięknie się wypala (aż za bardzo bo w tej części powstają spieki). Postaram się zrobić aktualizację jak radzisz tylko że u mnie z tymi komputerami nie bardzo.(Kurcze miał być piec który spala miał i nie trzeba go ustawiać). Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź. Może jeszcze jakieś inne rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan_2 02.01.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Nilsan A kto mnie zabroni z pastowanym kabanem po lesje spacerować? "Kochaj. albo rzuć". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 02.01.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wiesz karoka.... diesel drożeje... po promilach jezdzić nie bardzo... jak nic.. zostaje patrzenie na kociołek, ale na co? na tablet?? na laptopa ? na wyswietlacz?? czy isc do kotłowni i podziwiac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan_2 02.01.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Karoka Wsadził ja by tyłek Sześciu Królom się pokłonić i do bryczki ino zdrówko nie pozwala.A jak kto słabej d.py, to się chlebem przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan_2 02.01.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 A ty Piotrek już nie kombinuj. Lepiej powidz ,że cję Mania puścić nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 02.01.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Karoka Wsadził ja by tyłek Sześciu Królom się pokłonić i do bryczki ino zdrówko nie pozwala. A jak kto słabej d.py, to się chlebem przerwie. Coś jakiś słabowity... a wydawało mi się że na slunsku to chopy na schwał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 02.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 A ty Piotrek już nie kombinuj. Lepiej powidz ,że cję Mania puścić nie chce A to swoją drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan_2 02.01.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Mosz recht chopie. Ino i tukej idzie se ryja strzaskać. A maściorze nierychliwi. Zarozki by cie w gips pchali abo lewatywa. Bez to trza jakosik samymu do zdrowka dojść. No to ida. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 02.01.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 o k............. aż tak waszego narodowego języka to ja nie znam ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 02.01.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 o k............. aż tak waszego narodowego języka to ja nie znam ))) To jedź z nami to cię doszkolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 02.01.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 minertu ale twoja miejscowość leży w Małopolsce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 02.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Błąd,poszukaj dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario633 02.01.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 He, he ja tez na początku myślałem że to Skrzyszów w podkarpackim, blisko mnie. A to: Skrzyszów k/Wodzisławia Śl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts